Ulka18 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Matko, ale sie przestraszylam czytaja pierwszy post Ani...ale teraz juz serce mniej wali, po tym drugim poscie, ze operacja pomoze i ze da sie to zoperowac. Biedne Koksisko, na pewno go to drazni, te wloski w srodku powieki. Dobrze, ze jest w takich dobrych rekach,lepszych by nie znalazl. Aniu, pisz na biezaco o Czarnym Wegielku, nie zapominajac o Bialej Damie, Wojtku i Kaktusie. :buzi: dla Wasz wszystkich od nas wszystkich Quote
ania14p Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Ten nasz kurdupel, wcale się nie przejmuje swoimi problemami zdrowotnymi, jest w świetnej formie i aż mi żal, że zrobię mu przykrość, ale wierzę Panu doktorowi. Jak trzeba zapojektuję mu dom, byle Koksownik był zdrowy. Ania z potworami Quote
deszczowa Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 oj, biedny mały czarny diabełek :cry: na całe szczęście da się coś z tym zrobić... Ania, jak będzie trzeba pomóc jakkolwiek to daj znać Quote
ania14p Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Dzięki, Deszczowa, na razie nie ma problemów, ale w razie czego, wypomnę Ci, nieopatrznie złożoną propozycję. Buźka. A teraz, dla sympatyków moich potworków, kilka zdjęć z soboty ( większości robionych przez naszą domową cioteczkę Monikę): Świetnie wymyśliłem ten dołek Ten dołek jest za bardzo nasłoneczniony Teraz rzut oka z ganku Idziemy się wykąpać? Nie, jednak nie będę ryzykował kąpieli Panierowanie po wycieczce nad wodę Ładnie mi w zielonym Pozdrawiamy Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami Quote
Monia_ Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Cudne, cudne zdjecia!!! Mam nadzieje, ze z Koksikiem bedzie dobrze i szybciutko wroci do zdrowia! Monika z Pawłem, Kari, Łatkiem, kicia i od jutra z Lumpikiem :-) Quote
dyziolek Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Oj ciudnie ciudnie! A Koksikowe oczko pan doktor szybko wyleczy i już! Nie ma sie czym martwić! Mizianki dla Bezuni i Koksika! Quote
avii Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Będzie dobrze Aniu --- Koksik nawet nie wie w jakie ręce się dostał :D A zdjęcia przecudowne mnie szczególnie urzekło to BOMBA :bigok: A tak na marginesie to jak ty to robisz że Ci tak ...filmowo pozują do zdjęć :hmmmm: Quote
Camara Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='ania14p'] Panierowanie po wycieczce nad wodę :stupid: jedno się kąpało ale wypanierowane oba.. bardzo porządnie :lol: [quote name='ania14p'] Ładnie mi w zielonym co za pytanie???? ładnemu we wszystkim ładnie :P Quote
CoolCaty Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Super ekstra fotki! Faktycznie! Prawdziwe modelki z tych psiaków! Quote
ania14p Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Cioteczka Monika, co prawda wyjechała na urlop!, ale obserwuje nas i prawie "obraziła się", że nie doceniamy jej kunsztu fotograficznego - cała chwała spływa na mnie. Więc zwracam ordery, ale jak ktoś boi się zapisać na Dogo to sam jest sobie winien. Quote
ania14p Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Właśnie wróciliśmy z „urlopu”, chcieliśmy o sobie przypomnieć i donosimy, że na działce było zupełnie przyjemnie. Pieski chodziły na grzyby i choć ich zbiory nie wypadły imponująco, to przynajmniej jednego dzika udało im się wypłoszyć i nikt nie padł na zawał. Koty poważnie zajęły się polowaniem, co przyniosło efekt w postaci 5 myszy i jednej jaszczurki (niestety). Trofeami Wojtka – Killera najbardziej zainteresowany był Koksik, który z lubością je porywał i biedny pan musiał mu perswadować, że jak nie wypluje tego świństwa, to Ania padnie na serce ( bo ona tak ma, że nie boi się żywego dzika – boją się oboje, ale głupieje na widok zagryzionej myszy przy łóżku, albo w kuchni). Kaktus raczej polował na motylki i inne latające nie robiąc im większej szkody. W przyszłym tygodniu umawiamy się na operację Koksa, bo kropelki niestety nie pomagają, więc nie warto dłużej czekać. Damy znać co u nas słychać jak już będzie po. Teraz moje stado na wakacjach: Koksik wypoczywa, a niby co ma robić, jest na urlopie Capuccino Portrecik królewny Dyskusja Poważna dyskusja A to niewinny Killer udaje, że wącha kwiatki I Kaktusek Pozdrawiamy, Ania i Paweł z Bezą, Koksem i kotami Quote
AśkaK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Aniu!!!!!! To Koksik jest u Ciebie???!!!!! Jak wspaniale!!! Ja jeszcze przed naszym urlopem czytałam pierwsze strony o Koksiku i nie zdążyłam doczytać, a tu proszę - znana mi z forum, sympatyczna osóbka przygarnęła psiaka o którym rozmyślałam :-) Ależ cudownie mały jest ten świat!!! :lol: :lol: :lol: Gorące pozdrowienia dla całej Waszej wspaniałej rodzinki!!! Asia i Rudy :) Quote
