funia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 JA też mam przygotowane fanty na bazarek dla Atosa .Tylko z organizacją gorzej .Kiedy to ostatecznie mozna słać na maila ? Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 __Lara napisał(a):Pamiętam o allegro. Atos tez pamieta :):) Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='funia']JA też mam przygotowane fanty na bazarek dla Atosa .Tylko z organizacją gorzej .Kiedy to ostatecznie mozna słać na maila ? Znasz reguły tego bazarku? Generalnie ma go wystawić **kas dla Demi i Cyni a ja, dając swoje fanty poprosiłam o podział zysku pół na pół z Atosem. Jesli Ci to odpowiada, to prześlij mi na maila zdjęcia fantów jak najszybciej a ja przekażę je natalijo lub **kas. Sama nie umiem zrobić bazarku więc uznałam połączenie sił za dobre rozwiązanie. Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 __Lara napisał(a):Pamiętam o allegro. Czekamy cierpliwie na piękne Allegro :) Quote
magda222 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ale skoro dwie osoby na tym wątku oferują fanty na bazarek dla Atosa to dlaczego nie zrobić osobnego bazarku? Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='magda222']Ale skoro dwie osoby na tym wątku oferują fanty na bazarek dla Atosa to dlaczego nie zrobić osobnego bazarku? Nie widzę przeszkód :) Jeśli ktoś umie to zrobić, to fanty od ali123 i funi można wystawić na oddzielnym bazarku a ja dołożę pieniążki zarobione dla Atosa z bazaru dla Demi. Możesz się tym zająć? Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=883537516 Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='__Lara']Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=883537516 __Lara.................... piękne:loveu: dziękujemy bardzo :loveu:. Funia, zaraz telefon zacznie dzwonić - przygotuj się :p Quote
magda222 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='anawa']Nie widzę przeszkód :) Jeśli ktoś umie to zrobić, to fanty od ali123 i funi można wystawić na oddzielnym bazarku a ja dołożę pieniążki zarobione dla Atosa z bazaru dla Demi. Możesz się tym zająć? Proszę o zdjęcia fantów na bazarek i proponowane przez darczyńcę ceny. [email protected] Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='magda222']Proszę o zdjęcia fantów na bazarek i proponowane przez darczyńcę ceny. [email protected] Super, szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że możesz zrobić bazarek. Jeśli coś jeszcze znajdę, to Ci podeślę. Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 anawa napisał(a):__Lara.................... piękne:loveu: dziękujemy bardzo :loveu:. Funia, zaraz telefon zacznie dzwonić - przygotuj się :p Cieszę się, że podoba Ci się :D starałam się ;) jak macie pomysł na bardziej chwytliwy tytuł allegro to napiszcie to zmienię. Mi się wyczerpują już pomysły. Atos ani do yorka niepodobny, ani ze szczeniakiem ma mało wspólnego :diabloti: Quote
funia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 To ja zaraz wysyłam fanty do Madzi OK ? Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 __Lara napisał(a):Cieszę się, że podoba Ci się :D starałam się ;) jak macie pomysł na bardziej chwytliwy tytuł allegro to napiszcie to zmienię. Mi się wyczerpują już pomysły. Atos ani do yorka niepodobny, ani ze szczeniakiem ma mało wspólnego :diabloti: Jak dla mnie to wszystko jest O.K. chyba, że ktoś inny ma jakieś pomysły..................... Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='funia']To ja zaraz wysyłam fanty do Madzi OK ? Jasne funia........... Atos potrzebuje pieniędzy.......... ala123, dobrze byłoby, żebyś dołączyła :) Fajnie, że Magda się podjęła tego trudnego zadania :) Quote
funia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Madzia wysłąłam zdjęcia na maila daj cynę jak dojdą;) Quote
funia Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 :calus:Lara dziubaski za allegro!! świetne Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka napisał(a):O jakie Atos ma ladne alegro :):) Prawda? Dzieki za piekne życzenia noworoczne :) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ladne, co prawda kocie :):) Allegro bardzo ladne:):) Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka napisał(a):Ladne, co prawda kocie :):) Ja też jestem "kocia" - przecież mam dwa :) Quote
Szarotka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 O nie wiedzialam, ja mam dwa, a mialam 3. No i co terorysta Paco na koty ?? Quote
anawa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Szarotka napisał(a):O nie wiedzialam, ja mam dwa, a mialam 3. No i co terorysta Paco na koty ?? Jak on przyszedł do domu w wieku 8 tygodni to koty juz były i wychowywał się z nimi więc to "jego" koty :) Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 :D cieszę się, że Wam przypadło do gustu! :) Niech znajdzie domek tylko! Na zdjęciu z sarenką, która leży, to ja :eviltong: na różowo. A na rękach na zdjęciu poniżej nie jest kot tylko mała sarenka, 3 miesięczna ;) Quote
Recommended Posts