Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez tak mi sie wydaje ,Starsza Pani lubi i jest przyzwyczajona do długich spacerów .Ale ze względu na to ze jej mąż nie bardzo to nie wiem czy byłaby to dobra decyzja:roll:

Posted

Po prostu jest człowiekiem , zimnym i nie wiem czy to dobrze gdyby Atos w swoim nowym domu stykał sie z wielką miłością a z drugiej strony niechęcią ....

Posted

Z resztą nie ma co dzielić skóry na niedzwiedziu ,rzuciłam hasło i zobaczymy . Chciałabym bardzo ,zeby ta druga klientka go wzięła bo ma swój dom .więc byłby zawsze kiedy by tylko zapragnął na dworze .Oczywiście nie przekreślam domu w bloku .
Treaz czekamy na Madzie i bazarek bo z kaską cieniutko ...

Posted

SZarotka jestem jestem ,wczoraj miałam straszne wydarzenie wieczorem w domu i nie weszlam juz na dogo .Moje psy zagryzły Szynszyla mojej starszej córki ,córka wraca dzisiaj do domu wieczorem ...jestem załamana nie wiem jak ona sie z tym pogodzi ...No i jak ja jej to powiem:placz:

Posted

lilk_a napisał(a):
zapisuję ..............

Widze, ze trafilas do Atosa, to pies ideal tak jak Kodinka. Te psy sa rzadkoscia :):)
Wielkie a dobre jak .......hm no co jest takie idealnie dobre ??????moze jak sen :):)