Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anawa']Właśnie dzwoniła do mnie Leyla. Napiszę tylko, że wizyta przedadopcyjna wypadła baaaaaardzo pozytywnie. Resztę opowie Leyla, jak dotrze do domu. Moim zdaniem Atos powinien zacząć pakować walizki :)[/QUOTE]
Atos niech się pakuje ,bo Pańcia jego jest cudowna!! Ciepła ,miła kochająca, odpowiedzialna i co najważniejsze już na niego czeka i woli jechać dzień wcześniej bo tęskni:p Ma nieduże ,miłe mieszkanko i dużo zieleni przed domem. Gdybym była Atosem ,chciałabym z Tą Pańcią zostać do końca życia:p Widziałam się z Czarusią i to jest dowód jak cudownie w tej rodzinie żyją psy. Czara jest miłą ,rozpieszczoną pewną miłości i bezpieczeństwa sunią.
Lipizzan jest tak miła i sympatyczna ,że jak mnie zechce, to będę ich odwiedzać często:eviltong:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szarotka']No to Atos szybko urzadzaj wieczor kawalerski u Jamora :):):):loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Tylko nie zaszalej zbytnio Atosku z tym wieczorem,bo musisz jakoś się zaprezentować nowej Panci

Posted

[quote name='Szarotka']Na innym watku tez fajnie pisalas :):) ale juz nie pamietam gdzie :):)[/QUOTE]
Funia juz świętuje, jak nic, tylko się przyznać nie chce................ :cunao::drinka:

Posted

No dobra dobra ,walnęlabyn chetnie winko ale jestem na diecie i nie mogę Stres ,praca poszukiwanie Hero wiecie jak to obciąża psychicznie:diabloti:

Fajnie to napisałaś anawa uśmiałam się :evil_lol:

Posted

To Wy dziewczynki dopiero teraz?? My z Mariuszem poszliśmy odrazu od Lipizzan:cool3: Wypiłam dwa kieliszki wina i gdyby chodnik poszerzyli ,doszłabym dopiero teraz do domu:eviltong: Nie wiem kiedy mi ta radocha minie... tak bardzo sie cieszę z Atoskowego szczęścia:sweetCyb: