Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ode mnie też, ode mnie tez! :multi: :multi:

Marzy mi się wspólna kawusia z Tobą, Aniu, i innymi Wariatami...Ja nie mam z kim pogadać o zwierzakach :placz: :placz:

Posted

To jest największa wada mieszkania na wsi :cool3:, my od pierwszego do ostatniego spaceru ciągle mamy pod dostatkiem znajomych psiarzy i kociarzy i zawsze są jakieś nowe opowieści.
Dzięki za życzenia i ucałowania :loveu:.

Posted

Upały mnie zmogły, ale w tym tygodniu pojechaliśmy na działkę. Szczęśliwie jeden z robotników sąsiada skosił nam trawę, tylko nie zdążył wygrabić, więc zabawa w sianie była super!

Posted

Miałam jeszcze jedno zdjęcie, bardziej "zębate", ale bojowce były za szybkie i się rozmyło, walki psów to u nas norma, a jeśli "młodziaki" za bardzo szaleją, to wkracza sędzia - Beza i po ostrzegawczym ryku rozdaje razy zębiskami.
Beza w kąpieli, to częste zjawisko, oczywiście jeśli jest to kąpiel w stawie, nikt się nie wtrąca, a po kąpieli, zamiast czesania można się upanierować w popiele po ognisku :angryy:!

• 2 weeks later...
Posted

Sąsiedzi zawiadomieni, domek ma wypaczone okna (otwarte cały rok), w drzwiach jest specjalna klapka dla kotów, miseczki w ilości sztuk pięć ustawione na wiadomej Kaktusowi szafce, myszy ganiają po polu. Niestety co roku mamy taką zabawę z kotami, zawsze któryś zostaje tydzień dłużej niż reszta sfory :angryy:, a ja nerwowo gryzę palce przez tydzień :mad:.

• 4 weeks later...
Posted

Że leniwa, to pewne, ale w sobotę i niedzielę ukryliśmy się na działce - grzybów nie było, dzika jabłonka przy płocie obrodziła nadzwyczajnie i mam zamiar zrobić wino, zaraz idę szukać bulboniera i drożdży winnych, tylko ukiszę ogórki, poprasuję koszule Pawła do pracy,kupię zamówione przez teściową lekarstwa (z psami już byłam) i tak to moje lenistwo wygląda:diabloti:!

• 4 weeks later...
Posted

Odpadło, ale kołtuny straszne, jutro wizyta u fryzjera, nie wiem czy się uda :razz:, to pierwsze podejście. Jak miałam trochę więcej siły i mogłam wytrzymać w pozycji kucznej przez pół godziny, to Beza była kąpana, a nawet niekiedy dawała sobie wyciąć trochę dredów, ale teraz już nie poradzimy sobie z oszalałą ze stachu wariatką, stąd ta próba z fryzjerem.