Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena napisał(a):
a LEN czeka... ciekawe jak przezyl zeszlonocne fajerwerki. Mam nadzieje, ze nie tak jak moja suka :(
A ja mam nadzieję, że tak jak moja ... wszystko ok.....

Posted

ale ona jest maniunia na tej podusi.Nasza Tami też ganiała po domu w ucieczce przed nami,ale nie chodziła na smyczy.
Poszczęściło sie małej.
A co z Lenkiem?

Posted

LENEK czeka....

Potrzebny jest watek, deklaracje i miejsce w hotelu, gdzie bedzie dochodzil do siebie.

Jak coronaaj wroci z "wakacji" pogadam z nia, zebysmy po niego pojechaly i przewiozly tam, gdzie bedzie trzeba. W styczniu, niedlugo chcemy to zrobic. Mam do odbebnienia wizyte przedadopcyjna w Lodzi i bede przewozic psiaka do Lodzi i wizyte poadopcyjna w Gownie, wiec Wojtka spokojnie mozemy zabrac.

Czy ktos moze zalozyc watek LENKOWI? PILNE!

Czy zostaly jakies rezerwy z Lenki?

Do ktorego hotelu wieziemy Lenka?

U Astaroth zwolnilo sie miejsce. Ona jest caly czas w domu i trudniejsze psiaki trzym,a w domu.

Posted

Witam się noworocznie i wracam na wątek :)

A zacznę od zdjęć - są prześliczne :loveu: Gos - dziękujemy za pomoc w ich wklejeniu :) Ja niestety także nie potrafię ich wklejać po tych zmianach...

[quote name='logowanie_nie_dziala_gos']To ja spróbuję:

[quote name='Madallena']LENEK czeka....

Potrzebny jest watek, deklaracje i miejsce w hotelu, gdzie bedzie dochodzil do siebie.

Jak coronaaj wroci z "wakacji" pogadam z nia, zebysmy po niego pojechaly i przewiozly tam, gdzie bedzie trzeba. W styczniu, niedlugo chcemy to zrobic. Mam do odbebnienia wizyte przedadopcyjna w Lodzi i bede przewozic psiaka do Lodzi i wizyte poadopcyjna w Gownie, wiec Wojtka spokojnie mozemy zabrac.

Czy ktos moze zalozyc watek LENKOWI? PILNE!

Czy zostaly jakies rezerwy z Lenki?

Do ktorego hotelu wieziemy Lenka?

U Astaroth zwolnilo sie miejsce. Ona jest caly czas w domu i trudniejsze psiaki trzym,a w domu.

Lenkowi także pomożemy, a wątek ja mogę założyć, ale miałam nadzieję, że odrobinę więcej informacji uda się zdobyć... A czy jest ktoś, kto mógłby się udać do tego schroniska, w którym jest Lenek? Do ogłoszeń na pewno więcej zdjęć byłoby potrzebnych...

Madalleno - mnie ostatnio przede wszystkim nie daje spokoju sprawa Anioła...

[quote name='holly101']A jak Lenka po Sylwestrze? Moja Holly, ja, TZ, i Dingo spędziliśmy tę noc w łazience.

Holly - bardzo się cieszę, że częściej "pozostawiasz ślad" na wątku Lenki :loveu: Miło mi gdy piszesz i mam nadzieję, że nadal pisać będziesz :)

Co do sylwestrowej nocy i psiaków, to mój "synek" :) siedział pod łóżkiem, zestresowany, roztrzęsiony, przerażony.... To pierwsza taka noc w jego życiu ;)

Posted

agata51 napisał(a):
Tak to jest, jak się na wątek nie zagląda! Szok i wielka radość zwalają z nóg.

Lenuś, sunieczko, tobie i twojemu domkowi najszczęśliwszego z nowych roków.

Tak, wielka radość !!! :loveu::loveu::loveu:

Wczoraj przelałam Megii 120 zł za grudniowy pobyt Lenki w hoteliku.

Posted

[quote name='leni356']Ja mam pytanie czemu szczepionka choroby zakaźne kosztuje aż 70 zł?? Szczepię różne psy i najdrożej płaciłam 50 zł.

Leni, w końcu szczepienie było za 60 zł. To cena mojej wetki związana z tym, ze musi dojeżdzać do psiaków. Jak jest wiecej psiaków do szczepienia i leczenia koszty są niższe.