anawa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='funia'] Dziewczyny czy wy tez macie problem z wejściem na wątki ? wczoraj wcale nie mogłam wejść .[/QUOTE] Od wczoraj są problemy :angryy: Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='anawa']Od wczoraj są problemy :angryy:[/QUOTE] Straszne problemy.... albo nic nie chce wejść albo godzinami się ładują wątki.... Quote
Szarotka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Atos :):) ale milo slyczec takie wiesci :):) Quote
magda222 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Przelałam na konto Jamora 150 zł za okres 01.02.-10.02. I trzymam kciuki!!! Quote
Lipizzan Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 QUOTE=anawa;14009042]Bardzo się cieszę :bigcool: Leyla i Lipizzan są umówione na najbliższą sobotę :Cool!:[/QUOTE] O kurcze nie wiedziłam, że wiadomości się aż tak błyskawicznie rozchodzą. Wow jestem pod wrażeniem. Tak przy okazji chciałabym bardzo powdziękować dwóm osobom dzieki którym Atos przypadł mi do serca. Po pierwsze osobie która zrobiła taki śliczny baner. :Rose::Rose::Rose:Po drugie osobie, która pisze na wątku Jurysia i ma w sygnaturze ten baner, tam go wypatrzyłam.:Rose::Rose::Rose: Tak mi się spodobał, to zdjęcie jest super i fajny napis. Weszłam na wątek i w ciągu kilku dni przeczytałam go cały no i podjęłam decyzję. :p Nawet sama poostanowiłam w swojej sygnaturze poumieszczać banery innych biedaków potrzebujących pomocy. Nidgy nie wiadomo w jaki sposób kolejny pies znajdzei właściciela. WIELKIE DZIĘKI :loveu::loveu::loveu: Quote
anawa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, niezależne od Dogo, które ostatnio nie chce współpracować - dlatego tak szybko sprawy biegną :p Jesli chodzi o banerek, to moja sprawka ;) Wybrałam zdjęcie i podpis a techniczne wykonanie "zakupiłam" na bazarku banerkowym :eviltong: Nie byłabym jednak uczciwa, nie dodając, że to zdjęcie podpisał tak gdzieś, kiedyś na wątku Jamor. Bardzo mi się to spodobało bo wydaje sie bardzo trafnym spostrzeżeniem :fadein: i stąd taka "szata graficzna" banerka. Nie wiem natomiast, komu zawdzięczać Twoje zainteresowanie Atosem (nie mam pojęcia, kto stąd pisze na wątku Jurysia) w każdym razie też jestem baaaaaaaardzo wdzięczna tej osobie :Rose: Zawsze powtarzam: zamieszczajcie banerki - one naprawdę zwracają uwagę! :cool2: Przypominam, że istnieje również drugi banerek Atosa: Quote
anawa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='jamor']zdecydowanie dla ludzi starszych. jest to pies" siła spokoju" choc w kasze dmuchac sobie nie da. Psy go szanują i nie zaczepiają. jest indywidualistą choc lubi moja malinę. jesli nowy pies ktory go nie zna próbuje cos mu sie stawiac , to atos krótko mowi do nie go " spier....j, bo .... " i to wystarcza. lubi połazic, lubi nowe miejsca. w kojcu zawsze cicho, duzlo lezakuje. na smyczy chodzi pieknie. do zabawy tez chetny. ideał dla ludzi lubiacych spokój i porzadek[/QUOTE] Przeglądałam wątek i wpadła mi w oko jamorowa charakterystyka Atosa :) Przypomnijcie sobie............... :) Eeeh, łezka się w oku kręci............... Quote
Lu_Gosiak Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 na watku Jurysia pisze i ma banerek Atosa ...funia i Stonka:):):) super wieści Atosik w końcu sie doczekał:multi::multi: Quote
funia Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Ja dzieki Anawie przeszłam intensywny kurs wstawiania banerków ,bo wjechała na ambicję swoim postem .No i zobaczcie jak zadziałało . Kto wie czy własnie nie dzięki temu;) Quote
Szarotka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 I co jak tam Atos ?? czy juz pakuje walizki :):) Quote
Lipizzan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 QUOTE=Szarotka;14018095]I co jak tam Atos ?? czy juz pakuje walizki :):)[/QUOTE] Podejrzewam, że Atos jeszcze walizek nie pakuje, ale już niedługo mam nadzieję zacznie :cool3::cool3:Wstępnie umówiłam się z jamorem na odbiór 13 lutego w sobotę. Czy to będzie sobota czy piątek 12 II to umówimy się w czasie kontroli pani inspektor Leyli :diabloti: (To nie jest żadna złośliwość.:evil_lol:) Już nie mogę sie doczekać. Jak tak na niego patrzę to z wyglądu przypomina mi moją/moich rodziców suczkę Czarę. Co prawda jest dużo mniejszcza od niego i jest cała czarna. Zresztą Atos jeżeli szanowne forum się zgodzi na adopcję będzie ją widywał w weekendy. Czara jest bardzo przyjazną sunią, która lubi biegać i się bawić. Jest dużo starsza od Atosa. Kocha się kąpać we wszelkich strumuczkach, bajorkach i innych takich. Raz nawet kąpała się w Wiśle. Wziełysmy ją ze schroniska na Paluchu wspólnie z moją mamą jak Czara miała około półtora roku. Jak wyprowadzałam się od rodziców dwa lata temu chciałam ją wziąść ze sobą a rodzice powiedzieli NIE.:mad::mad::mad: Mama ma uczulenie na sierść psią i pomimo tego nie chcą oddać mi jej mimo, że to ja ją nauczyłam podstawowych komend i chodziłam z nią na długie spacery. Rodzice ma ją ogród więc nie nalegałam. Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Myślę, że Atos chętnie pozna i zaakceptuje koleżankę Czarę :) Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 To super :) Lipzzan dzieki za przytulenie Karo do swojej kolekcji :):) Quote
Leyla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Zwariowałam ze szczęścia!! wczoraj się upiłam ...na beton prawie:razz: Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hm......bedziemy miec niektorych na sumieniu :):) Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Leyla']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Zwariowałam ze szczęścia!! wczoraj się upiłam ...na beton prawie:razz:[/QUOTE] Ale do soboty wytrzeźwiejesz? :evil_lol: Quote
Leyla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='anawa']Ale do soboty wytrzeźwiejesz? :evil_lol:[/QUOTE] nooooo peeeewnie ,już jestem normalna. Ala ja padam po kieliszku wina , więc ...padłam Quote
Szarotka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='anawa']Ale do soboty wytrzeźwiejesz? :evil_lol:[/QUOTE] W sobote zacznie pic od nowa :):) Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Leyla']nooooo peeeewnie ,już jestem normalna. Ala ja padam po kieliszku wina , więc ...padłam[/QUOTE] To straszny z Ciebie pijak............... :roflt::roflt: Quote
anawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Szarotka']W sobote zacznie pic od nowa :):)[/QUOTE] Po.............wizytacji ;) Quote
Leyla Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Szarotka']W sobote zacznie pic od nowa :):)[/QUOTE] hehe..pewnie tak:cool3: będzie trzeba to uczcić. A jak go już przewieziemy do wymarzonego domku, najkochańszej Pańci...to nie wiem co zrobię ze szczęścia:eviltong: Wykombinowałam wygodniejszy samochód dla Atoska , będzie jechał jak król;) Quote
Recommended Posts