Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jest to nawet dobra informacja:bigok: Przejściowo to więcej niż "do końca lipca" (tym bardziej, ze lipiec się dawno skończył:evil_lol:)

Jaki plan działania skoro - jak wyczytałam kilka postów wyżej - nie podejmiecie się ryzyka zbierania deklaracji na hotel?

Ogłaszamy psa gdzie się da? Z tego co widzę, był spory odzew - może znajdzie się jeszcze ktoś sensowny?Kontaktować się ze specami od ogłaszania? Prosić o tekst łapiący za serce?

A darmowe DT? Podobno jakieś istnieją (trochę tak jak yeti;)).

A czy pomoc w spłacie zadłużenia pomogłaby Wam przekonać się do pomysłu hotelikowania Kajtka? Czy wtedy, mając mniejszy dług, wzięłybyście to pod uwagę? Nikt nie powiedział, że nie uda się zebrać deklaracji i że zabraknie ich do czasu znalezienia domu. Tu jest ze sto albo i więcej psów, dla których ktoś kiedyś zaryzykował.

Kajtek ma plusa - pies który ma trafić do hotelu potrzebuje książeczki szczepień i innych takich spraw, które pozwola mu bezpiecznie przebywac z innymi psami. Z tego, co przeczytałam tutaj, to już chyba można uznać za załatwione.

No i ten uśmiech...:loveu: Całą kampanię promocyjną na tym można oprzeć...:loveu:

Ja ze swojej strony moge pomóc bazarkami na spłatę długu czy jakąś akcją spamowo-błagalną:evil_lol:.Nie mogę zaoferować jednej rzeczy - domu. Jest mi z tym ciężko, ale staram się pomóc jak mogę inaczej.

Posted

Każda pomoc jest dobra. Teraz jest jeszcze ciepło, więc dajemy radę. Myślę, że ogłaszając coś znajdziemy. Na razie prosiłabym o pomoc w ogłoszeniach.

Posted

Ktos napisal, ze ten Kajtusiowy usmiech trzeba podkreslic w ogloszeniach. Rzeczywiscie, wlasnie na to zwrocilam uwage ogladajac zdjecia. Bardzo fajny pies. I nie wyglada na takiego, co zjada koty.

Posted

Właśnie spamuję znajomych;) Mam nadzieję, że ktoś z nich tu zajrzy (i z góry dziękuję). Namawiam do ogłaszania psiaka... przydałby się jeszcze ktoś od łapiących za serce tekstów... ale to już jutro:oops:

Posted

:bye:ahoj cioteczki i Kajtulu:loveu:ojjjj ..nie moge Kajtulka wziac do siebie ..:shake: ale obiecuje pomoc w bazarkach ..znaczy ja robic jeszcze nie umiem :oops:ale moge wyslac rzeczy cioteczce ktorejs i zawsze jakis grosz do grosza sie uzbiera ...och Kajtulek :loveu:caluski na dobranoc dla ciebie piesio :loveu:cioteczki serca w gore:Cool!::Cool!:

Posted

[quote name='jotpeg']Temida, tu na tym watku (czarny piesek po zmarlej osobie) Boy pisze ze zostaly jej kontakty chetnych na adocje - moze cos sie uda wykorzystac?:
http://www.dogomania.pl/forum/f1168/murzynek-znalazl-nowy-dom-142789/index19.html

Cytuję, bo może umknęło.

Madcat, dzięki, że jesteś! :loveu:
Marysiu, Kajtek o śliczny tekst prosi. Na cito!!!! Bo dziewczyny od ogłoszeń już w blokach startowych!