Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):

Podejrzewam, ze Majka nie wykazuj esladu agresji

dokładnie tak...jamor określił ją jako sreberko, poleca ją dla kazdego;)
Atos jest również bardzo grzeczny...generalnie sprawują sie dobrze te nasze zamojszczaki:multi:

Posted

Z wątku jamora
"atos - pies pewny siebie, bez zadnych kompleksów, agresja = zero, duzy, do malych dzieci odpada, nie ma wyczucia swojego ciezaru i chwili radosnych obmacywan opiera sie całym ciezarem łapami na bawiacego. taki powolniak, z wielkim i dobrym sercem. kto tam za niego odpowiada ? wyszukiwarka nie dziala, wiec ujawinic sie mnie tu, bo koles z baru od chinczyka chce adoptowac"

Posted

quote=stonka1125;12743885].....swoją droga to atos wybitnie zahukany,a majka wybitnie agresywna:diabloti::diabloti::diabloti:

sacred PIRANHA napisał(a):
bo to wybitna para psiaków z Zamościa:loveu:

Juz wiem, ze ten pies nie wychodzacy z budy i agresywna suka byly fotomontazem. A ja i inni dalismy sie na to nabrac :lol:

Posted

Tola napisał(a):
Z wątku jamora
"atos - pies pewny siebie, bez zadnych kompleksów, agresja = zero, duzy, do malych dzieci odpada, nie ma wyczucia swojego ciezaru i chwili radosnych obmacywan opiera sie całym ciezarem łapami na bawiacego. taki powolniak, z wielkim i dobrym sercem. kto tam za niego odpowiada ? wyszukiwarka nie dziala, wiec ujawinic sie mnie tu, bo koles z baru od chinczyka chce adoptowac"

Dałam już znać,że zbieram kasę na Atosa.

Posted

Atos -krasula :loveu:
Teraz dopiero widać że on ma umaszczenie krowy :evil_lol:

Śliczny ten psiak.

Leyla - prosiłam o podpatrzenie Murzyna....widziałaś go?

Posted

Atos drugi dzien sie drapie. Jest na cos uczulony. te stare wytarcia co miał wczesniej na karku to jednak nie od budy, to od tego drapania. wczoraj wydrapał sobie futro na karku, 5x10 cm z naskórkiem, zastosowałem rivanol, dzis rozdrapał sobie wiecej. zastosowałem diete wegetarianską, do tego miejscowo na rane rivanol, doustnie zyrtek i wapno. na modre kaganiec a tylne łapki powrozek z bandaza aby sobie łapka nie siegał i nie drapał dalej. potrzebuje infomacji czy wiadomo co poprzednio było przyczyna tego drapania, jaką wtedy zastosowana diete itd. czy miał tego robiony jakis wymaz

Posted

a ja miałam dzisiaj przyjemność poznać atosa,to świetny pies,tylko to drapanie,to go musi strasznie męczyć

a majeczka,cud miód i orzeszki,taka to ma ekspresową szanse na domek,szczęściara

Posted

Jamor ,potraktuj drapanie Atosa jak rzecz do zbadania bo on tylko w budzie leżał .Wymazy ,leczenie:crazyeye: ? czysta abstrakcja jeśli chodzi o nasz schron:shake:

Posted

Ja mam płyn przeciw swędzeniu i drapaniu dla psów - mogę przekazać dla Atosa jeśli ktoś będzie jechał z Wwy? Ale to działa tylko doraźnie - trzeba by mu może zrobić testy alergiczne

Posted

Dzisiaj poznałam Atosa - to spokojny i pogodny psiak. Wyraźnie preferuje towarzystwo jamora. Jest zazdrosny o inne psiaki. Atos ma łysy placek na karku i ranę. Widać, że bardzo go swędzi skóra. Wewnątrz uszu ma syf, a na zewnątrz - ranki i strupki. Pies wymaga leczenia.

Posted

Nie było mnie tu od piątku.Miałam awarię komputera.Wpłynęły pieniądze od Pani Sisi - 25 zł.
Bardzo dziękujemy :loveu:
Jutro postaram się zrobić rozliczenie i przelać kasę za hotelik na konto Jamora.

Posted

Atos może być uczulony na coś, ew może to być np. grzybica czy coś równie trudnego do pozbycia się.
Nie można Jamora z tym samego zostawić, przecież to może się roznieść na inne psy !!!!!!!

Nie wiem kto kontaktuje sie z jamorem, ale szybko trzeba by było ustalić jakieś badania, pieniążków widziałam Atosik ma sporo zebranych - trzeba będzie za nie leczenie przeprowadzić.