Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brawo Lenko! Brawo Megii, Brawo MyrkurDagur i Brawo dla Tych Państwa, którzy wzięli Malutką do JEJ domku. To nie mógł być lepszy początek poniedziałku...

A co do Lenki 2 - zdecydowanie tak, Wojtuś jest piękny i też znajdzie dom!

MyrkurDagur - nigdzie się nie wybieram, mam nadzieję, że nowi Rodzice Leni szybko zdadzą relację, co i jak.

Ulga...

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem.... nie no, to jednak prawda :D :D :D

Słuchajcie, przykład Lenki to taki gdzie mimo trudnego psa adopcja jest możliwa :D :D :D a więc wszystko jest możliwe :D :D :D

Nie traćmy nadziei nigdy :D :D :D :D

Zmieńcie tytuł wątku ;)

Posted

Dostałąm maila od Pani od Lenki. Lenia podróż zniosła spokojnie chociaż biegała trochę po samochodzie; w domu jest grzeczna ale boi się jeszcze załatwiać na dworzu. Ma apetyt , spi w pokoju Pani synka, nie reaguje ani na kota ani na żółwia. Chyba jej nowi Państwo sa z niej zadowoleni, Na dniach mam dostać zdjęcia:)

Posted

[quote name='megii1']Dostałąm maila od Pani od Lenki. Lenia podróż zniosła spokojnie chociaż biegała trochę po samochodzie; w domu jest grzeczna ale boi się jeszcze załatwiać na dworzu. Ma apetyt , spi w pokoju Pani synka, nie reaguje ani na kota ani na żółwia. Chyba jej nowi Państwo sa z niej zadowoleni, Na dniach mam dostać zdjęcia:)[/QUOTE]

To super :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Lenka w nowym domku u Pani Marty :) :

[URL="http://foto1.m.onet.pl/_m/16fe82c0494ceea99c478403757ed731,14,19,0.jpg"][IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/16fe82c0494ceea99c478403757ed731,14,19,0.jpg[/IMG]
[/URL]

Posted

megii1 napisał(a):
Dostałąm maila od Pani od Lenki. Lenia podróż zniosła spokojnie chociaż biegała trochę po samochodzie; w domu jest grzeczna ale boi się jeszcze załatwiać na dworzu. Ma apetyt , spi w pokoju Pani synka, nie reaguje ani na kota ani na żółwia. Chyba jej nowi Państwo sa z niej zadowoleni, Na dniach mam dostać zdjęcia:)

Wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: Ależ moje serce się raduje :loveu::loveu::loveu: I nie ukrywam, że wciąż nie mogę do końca w to uwierzyć ;)

Zdjęcie Lenki prześliczne :)

Leni356 - czy Ty może maczałaś palce w akcji domku dla Lenki? :cool3: :)

Jeszcze raz dziękuję Tobie Megii, wszystkim Cioteczkom z wątku i nowym Państwu naszej suni :loveu::loveu::loveu:

Jutro zmienię tytuł i zajmę się innymi sprawami związanymi z Lenką ;)

Madallena napisał(a):

(...)

No i powiem Wam jeszcze cos: znalazlam Lenke2 tylko w meskiej wersji.

Wojtus ma ok 6 lat. Znajduje sie w schronisku w Glownie, gdzie nie ma wolnotariatu i nie mozemy dotrzec do zadnej osoby stamtad.
Wojtek to pies, ktory bardzo zle znosi schronisko. NIe moglam zrobic zadnych zdjec poza tymi:

Lenka2 ? :)
Moze teraz uratowac jego? :) pls!

A ten chłopak faktycznie jak brat Lenki wygląda :) I skoro Lenka tak bardzo podobała się wielu osobom, on także mógłby się szybko spodobać :cool3: :)

Posted

Dlatego Wojtek prosi cioteczki o pilna pomoc i ustalenia. Czy deklaracje stale mozna przezucic na Wojtusia, czy ciooteczki beda kibicowac Wojtkowi na nowej drodze zycia ... i pomoga mu jak pomogly lence?

Jezeli wszystko byloby ok namowie coronaaj na podroz do Gowna (tak pieszczotliwie nazywamy ta miejscowosc :)

Posted

Bardzo mila wiadomość : Lenka ma swoj dom -a dobrzy ludzie mają sliczną ,kudlatą Lenkę .!! Powodzenia rodzinie pani Marty i Lence -życzymy !!:loveu::loveu::p:p

No i Lenka też trzeba ratować -on tam taki biedny jest -a delikatny i kruchy -jak Lenka niemal.:shake:

Posted

Ja dostałam dziś już drugiego maila od Pani Marty i fotki - jedną tą którą wkleiła Leni (na której Lenka siusia na dywan) i druga tą powyżej:) Wklejam treść maila - mam nadzieję ze Pani Marta się nie pogniewa:

lenia radzi sobie coraz lepiej,jest bardzo cicha i spokojna.daję jej pół tabletki tylko rano,wydaje mi się że wystarczy,wyciszyła się i chyba nie ma potrzeby faszerowania jej prochami. gdyby jednak coś się zmieniło będę podawała jej lekarstwo dwa razy. najbezpieczniej czuje się w łazience,więc narazie tam ma legowisko. kiedy chce to sobie wychodzi sama,nie zmuszamy jej do niczego. najczęściej wygląda zza drzwi i przygląda się co robimy. w nocy spaceruje sobie po mieszkaniu. na spacery staramy się ją wyprowadzać co 2-3godz. nie zawsze uda nam się trafić w odpowiedni moment żeby zdążyć. boi się wychodzić na zewnątrz bo zaczął się sezon sylwestrowy i petardy bardzo ją przerażają,ucieka wtedy do domu. wysyłam narazie dwa zdjęcia,na pierwszym wybieramy się na spacer,a na drugim lenia w swojej ulubionej pozycji siusiu na dywanik;]

Posted

Myrkur, pani zgłosiła się na ogłoszenie Kajtusia, ale Kajtek już miał DS, a państwo szukali podobnego pieska do Kajtusia, Lenka jest taka sama cudowna kudłata :)

A Wojtusia trzeba koniecznie wyciągnąć biedaczek z niego straszny, tak samo przerażony :( Może darczyńcy zgodzą się przerzucić deklaracje?

Posted

A dla mnie imię ma pasować przede wszystkim właścicielowi czyli Pieskowi, w rzeczy samej ;) Może Wojtusiowi pasuje Wojtuś i jakaś zmiana w tym temacie mogłaby być kolejnym stresem (choć patrząc na zdjęcie ma zdecydowanie większe problemy na główce) :)

A co do Leny, to jako właścicielka Holly (to w sumie też ludzkie imię), która ten okres strasznie przeżywa myślałam o tym malutkim (ale już szczęśliwym) kłębku nerwów... Zapomniałam zapytać jak to znosi, albo po prostu nie doczytałam.

W każdym razie cudownie, że wszystko dobrze się układa

A mina siusiającej Lenki - bezcenna :)

Posted

No mój kolega ma pewne trudności z wytłumaczeniem 4-latkowi który go zawsze pyta "Tato? a czemu ten pies ma na imię tak jak ja?" Czterolatek ma na imię Maks. A piesek Wojtuś to się cały czas trzęsie :( myślę że kwestia imienia nie jest dla niego istotna