Jump to content
Dogomania

Asza bardzo pilnie potrzebuje tymczasu lub ds

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A no chyba że o tego owczarka chodzilo.

bo pytano o pl.

a tymczasem :
Dziewczyny na cito szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej dla ONki w Jeleniej Górze!
Czy może ktoś zna kompetentną osobę??

Bardzo proszę o pomoc!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest kasia mierzejewska
Posted

Słuchajcie dziewczyny,

Bardzo chciałam Wam podzękować za bycie na wątku Aszy i czuwanie.

Sytuacja zmieniła się diametralnie - Asza już nie szuka domu, bo zostaje z nami. Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw tak zdecydowaliśmy.

Nie mam pojęcia, jak zmienić tytuł wątku, bo coś edycja działa dziwnie na forum.

Ale wczoraj zauażyłam kolejną biedę w Pułtusku - chociaż obiecałam sobie, że nie będę się już rozglądać na boki... Założę mu wątek, bo sprawa bardzo pilna.

Posted

Fajne ,że Asza będzie miała dom i fajnie ,że się odezwałaś;)Ja ciągle jej kibicowałam
i Mam nadzieję ,że nie zje tych kotów;)Polubiły się w końcu?
Rzeczywiście nowe dogo działa trochę dziwnie..

Guest kasia mierzejewska
Posted

Asza nie pokochała się z kotami, a raczej z tą jedną kotką, bo z resztą nie ma problemu, ale panuję nad tym. Kiedy jestem w domu Asza nie ośmiela się na nią patrzeć pożądliwie, (jest naprawdę bardzo posłuszna), a kiedy wychodzę z domu, zamykam ją w sypialni, bo nie chcę ryzykować. I jakoś to tak będzie musiało być. Ciężko byłoby mi się z nią teraz, po prawie roku rozstrać, nie chcę jej już mieszać w głowie i serduchu...