Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIĘKUJEMY ZA OTWARCIE WRÓT DOBRA KAJTUSIOWI.

SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA DLA PANA TOMASZA, KTÓRY DAŁ KAJTUSIOWI SZANSĘ NA LEPSZE ŻYCIE.

DZIĘKUJEMY NIKUSIOWI ZA WSPANIAŁY TRANSPORT.

KONTAKT:
Radomsko
600 297 542
e-mail: [email protected]

RATUJĄC KAJTUSIA ZYSKASZ SERCE.

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajtuś jest pod naszą opieką, czyli tozu. Ma 2-3 lata, tak stwierdził weterynarz. Ta siwizna to już taka uroda. Niektóre psy tak mają.
Na razie nie mamy go gdzie umieścić. Państwo, którzy chcieli go adoptować okazali się być rodziną patologiczną. W schronisku włożą go do boksu z innymi pieskami i się pogryzą. Nie przetrwa. Na hotel nie mamy w tej chwili funduszy. Są to duże koszty. Wykastrowaliśmy go, zaszczepiliśmy, odpchliliśmy i odrobaczyliśmy. Szukamy tymczasu, ale zależy nam, aby miał stałych opiekunów o wielkim sercu.

Posted

jak tam z kajtusiem?Ja ejstem kasia mam 30lat na nk załozylismy profil jestesmy sześcioosobowa grupa ktora pomaga ziwerzętom..Zgłosiła sie do nas pewna pani ma 21 lat i bardzo go chce wziąść ale jej mąż nie kocha zwierząt boi sie ze jej mąż moze zrobic krzywde pieskowi jest do pół dnia wdomu a potem niewiemy czy mąż jest cały dzień w domu poprosiłam o chociaz dom tymczasoy powiedziała ze porozmawia z mężem i napisze do mnie wieczorem napiszcie na nasz nr gg 2338810

Posted

witam
Nie dałabym kajtusia do niesprawdzonego domu, nie wiadomo co sie z nim stanie kobitka pójdzie do pracy, a mąż wywiezie, przywiąże do drzewa, wyrzuci gdzies, pobije nie daj Boże zabije. Co było z Ozzym wszyscy wiemy....
Kasą wspomogę pisałam już dziewczynie na nk ale dopiero za miesiąc (wiem jak to brzmi, ale robote dopiero zaczynam i nawet nie mam kasy żeby se konto w tel doładowac nie mówiąc o wspomożeniu psa.) jutro porozsyłam po znajomych, jak mi sie hasło na alegratce przypomni to tez mu zrobie. Psiak jest rozumiem na ulicy cały czas???
Szkoda że mieszkam tak daleko....
Tego co chce go zabić to bym własnymi rekami zarąbała.....

Posted

Nie powierzymy go osobie budzącej wątpliwości. Adopcja zwierzaka musi być decyzją odpowiedzialną wszystkich domowników. Kajtuś czuje się dobrze. Jak jest ciepło to ukrywa się w lasku przy domu tego pana. Dziękujemy wszystkim za pomoc.

Posted

Tu znowu ja kasia jednak napisalismy tej pani ze kajtus nie może trafić do niej z powodu jje mężą;[KAjtus nadal czeka na dom...My tez mu szukamy domku...neich sie ktos do nas odezwie na nr gg 2338810 bo mamy pomysł ajkbysmy uzbierali pieniązki na hotelik i na jedzonko dla kajtusia to kajtek byłby whoteliku amy bysmy mieli więcje zcasu na znalezienie mu domku:)Albo przekonać jescze raz ta Panią do wzięcia Kjatusia bo ta pani założycielka tego wątku ze ta zona tego pana sie nie zgadza.Ale jakby ja przekonac jescze raz........Czekamy an odpowiedz na podany nr gg...jeżli na ten nr konta Jeśli ktoś z Państwa chciałby wesprzeć Kajtka finansowo to podam nr konta:
Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami
Sanicka 45
97-500 Radomsko
Konto 70 8980 0009 2007 0049 7969 0001

Z dopiskiem: POMOC DLA KAJTKA napewno jest tam gdzie spodany ale dla przyponienia jeżlei byśmy uzierali pieniażki były moze kajtus w hoteliku:)my tylko podstawiammy myśl wszystko zalezy od pństwa:)

Posted

Byliśmy u tego Pana i powiedział, że może wziąć Kajtka tylko do konca lipca. Pózniej wyjezdza i nie bedzie go przez jakis czas. Jest to krótki okres, ale zawsze coś.