Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi::multi:UWAGA <UWAGA :multi::multi::multi::multi:
---------------------------
Atosik najprawdopodobniej tfu ,tfu zeby nie zapeszyć będzie miał domek i swoją Panią do kochania .
Kobieta jest z Warszawy i mieszka w bloku no i jest Dogomanka ma nick lipizzan.
Dzwoniłam do Jamora powiedział ,ze Atos jak mało który pies nadaje się do bloku .
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to najpózniej 14 Iza bo tak ma na imie przyszła pani zabierze Atosa od Jamora .
Co wy na to ? Jakieś pytanka ,sugestie ?

Posted

[quote name='funia']:multi::multi::multi::multi:UWAGA <UWAGA :multi::multi::multi::multi:
---------------------------
Atosik najprawdopodobniej tfu ,tfu zeby nie zapeszyć będzie miał domek i swoją Panią do kochania .
Kobieta jest z Warszawy i mieszka w bloku no i jest Dogomanka ma nick lipizzan.
Dzwoniłam do Jamora powiedział ,ze Atos jak mało który pies nadaje się do bloku .
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to najpózniej 14 Iza bo tak ma na imie przyszła pani zabierze Atosa od Jamora .
Co wy na to ? Jakieś pytanka ,sugestie ?[/QUOTE]
Jeżu........................Lipizzan.................wypowiadała sie na tym wątku (post 997)...............niezauważona przez nikogo a tu proszę - wypatrzyła najfajniejszego piesa na Dogo, który nie wiadomo, dlaczego, tak długo czeka na swój dom..................
Lipizzan - znam Atosa osobiście - jak go poznasz, nie wyjedziesz sama od Jamora :)

Posted

Nie wizyty nie było bo rozmawiałam z nia dzisiaj i szczerze mówiąć wydaje mi sie bardzo odpowiedzialna .Aczkolwiek zgadza sie na wizyte i na umowę .
A co ,ktoś móglby i do niej zajrzeć ? Moze leyla ona jest z Wa-wy

Posted

[quote name='anawa'].......Lipizzan - znam Atosa osobiście - jak go poznasz, nie wyjedziesz sama od Jamora :)[/QUOTE]

Byleby z jamorem nie wyszla. Jesli wyjdzie z Atosem, to bardzo, bardzo bede sie cieszyla. To piekny i fajny pies.

Posted

[quote name='magda222']Proszę Was zróbcie wizytę przedadopcyjną.[/QUOTE]

[quote name='li1']Byleby z jamorem nie wyszla. Jesli wyjdzie z Atosem, to bardzo, bardzo bede sie cieszyla. To piekny i fajny pies.[/QUOTE]
Tez jestem za wizyta :):) bo Atos jest super i tak jak Kojot :):) lezy mi na sercu, wiec zdecydowanie prosze o wizyte :):)

Posted

Dziękuję za miłe słowa.:loveu:
Ło matko ale się osób pojawiło widzę, że forum ożyło. ;) Otóż obiecałam wczoraj funi w rozmowie telefonicznej, że napiszę coś więcej o sobie. Zadzwoniłam wczoraj do funi (bardzo miło było cię poznać przynajmniej przez telefon :loveu:) no i mówię, że dzwonię w sprawie adopcji Atosa... mówię wam jaka cisza zapadła :p:p:p Potem funia wydusiła z siebie długie Taaaaak :evil_lol: Więc zaczęłam się pytać czy Atos jest ciągle u jamora, czy te osoby o których mówiła wcześniej, że myślą o adopcji psa nie adoptowały go. Więc funia powiedziała, że nie. Nie miałyśmy za dużo czasu na rozmowę bo obie byłyśmy w pracy. Potem funia zadzwnoiła do mnie wieczorem i żeśmy bardzo fajnie sobie porozmawiały. Dziś z kolei rano dzwoniłam do jamora bo chciałam też z nim porozmawiać. Więc wstępnie jak powiedziała funia psa zabieram do siebie około 12 II.. Pewnie wiele osób zmartwię, ale powiedziałam, że ABSOLUTNIE ODMAWIAM UMIESZCZANIA ZDJĘĆ. Umowa z funią jest taka, że zdjęcia będę wysyłała funi na maila a ona będzie je zamieszczać na dogo.:diabloti: Co do wizyty przedadopcyjnej z przyjemnością poznam leylę (przepraszam nie jestem pewna pisowni) czy inną dogomaniaczkę. :lol: Przepraszam, że nie piszę nic więcej ale mam trochę mało czasu, a dogo chodzi jak żółw na emeryturze. W poniedziałek napiszę coś więcej o sobie i o moich doświadczeniach z psami

Posted

Lipizzan, bardzo nam miło Cie poznać :p
A w jakiej dzielnicy mieszkasz?
I dlaczego nie chcesz sama zamieszczać zdjęć? Zrozumiałabym, gdybyś np. nie umiała albo nie miała mozliwości robienia zdjęć ale jeśli możesz, to po co pośrednictwo Funi? Zresztą to oczywiście nie jest obowiązek ale skoro jesteś na Dogo to byłoby fajnie mieć na bieżąco wiadomości o Atosie :razz:

Funia - rozmawiałaś już z Leylą w sprawie wizyty czy mam z nią pogadać i poprosić?

Straaaaaaasznie sie cieszę :Cool!: i mam dobre przeczucia. Atos będzie w końcu miał kogoś do przytulania :calus:

Posted

Jutro do niej zadzwonię. Może do jutra dowiemy się, gdzie mieszka Lipizzan bo to może być za daleko od Leyli. Wtedy znajdziemy kogoś innego.
Dogo działa mi dziś................ na nerwy. Wrócę tu jutro, może będzie lepiej.

Posted

Na konto Atosa wpłynęło 20 zł od agaty51.
Saldo w tej chwili wynosi + 363 zł.
Dzisiaj jest 31.01.Jutro muszę przelać Jamorowi kasę za hotel.Co mam zrobić?Może zapytać Jamora czy możemy wpłacić na jego konto narazie za pół miesiąca,bo domek się szykuje w połowie lutego?

Posted

Rozmawiałam z Leylą. Chętnie spotka się z Lipizzan :)

Lipizzan, wyślij mi, proszę, (jak Ci się w ogóle uda tu wejść) swoje namiary z nr telefonu na pw albo maila.

Posted

[quote name='magda222']Na konto Atosa wpłynęło 20 zł od agaty51.
Saldo w tej chwili wynosi + 363 zł.
Dzisiaj jest 31.01.Jutro muszę przelać Jamorowi kasę za hotel.Co mam zrobić?Może zapytać Jamora czy możemy wpłacić na jego konto narazie za pół miesiąca,bo domek się szykuje w połowie lutego?
Mam nadzieje, że do połowy miesiąca wystarczy - domek czeka :) A co z bazarkiem na Atosa?

Posted

[quote name='anawa']Rozmawiałam z Leylą. Chętnie spotka się z Lipizzan :)

.[/QUOTE]

Ja też bardzo chętnie ja poznam. Jak czytałam ten wątek to BARDZO żałowałam, że nie mogłam pojechać z tobą do Zamoscia po Atosa. (na wątku jestem od kilku dni więc już dawno było po fakcie).

Posted

Myślę ze wpłata za połowe miesiąca wystarczy ,po co wpłacać całość .Jakby co to sie dopłaci

poproszę na pw adresy osób które kupiły = obrazki z aniołkami ,sitko z podstawką ,torebkę biało-czarną .Bedę wysylać ,tylko proszę pod adresem napisać co kupiły bo moge pokręcić