evita. Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 ania14p napisał(a): Trofeami Wojtka – Killera najbardziej zainteresowany był Koksik, który z lubością je porywał i biedny pan musiał mu perswadować, że jak nie wypluje tego świństwa, to Ania padnie na serce ( bo ona tak ma, że nie boi się żywego dzika – boją się oboje, ale głupieje na widok zagryzionej myszy przy łóżku, albo w kuchni). :roflt: :laugh2_2: :roflt: :laugh2_2: :roflt: Szkoda, że mogłam tego zobaczyć :D Skąd ja to znam :D - tez swego czasu biegałam za Boną (juz za TM) i próbowałam prośbą i groźbą wytłumaczyć jej,że polowanie na myszy to nie jest odpowiednie hobby dla rottweilera :lol: Aniu, właśnie przed chwilą siadłam do komputera i chciałam zapytać co słychac u mojej ulubionej pary black & white :D , a tu patrzę nie dośc, że jest urlopowa relacja to jeszcze boskie fotki :D . Nie moge się wprost napatrzeć na ten psi duet. Wyglądaja razem cudnie: mały i duża, czarny i biała, krótkowłosy i kudłata- czyli po prostu Koksik i Beza :lol: Trzymam kciuki za leczenie Koksika :kciuki: . Pozdrowienia dla ludzkiej części Waszego stadka i glaskanko dla zwierzaczków i specjalny buziaczek w słodziutki ,rózowiutki nosek Bezy :D Quote
Monia_ Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Jak zwykle cudne fotki!!! :klacz: Ale fajna z Was rodzinka :iloveyou: Serdecznie Was pozdrawiamy i przesylamy wirtualne glaskanko dla futrzakow!!! Monika z ferajna Quote
ania14p Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nasze psiaki są dość zabawne, szczególnie w terenie, bo Koksownik wymyślił, że Beza jest jego wyrocznią, chodzi za nią jak po sznurku i dzięki temu nie trzeba go specjalnie pilnować - krówka Beza jest zbyt powolna aby się zgubić. AśkaK - musiałaś pomylić Koksowniki, ten był pierwszy(stąd wymyśliłam tę rasę), jest z nami od kwietnia i nie pamiętam już jak wyglądało życie bez tej pocieszki. Pozdrawiamy Wszystkich Ania z Bezą, Koksem i kotami Quote
AśkaK Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Nie, nie, Aniu! Nic nie pomyliłam! Może po prostu nie wyraziłam się jasno :-? jakiś czas temu zaczęłam przeglądać historie piesków które już znalazły dom, ale historii koksa nie doczytałam i nie wiedziałam, u kogo jest... a bardzo zapadł mi w pamięci i ciekawa byłam, co to za fajni ludzie go wzięli. No i teraz czytam sobie dalej, a tu ania14p! pozdrowionka!!!!!!! Quote
ania14p Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 To Asiu rozglądaj się na spacerkach, może kiedyś zobaczysz moje dwa potworki, w końcu mieszkamy dość blisko siebie! Pozdrawiam Ania ze swoim stadkiem Quote
AśkaK Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 na pewno się spotkamy, Rudeńkiowi przydałaby się para przyjaznych psich uszu do słuchania o psich ploteczkach, a najlepiej dwie pary!!! ;-) A jak Bezę zobaczy to się chłopak zakocha! oj, bo kochliwy jest mocno! A to taka piękna panna!!! :D Tylko wciąż czasu brak żeby to wszystko do kupy poskładać - wyjazdy, przyjazdy, rozpakowanie, pranie, spotkania z rodziną i znajomymi, bo kazdy chce piesia zobaczyć :lol: i tak nam ucieka dzień za dniem, a bardzo byśmy chcieli w końcu jakiś dogomaniaków poznać! :D Najchętniej Anię z Bezą i Koksem! ;-) Quote
ania14p Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Koksik zapomniał o kilku zdjęciach z zeszłego tygodnia, a przecież jutro znowu jedziemy „na grzyby” i może zrobimy jakieś nowe fotki. Wracamy z naszymi ludzikami ze spacerku Teraz moje portreciki I portret mojej wyroczni ukochanej Pozdrawiamy Koks z rodziną Quote
ania14p Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Pomyliłam się i jeden portrecik wkleiłam dwa razy, a o tym zapomniałam Ania Quote
anielica Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 cudne :D Najbardziej podoba mi się poważna dyskusja :D :D Quote
AśkaK Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 hihi, na tym jednym zdjęciu, gdzie Koksik biegnie sobie sam, wygląda jak mały bandziorek :lol: - minka poważna, główka spuszczona, nic tylko wiać jak taki łobuziak zaszarżuje! :wink: Quote
Ulka18 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Portrety wspaniale, zamyslona wyrocznia! i Koksowniczek mistrzowsko sfotografowany. Aniu, piekne masz zwierzaki !!!!!!!!!!!!! Quote
ania14p Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Dziękuję za pochwały w imieniu naszej nadwornej fotografki. Pewnie, że mam piękne psiaki, bo jak mawiał pies Fafik " nie ma psów brzydkich, są tylko niekochane". Pozdrawiamy Ania z Bezą, Koksem i kotami Quote
Recommended Posts