idusiek Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 to juz miesiąc minał a on tam nadal siedzi?:roll: bannerek Quote
milosnicy zwierzat Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='idusiek']to juz miesiąc minał a on tam nadal siedzi?:roll: bannerek dziękuje już go wklejam Quote
Temida Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Pan zrobił sobie urlop w weekend. Będzie się zajmował Kajtusiem, ale przejściowo. Musimy znależć mu domek. Quote
madcat1981 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 No jest to nawet dobra informacja:bigok: Przejściowo to więcej niż "do końca lipca" (tym bardziej, ze lipiec się dawno skończył:evil_lol:) Jaki plan działania skoro - jak wyczytałam kilka postów wyżej - nie podejmiecie się ryzyka zbierania deklaracji na hotel? Ogłaszamy psa gdzie się da? Z tego co widzę, był spory odzew - może znajdzie się jeszcze ktoś sensowny?Kontaktować się ze specami od ogłaszania? Prosić o tekst łapiący za serce? A darmowe DT? Podobno jakieś istnieją (trochę tak jak yeti;)). A czy pomoc w spłacie zadłużenia pomogłaby Wam przekonać się do pomysłu hotelikowania Kajtka? Czy wtedy, mając mniejszy dług, wzięłybyście to pod uwagę? Nikt nie powiedział, że nie uda się zebrać deklaracji i że zabraknie ich do czasu znalezienia domu. Tu jest ze sto albo i więcej psów, dla których ktoś kiedyś zaryzykował. Kajtek ma plusa - pies który ma trafić do hotelu potrzebuje książeczki szczepień i innych takich spraw, które pozwola mu bezpiecznie przebywac z innymi psami. Z tego, co przeczytałam tutaj, to już chyba można uznać za załatwione. No i ten uśmiech...:loveu: Całą kampanię promocyjną na tym można oprzeć...:loveu: Ja ze swojej strony moge pomóc bazarkami na spłatę długu czy jakąś akcją spamowo-błagalną:evil_lol:.Nie mogę zaoferować jednej rzeczy - domu. Jest mi z tym ciężko, ale staram się pomóc jak mogę inaczej. Quote
Temida Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Każda pomoc jest dobra. Teraz jest jeszcze ciepło, więc dajemy radę. Myślę, że ogłaszając coś znajdziemy. Na razie prosiłabym o pomoc w ogłoszeniach. Quote
milosnicy zwierzat Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 a Kajtuś nie może przebywać z innymi pieskami:shake: szkoda tak to by miał już może dom Quote
madcat1981 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jak już pisałam na pw, mój jutrzejszy poranek daruję Kajtkowi :) Quote
Onaa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kajtula to mała jest czy średnia bardziej ? Żal żeby psina się zmarnowała :(. Tak miło się uśmiecha na zdjęciach. Quote
li1 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ktos napisal, ze ten Kajtusiowy usmiech trzeba podkreslic w ogloszeniach. Rzeczywiscie, wlasnie na to zwrocilam uwage ogladajac zdjecia. Bardzo fajny pies. I nie wyglada na takiego, co zjada koty. Quote
Temida Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Raczej Kajtula jest pośrednia, da go się wziąć na rękę, na kolana. Jest dość futrzasty. Quote
madcat1981 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Poranek minał mi zanim zdążyłam się obejrzeć :oops: ale Kajtkowych ogłoszeń i pw dziś nie odpuszczę... Quote
Temida Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Kajtuś czeka na swojego wybawiciela. Quote
milosnicy zwierzat Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Temida napisał(a):Kajtuś czeka na swojego wybawiciela. ale gdxie teraz jest z tym panem Quote
jotpeg Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Temida, tu na tym watku (czarny piesek po zmarlej osobie) Boy pisze ze zostaly jej kontakty chetnych na adocje - moze cos sie uda wykorzystac?: http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html Quote
madcat1981 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Właśnie spamuję znajomych;) Mam nadzieję, że ktoś z nich tu zajrzy (i z góry dziękuję). Namawiam do ogłaszania psiaka... przydałby się jeszcze ktoś od łapiących za serce tekstów... ale to już jutro:oops: Quote
Nadziejka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 :bye:ahoj cioteczki i Kajtulu:loveu:ojjjj ..nie moge Kajtulka wziac do siebie ..:shake: ale obiecuje pomoc w bazarkach ..znaczy ja robic jeszcze nie umiem :oops:ale moge wyslac rzeczy cioteczce ktorejs i zawsze jakis grosz do grosza sie uzbiera ...och Kajtulek :loveu:caluski na dobranoc dla ciebie piesio :loveu:cioteczki serca w gore:Cool!::Cool!: Quote
madcat1981 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ciotka jak przyjdzie czas to się o rzeczy na bazarki upomnę bom ostatnio sie w tym wyspecjalizowała:p Dzięki, ze zajrzałaś:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ja juz zostałam zaspamowana :evil_lol: przez Dogo07. Witajcie cioteczki. Poczytam sobie już jutro, dzisiaj tylko daje 'głos' że jestem:lol: Quote
marysia55 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Dogo07 napisał(a):Dzięki, że jesteś z nami Marysiu :). team'y to moja specjalność :p:p Quote
mru Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 i ja się zgłaszam :) tylko teraz to siły nie mam zapisuję się i rano rozeznam się co z tym Kajtusiem :) Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='jotpeg']Temida, tu na tym watku (czarny piesek po zmarlej osobie) Boy pisze ze zostaly jej kontakty chetnych na adocje - moze cos sie uda wykorzystac?: http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html Cytuję, bo może umknęło. Madcat, dzięki, że jesteś! :loveu: Marysiu, Kajtek o śliczny tekst prosi. Na cito!!!! Bo dziewczyny od ogłoszeń już w blokach startowych! Quote
Temida Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Fajnie, że przybyliście na wątek do Kajtusia. Jeszcze trochę reklamy i może ruszy. Quote
Recommended Posts