Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Frotka'] W najbliższą środę jest pierwsza rozprawa przeciw właścicielowi Moona. Z ramienia KTOZ sprawę prowadzi Achaja. [/QUOTE]

Mam nadzieję, że wyrok będzie skazujący zwyrodnialca :angryy:.
Czekam z niecierpliwością na wieści po rozprawie. Powodzenia, Achaja - załatw go :mad:

Posted

[quote name='Frotka'](......) W najbliższą środę jest pierwsza rozprawa przeciw właścicielowi Moona. Z ramienia KTOZ sprawę prowadzi Achaja. [/QUOTE]
[B]Achaja[/B] trzymam kciuki :kciuki::kciuki: dowal gnojowi :2gunfire: niech mu w pięty pójdzie

Posted

Witam wszystkich,jestem tu nowa,bardzo wzruszyła mnie historia Moona,dlatego trzymam za niego z całego serca kciuki za domek i za rozprawę-właściciel(jeżeli można go tak nazwać) powinien dostać sprawiedliwy wyrok

Posted

Może nie jest gwarno ale jestem pewna, że dużo osób śledzi ten wątek. Też często tu wpadam i bardzo czekam na wpis : Moonek już w nowym kochającym domu.
Tak sobie marzę a marzenia przecież się spełniają :loveu:

Posted

[quote name='Grosziwo']Może nie jest gwarno ale jestem pewna, że dużo osób śledzi ten wątek. [/QUOTE]
To prawda, śledzimy losy Moona i jesteśmy z nim naszymi serduchami :p

Posted

[quote name='Frotka']Moon w pełni porósł sierścią, w całości, bez prześwitów :multi:. Nadal bez domu. Zebrane pieniądze nie ruszone.[/QUOTE]

Moze jakies nowe foteczki, cioteczki:lol::lol:co z tym domkiem dla Moonka:shake::shake:jakos nic nie ma na horyzoncie:placz::placz:domek musi byc rzeczywiscie godny zaufania, kochajacy, same superlatywy a o taki trudno niestety..

Posted

Jestem tu po raz pierwszy i prawie nie płaczę.
Dziś płakałam :-(
Wątek Moonka powinien być przestrogą, do jakiego stanu może doprowadzić brak reakcji w porę, do takiego stanu był doprowadzany przez bardzo długi okres czasu :shake:
Straszne, potworne :placz:
wrzucam wątek do siebie, banerek też i puszczam dalej w świat

Posted

Frotka, być może się mylę, ale o ile mnie pamięć nie zawodzi, dla Moona był juz w planach dt. Co z tym domem? Bo wchodzenie na ten wątek i pisanie jaki to juz piękniutki psiulek, jak dobrze się czuje w schronie, jak bardzo wszyscy o niego dbają, jak płaczą czytając jego historię to chyba nie wszystko? No i tak z ciekawości zapytam: były jakieś oferty dt, ds? Bo cisza sią robi tutaj. Pomimo, że stażem na dogo nie jestem seniorem to jednak szalenie ciekawią mnie wątki psów, którym w miarę możliwości mogłam choć troszkę pomóc.

Posted

Od czasu do czasu zgłasza się ktoś zainteresowany adopcją Moona ale po osobistym obejrzeniu psa ludzie wybierają innego więc na razie Moon nie ma domu. Dużym ograniczeniem są problemy Moona z chodzeniem, tym bardziej że Moon trochę waży. To zdecydowanie odstrasza potencjalnych opiekunów. Jeśli znajdzie się ktoś, kto obejrzy Moona na żywo i nadal będzie go chciał natychmiast damy znać.

Postaram się o nowe zdjęcia.

Posted

[quote name='Frotka'] Dużym ograniczeniem są problemy Moona z chodzeniem, tym bardziej że Moon trochę waży.[/QUOTE]

Z tego, co piszesz pieniądze zebrane na Moona są nieruszone. To może warto byłoby je ruszyć na rehabilitanta? Również z uwagi na ewentualną adopcję. Przecież nie chodzi o to, by miał kapitał na koncie, tylko by mu pomóc. Po to były zbiórki.
Chyba że był już u Moona specjalista, który stwierdził, że te jego dolegliwości są nieuleczalne i nie ma szans na poprawę.

Te moje gdybania wynikają z niedoinformowania.
Wiadomości o Moonie są dawkowane dość oszczędnie.

Posted

[quote name='jola_li']Z tego, co piszesz pieniądze zebrane na Moona są nieruszone. To może warto byłoby je ruszyć na rehabilitanta? Również z uwagi na ewentualną adopcję. Przecież nie chodzi o to, by miał kapitał na koncie, tylko by mu pomóc. Po to były zbiórki.
Chyba że był już u Moona specjalista, który stwierdził, że te jego dolegliwości są nieuleczalne i nie ma szans na poprawę.

Te moje gdybania wynikają z niedoinformowania.
Wiadomości o Moonie są dawkowane dość oszczędnie.[/QUOTE]

podpisuję się