Eko Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Aha to ok. Aganela mnie prosiła, ale jak jest to już po sprawie.* Quote
aganela Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Kana , ale chodzi o zgłoszenie na http://owczarki.eu/ , a nie na Owczarek.pl :) Patrzyłam teraz i nie ma Aszy na Owczarkach eu... Ona ma tylko wątek na; http://www.owczarek.pl/ Quote
Kana Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 A no chyba że o tego owczarka chodzilo. bo pytano o pl. a tymczasem : Dziewczyny na cito szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej dla ONki w Jeleniej Górze! Czy może ktoś zna kompetentną osobę?? Bardzo proszę o pomoc! Quote
aganela Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Kasia M. ponawiam pytanie czy Asza potrzebuje rożnych ogłoszeń w internecie??Bo mogę je porobić w wolnym czasie jeśli trzeba.. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Słuchajcie dziewczyny, Bardzo chciałam Wam podzękować za bycie na wątku Aszy i czuwanie. Sytuacja zmieniła się diametralnie - Asza już nie szuka domu, bo zostaje z nami. Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw tak zdecydowaliśmy. Nie mam pojęcia, jak zmienić tytuł wątku, bo coś edycja działa dziwnie na forum. Ale wczoraj zauażyłam kolejną biedę w Pułtusku - chociaż obiecałam sobie, że nie będę się już rozglądać na boki... Założę mu wątek, bo sprawa bardzo pilna. Quote
aganela Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Fajne ,że Asza będzie miała dom i fajnie ,że się odezwałaś;)Ja ciągle jej kibicowałam i Mam nadzieję ,że nie zje tych kotów;)Polubiły się w końcu? Rzeczywiście nowe dogo działa trochę dziwnie.. Quote
Guest kasia mierzejewska Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Asza nie pokochała się z kotami, a raczej z tą jedną kotką, bo z resztą nie ma problemu, ale panuję nad tym. Kiedy jestem w domu Asza nie ośmiela się na nią patrzeć pożądliwie, (jest naprawdę bardzo posłuszna), a kiedy wychodzę z domu, zamykam ją w sypialni, bo nie chcę ryzykować. I jakoś to tak będzie musiało być. Ciężko byłoby mi się z nią teraz, po prawie roku rozstrać, nie chcę jej już mieszać w głowie i serduchu... Quote
aganela Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dobrze,że Aszka 'opanowała' swą 'rządze' złapania kotka :)Mądra sunia :) Quote
Recommended Posts