Jump to content
Dogomania

Asza bardzo pilnie potrzebuje tymczasu lub ds

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

podnoszę sunię z rana

Guest kasia mierzejewska
Posted

wklejam najnowsze, wczorajsze fotki cudnej Aszy:

W parku:

Na zwiadzie:

Nurkowanie w Narwi:

Guest kasia mierzejewska
Posted

Zanosi się też na to, że Asza pojedzie z nami nad morze. Wyjeżdzamy w piątek w nocy do Jastarni. Ciekawe, jak sunia będzie się tam zachowywać

Posted

kasia mierzejewska napisał(a):
Zanosi się też na to, że Asza pojedzie z nami nad morze. Wyjeżdzamy w piątek w nocy do Jastarni. Ciekawe, jak sunia będzie się tam zachowywać

Na pewno super :lol: Ma dziewczyna z Wami dobrze :multi:

Guest kasia mierzejewska
Posted

[quote name='aganela']podnosim Aszkę!Hop!:multi:
edit:Kasia,jak chcesz to zajrzyj na tą stronkę:http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/
i przeczytaj choć pierwszy post!Pliss

aganela, Asza nie jest jeszcze wysterylizowana, więc to oferta na razie nie dla nas. Dopiero pewnie za jakieś 2 tygodnie.

żabusia, moje relacje z mężem są takie sobie. Trochę się uspokoiło, nawet nie oponował, kiedy wymysliłam,, że Asza z nami pojedzie nad morze. Ale nie jest bajkowo. Bardzo chciałabym, żeby Asza znalazła swój extra kochający domek. Miejsce, gdzie będzie chciana i kochana na 300%!

Wczoraj miałam tel w sprawie suni, ale znów pudło. Dziewczyna ze wsi chce psa do ogrodu (nie ma gospodarstwa tylko mieszka na wsi w domu z dużym ogrodem). Niby ok, ale poprzedniego psa otruli jej sąsiedzi, kiedy wyjechała na wakacje. Ja nie mam nic przeciwko ludziom na wsi, ale jestem uprzedzona do sposobu, w jaki traktują zwierzęta. Asza zasługuje na więcej niz buda, ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem.

Guest kasia mierzejewska
Posted

monotonnie i niezmiennie, podnoszę

Guest kasia mierzejewska
Posted

Dziś w nocy wyjeżdżamy, będziemy w poniedziałek po południu, bo to tylko taki weekendowy wyjazd

Posted

to ja wyśle w poniedziałek :) tak żebyś była i odebrała :)

dalej promujemy:

http://www.eoferty.com.pl/id137674.html

powiedz mi jak pies zachowuje się w domu jak zostaje sam? bo ja co drugi weekend będę na uczelni od 9-18 prawdopodobnie jeszcze dokładnie nie znam planu a to trochę za długo żeby psa trzymać tyle godzin bez spaceru ;/ nawet jak z nią wyjdę rano na 2 godziny i jak wrócę to wyjdę ;/
jeśli suczka do września nie znajdzie domu a ja już będę znała swój plan i okaże się korzystniejszy to postaram ci się pomoc! trzeba będzie pasa zacisnąć :)

Guest kasia mierzejewska
Posted

dzieki za pomoc, chromosomekx.
sunia jest bardzo spokojna w domu, właściwie tylko śpi (szkoda, bo nie interesuje się zabawkami, które dla niej kupiłam). Mam jednak nadzieje, że Asza znajdzie dom do września, a przybajmniej do jego połowy i nie będzie takiej konieczności, ale dzięki, dobra kobieto, za ofertę:)

Guest kasia mierzejewska
Posted

Nemi napisał(a):
To ja Wam życzę bezpiecznej drogi i wspaniałej zabawy :lol:

dziekujemy i na pewno będziemy sie dobrze bawić (czyt szaleć na plaży:multi:)