Temida Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Pewnego przyjaciela poznaje się w sytuacji niepewnej. Dobrzy ludzie? Są, ukryci, przysłonięci pokrywą bezwzględnego świata, ale jak ich odnależć, by mogli dawać potrzebującym stworzeniom swe dobro? Szukajmy, pytajmy, a kiedyś znajdziemy. Tylko, żeby nie było za póżno... Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Zrobiłam Kajtusiowi Allegro. Może pomoże. Piękny Kajtuś uratuj go od śmierci Radomsko (730890960) - Aukcje internetowe Allegro Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Z allegro to jest super pomysł :) oby pomogło Kajtusiowi !!! Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Temida poodświeżać mu inne ogłoszenia??? Napisz i jak coś to zgapię to co napisałaś na allegro :) Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Jeśli masz ochotę to chętnie skorzystam z Twojej pomocy.,, Zgapiaj'', skąd chcesz, może być z Allegro;) Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Na razie Kajtusiu ogłoszony jesteś na : olx.pl sprzedasz.pl gumtree.pl(Łódź) przygarnijzwierzaka.pl pineska.pl(Temida tu na Twojego maila tego z allegro przyjdzie mail aktywujący to ogłoszenie, to kliknij go :) ) ojej.pl kokosy.pl adopcjapsa.pl Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Temida mogą do Ciebie przychodzić maila z tych stronech do różnych aktywacji, więc jak coś to klikaj na potwierdzenie. W niektórych musiałam podać swoje dane , bo jestem na nich zalogowana i inaczej się nie da. Gdyby się ktoś zgłosił to dam po prostu nr telefonu z allegro :) Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Klikam, wiem jak to działa, bo to moja druga praca, tylko gdyby czas oferowali to chyba wydałabym majątek. Dziękuję Ci yuki pięknie. Bardzo nam pomogłeś, jak zawsze. :Rose: Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Temida nie ma za co :loveu: to dla Kajtusia , a tak tylko napisałam z tymi mailami zwrotnymi , bo na początku sama się gubiłam . Jeszcze jak chwilkę mieć będę , to może jutro coś porobię:) Kajtuś może Cię ktoś wypatrzy piękniuchny !!!! Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Wiem, wiem.;) Dzięki wielkie. Ty Też Jesteś WIELKI. Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Toż ja dziewcze jestem :evil_lol: jeśłi chodziło o mnie a nie o Kajtusia :p Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 A to sorry. Tak, oczywiście chodziło o CIEBIE. WIELKA JESTEŚ W TAKIM RAZIE. :lilangel: Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Nie pisz tak Temida , bo się czerwona robię jak pomyślę, co robisz Ty i podobni Tobie , ja to tam pikuś, robię co mogę i kiedyś mnie z pracy za to wyrzucą , że na dogo siedzę :p Kajtek sio po domek :multi: Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Muszę Cię tu troszeczkę pochwalić, bo takich aniołków chętnych do pomocy mało. Co możemy to robimy. Wszystko, aby ocalić zwierzęce istnienia. Taka pomoc bardzo potrzebna, bo jak się spędza dnie na interwencja to doba przykrótka. Zaraz zamieszczę Kajtka na naszej stronie internetowej, ale już teraz Zapraszam Cię serdecznie na stronę naszej organizacji. http://www.ltoz.republika.pl Quote
yuki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dziękuję za zaproszenie, jak wróce do domu to zajrzę na stronę :) Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Zapraszam szczególnie do działu INTERWENCJE i Media. Tam namiastka relacji z naszej codzienności. Quote
madcat1981 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Właśnie przeczytałam o znalezionej psiej skórze...:shake::shake::shake: Quote
Temida Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Tak wygląda nasza praca. Same bulwersujące sprawy. Dlatego tak bardzo cieszą się nasze serca jak uda nam się uratować jakieś zwierzę i umieścić je w dobrym kochającym domu, bo zazwyczaj wyciągamy je z takich piekieł. Siłę do działania dostarczają nam radosne oczka uratowanych czworonogów. Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Poczytałam Waszą stronę, serce boli :-( najgorsze jest to , że takie rzeczy dzieją się wszędzie w całej Polsce. Skąd w ludziach tyle okrucieństwa to chyba nikt się nie dowie :shake: Na szczęście po ziemi chodzą też Ci inni, o niebo lepsi Pani Temido ;) Kajtek i gdzie ten domeczek, co Cię pokocha ?????? Quote
LadyS Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Czeka na: adopcje.org, ojej.pl, sprzedasz.pl http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=153168217&Guid=1237efa1-9810-a20b-26c5-3a65ffffebe7 Kajtek, czarny jak węgielek psiak szuka domu Dla wielu ludzi, historia Kajtka jest hi / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Kajtek, czarny jak węgielek pies szuka domu Radomsko - Adin.pl Kajtek, czarny jak węgielek szuka domu - Radomsko - Zwierzęta http://ogloszenia.adverts.pl/sa/adm.htm?ak=mogl# Kajtek, czarny jak węgielek pies szuka domu (732088154) - Aukcje internetowe Allegro Quote
madcat1981 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dziękuję... i niech szczęście dopisze :kciuki: Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 No teraz to musi ktoś go wypatrzeć, taki chłopak uśmiechnięty, się domki zabijać powinny o takiego przyjaciela ;) Quote
Temida Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Dzięki Yuki za odwiedziny na naszej stronie. Cóż zrobić, nie ma czasu się zamartwiać trzeba pomagać i brać się do pracy. Za ogłoszenia wszystkim wątkowym Aniołom dziękuję. Teraz czekamy z sercem wypełnionym nadzieją. Quote
Recommended Posts