Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olga7 napisał(a):
i oby tylko nie mial poważnijeszych obrażeń ...

Rozmawiałam z Murka jak jeszcze psiak był na badaniu w Lublinie; wiem, ze ma złamana nogę...
Oby to było "tylko" tyle:roll:

Posted

Tola napisał(a):
Rozmawiałam z Murka jak jeszcze psiak był na badaniu w Lublinie; wiem, ze ma złamana nogę...
Oby to było "tylko" tyle:roll:

Biedny psiaczek:shake:oby "tylko" to.

Posted

Na jednej z fot. stamtąd widać ,że stoi na chodniku jakby w polprzysiadzie -biedak ,pewnie to tylna łapa zlamana ..żeby tylko dalo się jeszcze to wyleczyć ...i dobrze ,że ratunek na czas przyszedł -inaczej by nie dał rady uciec oprawcom i długo by tam nie pożył - :shake: a tak to ma szansę na dalsze życie .....Dzięki wam -cioteczki za ratunek dla Reda !!

Posted

Energy napisał(a):
Czy już wiadomo, co mu dolega poza złamaniem łapki? I co można zrobić ze złamaniem?

Trzeba czekac co napisze Murka.
Wiem, ze psiula nie trzeba było zostawiac w klinice, miał wrocic do hoteliku.

Posted

Tola napisał(a):
Trzeba czekac co napisze Murka.
Wiem, ze psiula nie trzeba było zostawiac w klinice, miał wrocic do hoteliku.

To dobrze, byłby to jeszcze większy stres dla niego, no i jest szansa, że nie jest tak źle:p Czyli czekamy na Murkę...

Posted

Poczytałam ten wątek i ...po prostu brak słów. Wszystkie psy tutaj mają za sobą dramatyczne przeżycia , ale 3 lata bezdomności i to okrucieństwo, które go spotkało po prostu poraża. Mój syn, nastoletni gimnazjalista postanowił przekazać na Reda 100zł. Są to pieniądze,z jego stypendium za wyniki w nauce. Postaramy się je jak najszybciej przesłać, zwłaszcza, że Red może wymagać leczenia.