__Lara Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Myrkurze, to ok, rozdysponuj te pieniądze, ufam Ci, przekaż na jakiegoś psiaka jakiego masz w potrzebie na oku :) Quote
MyrkurDagur Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 __Lara napisał(a):Myrkurze, to ok, rozdysponuj te pieniądze, ufam Ci, przekaż na jakiegoś psiaka jakiego masz w potrzebie na oku :) :) Napiszę jeszcze do zuluguli i spytam, jak ostatecznie ma się sprawa z finansami Lena... (Len niedługo jedzie do nowego domu). Jeśli nic nie trzeba będzie na Lena przekazać, to wtedy inny psiak lub psiaki otrzymają wsparcie. Będę Was o wszystkim informować. Quote
MyrkurDagur Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Na wątku Lena pojawiła się informacja o kolejnym psiaku z Główna - podobnym do Lena, jasnym, puchatym i ... niewidomym... :( Pies nie ma swojego wątku i na razie nie wiadomo co z nim dalej zrobić, a trzeba jakoś pomóc... Pieniążki nadal są - może jemu się przydadzą. http://www.dogomania.pl/threads/177400-LEN-nasze-zdesperowane-Brzydkie-Kaczatko-W-NOWYM-DOMU/page42 Quote
megii1 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Myślę, że komentarz jest zbędny:) Ale ja osobiście dziękuję jeszcze raz Merkydyrkur, że jako pierwsza uwierzyła w Lenię i dała jej szansę na wspaniałe życie. Quote
megii1 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 I dziękuję wszystkim, którzy wspierali mnie w ogłoszeniach i adopcji Leni i wierzyli, że jest dla niej domek:) Jestem w stałym kontakcie z jej właścicielami i są nią oczarowani. Myślą nawet czasem nad kolegą dla Lenki bo sunia uwielbia towarzystwo innych psiaków. Quote
megii1 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Przedostatnie zdjęcie:)... ... i moim zdaniem najśmieszniejjsze zdjęcie Lenki:) Rewelacja:) Quote
Olga7 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Lenka doczekala tego życia w szczęsliwym domu -a to dzięki ludziom z dogo - głownie MyrkurDagur oraz Megii1 - a wcześniej z przytuliska , gdzie ją przygarnieto . No i oczywiście swym obecnym wlaścielom .Z przerażonej cięzko i dzikiej suni -zmienila się w piękną ,salonową Lenkę - psią damę .:). Quote
__Lara Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jakie cudowne zdjęcia :D :D :D megii1- dzięki, że je tu wkleiłaś :D Nie poznaję tej suni, to nie ona !! podmieniliście psa! :D takie cudo, o nią to by się teraz masę domów biło!!! Przepiękny widok :D http://images44.fotosik.pl/293/7c76996debc750f9med.jpg Mi się najbardziej podoba to, z owieczką :D Quote
magdola Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 __Lara napisał(a): Mi się najbardziej podoba to, z owieczką :D mi tez:loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Zdjęcia Lenki cudowne! :loveu::loveu::loveu: A ona rzeczywiście jak prawdziwa dama się prezentuje! :cool3: Tak, a ja wciąż uwierzyć w ten cud nie mogę! :loveu: Ta przemiana do tej pory robi na mnie piorunujące wrażenie! Megii - Ty jesteś prawdziwym cudotwórcą !!! :D DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!! :multi: Quote
megii1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Nie ma za co - to w dużej mierze zasługa domu Lenki:) Chociaż jak sobie ją przypomnę, jak przyjechała do nas w małej klatce i bała się nawet zbliżającej się do niej dłoni - ze strachu załatwiała się albo pokazywała zęby - to rzeczywiście trochę się zmieniła u nas. Jak wyjeżdżała z hoteliku jadła już z ręki, dawała się czesać, głaskać ale ciagle czuło się dystans. Chyba poczuła, że jedzie do swojego domku i tam zupełnie sie otworzyła:) Quote
MyrkurDagur Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 UWAGA! Otrzymałam informację, iż przy drodze DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski, w okolicy miejscowości Emilianów, koczuje od kilku dni pies. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby pomóc w złapaniu tego psiaka - on tam od kilku dni moknie i czeka... Proszę, pomóżcie! Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej! http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot Quote
megii1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 leni356 napisał(a):Megii, napisz coś o Lence :) Dzieki Leni za pomoc ze wstawieniem fotek - nie mam do tego talentu:) Nie wiem co napisać - wystarczy spojrzec na fotki z pierwszych stron watku i teraz - ja jestem zachwycona opieka i ciepłem jakie włożyli opiekunowie Lenki w jej wychowanie i socjalizację. Przyjechali po nia 300 km, myslałam, ze się zniechęcą jak mówiłam, ze trzeba powoli ją głaskać i zbliżać się do niej żeby nie ugryzła, jak mówiłam że jest zamknięta w sobie, że rzadko sie przytula - a oni powiedzieli, że przyjechali po nią i tylko po nią i że są zdecydowani, zeby była pełnoprawnym członkiem ich rodziny. Lenka to przykład, że warto wyciągać ze schronisk nawet dzikie psiaki bo one tez potrafią się otworzyć i być wdzięczne i szczęśliwe. To chyba jedna z bardziej udanych adopcji przy jakich uczestniczyłam:) Mam nadzieję ,że Lenka odwiedzi mnie w sierpniu to sama zrobię fotki:) Quote
__Lara Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Megii, dla mnie na dogo to tez jedna z najlepszych adopcji :loveu::loveu::loveu: po prostu zmiana jest niesamowita :loveu::loveu::loveu::loveu: oszalamiajaca :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Wooooooow !!!!! :crazyeye: :loveu: Zdjęcia Leni są przecudowne !!! Ależ ona śliczna i SZCZĘŚLIWA !!! :multi: Ta soczysta trawa, te kwiaty, zabawka, opaska... łooooo :loveu: :loveu: :loveu: Mnie już słów brakuje by wyrazić to, jak zachwycona nową Lenką jestem i jak ogromna radość wypełnia moje serce :loveu: To naprawdę jedna z najbardziej niezwykłych adopcji ! Toż to cud ! :lol: Quote
MyrkurDagur Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 UWAGA! :loveu: Nadchodzi kolejna porcja przeuroczych zdjęć naszej dziewczynki! :loveu: Mam tylko nadzieję, że uda mi się je wstawić, ehm :roll: Trzymajcie kciuki... Quote
holly101 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 O jaaaa - Lenka podróżniczka :) Cudowne ujęcia, takich wakacji moje nie miały w tym roku - i te okulary - bajka ;) Quote
Recommended Posts