Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']JA też mam przygotowane fanty na bazarek dla Atosa .Tylko z organizacją gorzej .Kiedy to ostatecznie mozna słać na maila ?
Znasz reguły tego bazarku? Generalnie ma go wystawić **kas dla Demi i Cyni a ja, dając swoje fanty poprosiłam o podział zysku pół na pół z Atosem. Jesli Ci to odpowiada, to prześlij mi na maila zdjęcia fantów jak najszybciej a ja przekażę je natalijo lub **kas. Sama nie umiem zrobić bazarku więc uznałam połączenie sił za dobre rozwiązanie.

Posted

[quote name='magda222']Ale skoro dwie osoby na tym wątku oferują fanty na bazarek dla Atosa to dlaczego nie zrobić osobnego bazarku?
Nie widzę przeszkód :) Jeśli ktoś umie to zrobić, to fanty od ali123 i funi można wystawić na oddzielnym bazarku a ja dołożę pieniążki zarobione dla Atosa z bazaru dla Demi.

Możesz się tym zająć?

Posted

[quote name='anawa']Nie widzę przeszkód :) Jeśli ktoś umie to zrobić, to fanty od ali123 i funi można wystawić na oddzielnym bazarku a ja dołożę pieniążki zarobione dla Atosa z bazaru dla Demi.

Możesz się tym zająć?

Proszę o zdjęcia fantów na bazarek i proponowane przez darczyńcę ceny.
[email protected]

Posted

anawa napisał(a):
__Lara.................... piękne:loveu: dziękujemy bardzo :loveu:.
Funia, zaraz telefon zacznie dzwonić - przygotuj się :p

Cieszę się, że podoba Ci się :D starałam się ;) jak macie pomysł na bardziej chwytliwy tytuł allegro to napiszcie to zmienię. Mi się wyczerpują już pomysły. Atos ani do yorka niepodobny, ani ze szczeniakiem ma mało wspólnego :diabloti:

Posted

__Lara napisał(a):
Cieszę się, że podoba Ci się :D starałam się ;) jak macie pomysł na bardziej chwytliwy tytuł allegro to napiszcie to zmienię. Mi się wyczerpują już pomysły. Atos ani do yorka niepodobny, ani ze szczeniakiem ma mało wspólnego :diabloti:

Jak dla mnie to wszystko jest O.K. chyba, że ktoś inny ma jakieś pomysły.....................

Posted

[quote name='funia']To ja zaraz wysyłam fanty do Madzi OK ?

Jasne funia........... Atos potrzebuje pieniędzy.......... ala123, dobrze byłoby, żebyś dołączyła :) Fajnie, że Magda się podjęła tego trudnego zadania :)

Posted

Szarotka napisał(a):
O nie wiedzialam, ja mam dwa, a mialam 3. No i co terorysta Paco na koty ??

Jak on przyszedł do domu w wieku 8 tygodni to koty juz były i wychowywał się z nimi więc to "jego" koty :)

Posted

:D cieszę się, że Wam przypadło do gustu! :)

Niech znajdzie domek tylko!

Na zdjęciu z sarenką, która leży, to ja :eviltong: na różowo.

A na rękach na zdjęciu poniżej nie jest kot tylko mała sarenka, 3 miesięczna ;)