Reno2001 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kamień z serca, ze pies już bezpieczny :roll:. Mureczko, buziaczki!!! Quote
Becia2222 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Boże jak dobrze, że Hrabia jest już bezpieczny. Przelałam moje 30 zł. Quote
Ulka18 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Super, ze psisko jest juz bezpieczne. Czekamy zatem na opinie weta. Quote
izzie1983 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Też przelałam, mam nadzieję, że jutro dojdzie. Bardzo jestem ciekawa co wet powie... Quote
Becia2222 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 DZiewczynki zaglądnijcie na ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/ Quote
Energy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Mam nadzieję, że jest "tylko" poobijany i nic poważniejszego mu nie jest:roll: Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 czekajcie, gdzie on konkretnie jest? w werbkowicach, czy gdzieś obok? Quote
sleepingbyday Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 a, to dobrze. rozumiem, ze własnie sie tam dostał? i jeszcze jest przed wetem? Quote
Tola Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 olga7 napisał(a):i oby tylko nie mial poważnijeszych obrażeń ... Rozmawiałam z Murka jak jeszcze psiak był na badaniu w Lublinie; wiem, ze ma złamana nogę... Oby to było "tylko" tyle:roll: Quote
Energy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tola napisał(a):Rozmawiałam z Murka jak jeszcze psiak był na badaniu w Lublinie; wiem, ze ma złamana nogę... Oby to było "tylko" tyle:roll: Biedny psiaczek:shake:oby "tylko" to. Quote
Olga7 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Na jednej z fot. stamtąd widać ,że stoi na chodniku jakby w polprzysiadzie -biedak ,pewnie to tylna łapa zlamana ..żeby tylko dalo się jeszcze to wyleczyć ...i dobrze ,że ratunek na czas przyszedł -inaczej by nie dał rady uciec oprawcom i długo by tam nie pożył - :shake: a tak to ma szansę na dalsze życie .....Dzięki wam -cioteczki za ratunek dla Reda !! Quote
majqa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pytanie, czy w złamanej łapeńce nie zaczął się już zrost. Quote
Energy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Czy już wiadomo, co mu dolega poza złamaniem łapki? I co można zrobić ze złamaniem? Quote
Tola Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Energy napisał(a):Czy już wiadomo, co mu dolega poza złamaniem łapki? I co można zrobić ze złamaniem? Trzeba czekac co napisze Murka. Wiem, ze psiula nie trzeba było zostawiac w klinice, miał wrocic do hoteliku. Quote
Energy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tola napisał(a):Trzeba czekac co napisze Murka. Wiem, ze psiula nie trzeba było zostawiac w klinice, miał wrocic do hoteliku. To dobrze, byłby to jeszcze większy stres dla niego, no i jest szansa, że nie jest tak źle:p Czyli czekamy na Murkę... Quote
Filipki Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Poczytałam ten wątek i ...po prostu brak słów. Wszystkie psy tutaj mają za sobą dramatyczne przeżycia , ale 3 lata bezdomności i to okrucieństwo, które go spotkało po prostu poraża. Mój syn, nastoletni gimnazjalista postanowił przekazać na Reda 100zł. Są to pieniądze,z jego stypendium za wyniki w nauce. Postaramy się je jak najszybciej przesłać, zwłaszcza, że Red może wymagać leczenia. Quote
Recommended Posts