megii1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A oto nasza "Swobodna Lenia":) Po domku też chodzi w smyczce bo są problemy z jej złapaniem w mieszkaniu - u nas tez były:) Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Madallena napisał(a):nie widac zdjec :( U mnie też nie widać :((( Quote
Madallena Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a LEN czeka... ciekawe jak przezyl zeszlonocne fajerwerki. Mam nadzieje, ze nie tak jak moja suka :( Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Madallena napisał(a):a LEN czeka... ciekawe jak przezyl zeszlonocne fajerwerki. Mam nadzieje, ze nie tak jak moja suka :(A ja mam nadzieję, że tak jak moja ... wszystko ok..... Quote
megii1 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 magdola napisał(a):U mnie też nie widać :((( To niech ktoś mi poda adres mailowy na pw:) Quote
magdola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 megii1 napisał(a):To niech ktoś mi poda adres mailowy na pw:) ja tez chcę fotki........................... Quote
sonikowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Lenka jeszcze piękniejsza! Zawsze mówię, że z poduszka to każdemu psy do twarzy ;-) Quote
Goś Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Niezwykłe, że małej dzikusce tak się pięknie ułożyło. I tutaj taka ufryzowana! W pościeli! Fantastyczny happy end:-) Quote
Poker Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ale ona jest maniunia na tej podusi.Nasza Tami też ganiała po domu w ucieczce przed nami,ale nie chodziła na smyczy. Poszczęściło sie małej. A co z Lenkiem? Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 LENEK czeka.... Potrzebny jest watek, deklaracje i miejsce w hotelu, gdzie bedzie dochodzil do siebie. Jak coronaaj wroci z "wakacji" pogadam z nia, zebysmy po niego pojechaly i przewiozly tam, gdzie bedzie trzeba. W styczniu, niedlugo chcemy to zrobic. Mam do odbebnienia wizyte przedadopcyjna w Lodzi i bede przewozic psiaka do Lodzi i wizyte poadopcyjna w Gownie, wiec Wojtka spokojnie mozemy zabrac. Czy ktos moze zalozyc watek LENKOWI? PILNE! Czy zostaly jakies rezerwy z Lenki? Do ktorego hotelu wieziemy Lenka? U Astaroth zwolnilo sie miejsce. Ona jest caly czas w domu i trudniejsze psiaki trzym,a w domu. Quote
Madallena Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 tzn, musze zadzwonic do Astaroth i sie dokladnie dowiedziec :) Quote
MyrkurDagur Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Witam się noworocznie i wracam na wątek :) A zacznę od zdjęć - są prześliczne :loveu: Gos - dziękujemy za pomoc w ich wklejeniu :) Ja niestety także nie potrafię ich wklejać po tych zmianach... [quote name='logowanie_nie_dziala_gos']To ja spróbuję: [quote name='Madallena']LENEK czeka.... Potrzebny jest watek, deklaracje i miejsce w hotelu, gdzie bedzie dochodzil do siebie. Jak coronaaj wroci z "wakacji" pogadam z nia, zebysmy po niego pojechaly i przewiozly tam, gdzie bedzie trzeba. W styczniu, niedlugo chcemy to zrobic. Mam do odbebnienia wizyte przedadopcyjna w Lodzi i bede przewozic psiaka do Lodzi i wizyte poadopcyjna w Gownie, wiec Wojtka spokojnie mozemy zabrac. Czy ktos moze zalozyc watek LENKOWI? PILNE! Czy zostaly jakies rezerwy z Lenki? Do ktorego hotelu wieziemy Lenka? U Astaroth zwolnilo sie miejsce. Ona jest caly czas w domu i trudniejsze psiaki trzym,a w domu. Lenkowi także pomożemy, a wątek ja mogę założyć, ale miałam nadzieję, że odrobinę więcej informacji uda się zdobyć... A czy jest ktoś, kto mógłby się udać do tego schroniska, w którym jest Lenek? Do ogłoszeń na pewno więcej zdjęć byłoby potrzebnych... Madalleno - mnie ostatnio przede wszystkim nie daje spokoju sprawa Anioła... [quote name='holly101']A jak Lenka po Sylwestrze? Moja Holly, ja, TZ, i Dingo spędziliśmy tę noc w łazience. Holly - bardzo się cieszę, że częściej "pozostawiasz ślad" na wątku Lenki :loveu: Miło mi gdy piszesz i mam nadzieję, że nadal pisać będziesz :) Co do sylwestrowej nocy i psiaków, to mój "synek" :) siedział pod łóżkiem, zestresowany, roztrzęsiony, przerażony.... To pierwsza taka noc w jego życiu ;) Quote
agata51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Tak to jest, jak się na wątek nie zagląda! Szok i wielka radość zwalają z nóg. Lenuś, sunieczko, tobie i twojemu domkowi najszczęśliwszego z nowych roków. Quote
MyrkurDagur Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 agata51 napisał(a):Tak to jest, jak się na wątek nie zagląda! Szok i wielka radość zwalają z nóg. Lenuś, sunieczko, tobie i twojemu domkowi najszczęśliwszego z nowych roków. Tak, wielka radość !!! :loveu::loveu::loveu: ****************************** Wczoraj przelałam Megii 120 zł za grudniowy pobyt Lenki w hoteliku. ****************************** Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Bede w sobote prawie na 100% jechala do Glowna. Moge zabrac Lena z tego parszywego schroniska. Pytanie tylko gdzie...? i czy Len jest zabezpieczony finansowo... Quote
leni356 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja mam pytanie czemu szczepionka choroby zakaźne kosztuje aż 70 zł?? Szczepię różne psy i najdrożej płaciłam 50 zł. Quote
megii1 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='leni356']Ja mam pytanie czemu szczepionka choroby zakaźne kosztuje aż 70 zł?? Szczepię różne psy i najdrożej płaciłam 50 zł. Leni, w końcu szczepienie było za 60 zł. To cena mojej wetki związana z tym, ze musi dojeżdzać do psiaków. Jak jest wiecej psiaków do szczepienia i leczenia koszty są niższe. Quote
Recommended Posts