izzie1983 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mam nadzieję, że psiak przetrwał kolejną noc... :roll: Quote
Maupa4 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Witam. Usunięto pierwszy post (post Ukrytego Smoka) - wątek znowu jest "własnością" Toli. Pozdrawiam. Quote
mru Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 jakie straszne... zabiją go jak nic :( kiedyś nie ucieknie... horror jakiś :( Quote
Marteczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [LEFT]Jest możliwość przewiezienia go do Wawy? Jeśli tak, to moja mama go przetrzyma ile będzie mogła. [/LEFT] Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jestem Ukryty Smoku;) Też mam nadzieję, że spokojnie przetrwał noc:shake:Nie wiem skąd w ludziach jest tyle podłości:-( Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ma Ktoś telefon do założycielki watku??? lub osoby co ma kontakt z tym psem? Quote
Marteczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Rozmawiałam z mamą, powiedziała, że do 20 lipca może go przetrzymać, może dłużej jeśli da radę. Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 niestety ja nie mam, chyba zostaje tylko pw:shake: Quote
mru Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 mysle, ze to byłoby coś trzeba go zabierać póki zyje no Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 MarteczkaWawa napisał(a):Rozmawiałam z mamą, powiedziała, że do 20 lipca może go przetrzymać, może dłużej jeśli da radę. Oby szybko odezwała się założycielka wątku:p Quote
agaga21 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a co będzie z psiakiem po 20 lipca? znów na ulicę?:shake: Quote
Marteczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Do 20 już łatwiej będzie mu jakieś deklaracje na hotelik uzbierać.:-( Quote
Lu_Gosiak Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 agaga21 napisał(a):a co będzie z psiakiem po 20 lipca? znów na ulicę?:shake: dlatego trzeba pozbierac stałe deklaracje, bypotem mozna go było umiescic w jakims hoteliku czy gdzies....trzeba zmienic tytuł watku i zaprosic wiecej ludzi z prosba o pomoc finansowa Quote
jogi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tola miała dziś działać w jego sprawie. Poczekajmy aż się odezwie. Moge podac jej numer na pw. Quote
Ukryty Smok Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jeżeli potrzebny będzie transport, piszcie. Postaram się pomóc. Pzdr, Ukryty Smok Quote
stonka1125 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='jogi']Tola miała dziś działać w jego sprawie. Poczekajmy aż się odezwie. Moge podac jej numer na pw. tola działa,odezwie sie niedługo,nadal potrzebne deklaracje stałe Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Zaznaczam. Nic więcej nie piszę bo już nie wiem co pisać jak czytam o kolejnym psim dramacie :-(. Quote
agusiazet Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Mam nadzieję, że Marta nie obrazi się, że upublicznię tutaj jej numer, ale widzę, ze sprawy ważne się tu dzieją. 609160440 Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dziękuję, że jesteście. Pies (prawdopodobnie jutro ) jedzie do Murki. Tzeba go zabrac natychnmiast, bo mozemy nie zdązyc. Koszt hotelowania poda Kasia jak zobaczy psa, będzie to w granicach 10 zł, czyli potrzeba nam ok 300 zł miesięcznie. Mam jeszcze deklaracje stałe na 130 zł, zaraz wpiszę w pierwszy post. Nadal proszę o wpłaty, nawet minimalne, bo uratują one zycie temu biedakowi. Bardzo proszę tez, jezeli ktos moze zrobi - aukcję cegiełkową, allegro, wszelkie inne ogloszenia. Szukajmy psu domu:modla: Niech resztę życia spędzi kochany i bezpieczny. Nr konta do przelewu do Murki podam w pierszym poście. Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dziękuję za ofertę tymczasu, ale 20 lipca znowu trzeba bedzie czego szukac.... Wierzę, że pies szybko znajdzie dom stały, nie takim psim rozbitkom dogomaniacy pomogli. Wczoraj jak byłam u piesia chciałam zalozyc mu obrozę, ale usłyszałam,ze w absolutnie nie, bo będzie go łatwiej schwytac:shake: Quote
Tola Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 izzie1983 napisał(a):A do jutra jest na osiedlu? Ja się strasznie boję, że ktoś z tych zwyrodnialców to przeczyta i zwyczajnie dziś mu zrobi krzywdę. :shake: Ja tez się boję; mam nadzieję, ze zwyrodnialcy nie czytaja dogo. Póki co potrzebne imię dla piesia... Na dobry początek Quote
agusiazet Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Murka jak zwykle niezawodna!!! Jeśli jedzie już jutro to ja deklaruję stałe 20 zł. Quote
izzie1983 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A do jutra jest na osiedlu? Ja się strasznie boję, że ktoś z tych zwyrodnialców to przeczyta i zwyczajnie dziś mu zrobi krzywdę. :shake: Quote
Energy Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 izzie1983 napisał(a):A do jutra jest na osiedlu? Ja się strasznie boję, że ktoś z tych zwyrodnialców to przeczyta i zwyczajnie dziś mu zrobi krzywdę. :shake: Nie wiem czy przeczyta, oby nie. Ale, też się boję, że dalej jest na osiedlu:shake: Quote
Recommended Posts