Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']ojej.... dziekuję !:oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

[IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20teas/56BE7A8.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20teas/56BE7A8.gif[/IMG][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20teas/56BE7A8.gif[/IMG]

Posted

[quote name='bros']cioteczki, wątek przepisany. Modowi Maupa4 - dziękuje za pomoc :)[/QUOTE]

ale mam nadzieję, że to nie oznacza, iż Ksenia nie może już na Was liczyć....

wzruszył mnie bardzo Jeżyk z Twojego podpisu - dobrze, że znalazł swoje szczęście:loveu:

Posted

mari oddałam prowadzenie osobie która jest na bieżąco w informacjach z hoteliku i wszelkich rozliczeniach, nie będzie musiała prośić o pośredniczenie :)
a ja, no cóż zakładałam wątek Kseni, próbowałam pomóc ..... i teraz nie zamierzam usuwać subskrypcji, zostaję tutaj i w miarę swoich mozliwości bedę pomagała.

Posted

[quote name='bros']mari oddałam prowadzenie osobie która jest na bieżąco w informacjach z hoteliku i wszelkich rozliczeniach, nie będzie musiała prośić o pośredniczenie :)
a ja, no cóż zakładałam wątek Kseni, próbowałam pomóc ..... i teraz nie zamierzam usuwać subskrypcji, zostaję tutaj i w miarę swoich mozliwości bedę pomagała.[/QUOTE]

[quote name='PACZEK']Uf kamień z serca![/QUOTE]

mogę tylko powtórzyć: uff, kamień z serca !

naprawdę bardzo, bardzo się martwię o los Kseni i to wcale nie z powodu finansów, choć ( z obowiązku - jako księgowa) też

Posted

Kseniu jesteśmy i czekam co Ladymonia0610 wymyśliła dla Ciebie psinko na dalszą drogę życia:lol: Wiemy że funia się tobą dobrze opiekuje ale u niej to tylko przetrwanie.

Posted

Jestem !!! Miałam awarie komputera ..... Przelałam część pieniędzy na konto Stowarzyszenia na Ksenie.
Kundelkowa Skarbonka też pomoże kwota 100zł.
Jest jeszcze jedna stała deklaracja z facebooka 10zł -zawsze cos.
A co wymyśliłam napisze może jutro.

Pierwsza kolejność zapłacić za hotel FUNI!!!!!!!!!!!

Posted

Odwiedzam Ksenię, kibicuję na odległość, niestety nie mam jak (konkretnie) pomóc.

Trzymaj się Kseniula :) może ta przeprowadzka była ci potrzebna, by inaczej spojrzeć na życie.

Posted

[quote name='Ewanka']Odwiedzam Ksenię, kibicuję na odległość, niestety nie mam jak (konkretnie) pomóc.

Trzymaj się Kseniula :) może ta przeprowadzka była ci potrzebna, by inaczej spojrzeć na życie.[/QUOTE]
A może poczęstuj się banerkiem Kseniusi to też ogromna pomoc!

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/members/101861-Marinka"] [IMG]http://www.dogomania.pl/image.php?u=101861&dateline=1307800129[/IMG] [/URL] DołączyłMar 2009Mieszka wLublinPostów6,724
[B] [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon1.png[/IMG] [/B]

[INDENT] No to żeby było łatwiej z rozliczeniem skopiuję do tego posta rozliczeniowe posty mari23 :smile:

[U][B]Wydatki:

[/B][/U]dotychczas opłacone koszty za hotelowanie: ( z konta Stowarzyszenia Help Animals)
120,- za lipiec ( 8 dni) zapłacone
465,- za sierpień - zapłacone
450,- za wrzesień - zapłacone
[B]razem za hotel 1.035,-zł[/B]

zapłacone koszty "medyczne"
18,- odrobaczenie
129,60 badania i tabletka
17,60 Hydroxyzyna ( 2 x 8,80)
18,- odrobaczanie
[B]razem "medyczne" 183,20 zł[/B]
[B][COLOR=red]
suma zapłaconych rachunków: 1.218,20

[U][COLOR=black]Wpływy:

[/COLOR][/U][/COLOR][/B]10,- Magdalena Anna B., Bytom - 02.08.
45,- Anna M.W., Kłecko – 02.08.
20,- Aleksandra F., Świętochłowice- 02.08.
10,- Anna Maria Sz., Rzeszów – 02.08.
35,- Magdalena W., Wrocław – 03.08.
50,- Agata L., Oleśnica – 03.08.
30,- Przemysław Cz., Ostrów Maz. – 03.08.
30,- Beata W., Wrocław – 03.08.
20,- Grzegorz B., Gliwice – 04.08.
15,- Natalia T., Wrocław – 04.08.
50,- Paweł Piotr W., Wrocław – 05.08.
10,- Marcin K. ( od Moniki T.) 05.08.
20,- Domonika R., Gdańsk- 10.08.
10,- Magdalena Anna B., Bytom – 11.08.
100,- Ilona O.-M., Zabrze – 24.08.
50,- Ewa K., Wrocław – 26.08.
7,- Paulina H., Poznań – 26.08.
50,- Beata W., Warszawa – 29.08.
100,- Ilona O.-M., Zabrze – 31.08.
100,- Jolanta G.K. ( Ksenia i gdzie jeszcze potrzeba) – 08.09.
50,- Beata W., Warszawa – 27.09.
200,- Paweł Piotr W., Wrocław – 03.10.
5,- Paulina H., Poznań – 20.10.
50,- Beata W., Warszawa
6,- Magdalena M.S., Szamotuły
[B]1.073,- Razem wpłaty dla Kseni[/B]
[B][COLOR=red]
[/COLOR][/B]Wpłaty na bazarek dla Kseni i Hektora – zostały ujęte na wątku Hektora( jeszcze to sprawdzę)

10,- Angelika M. – 05.09.
2,50,- Paulina H. – 07.09.
5,- Beata W. – 31.08.

[U][B]Razem: 1090,50 ,-[/B][/U]
[COLOR=red][U][B]
Saldo: 1218,20 - 1090,5 = -127,70,-[/B][/U][/COLOR] [/INDENT]

Posted

Po 9 listopada wpłacę deklarację za listopad i grudzień. Na kolejne miesiące na bieżąco bo też ciężko z pieniążkami. W zasadzie nie mam nawet pracy ( szukam od pewnego czasu). Chciałam tylko jeszcze powiedzieć, że w przyszłym roku przeprowadzam się z mężem na 'swoje' a Xsenia mnie urzekła więc jeśli nadal będzie potrzebowała domu na stałe to pragnęłabym mianować ją członkiem naszej rodziny. Nie mogę zrobić tego teraz bo nie mieszkam u siebie ( u teściów) i nie mogę decydować o sprowadzeniu kolejnego zwierzaka ( mam dwa psy i jednego kota) , dodatkowo nie wiem jak znosiłaby życie "pod chmurką" ( teściowie nie pozwalają na trzymanie zwierzaków w domu) przez to jaką specyficzną i wylęknioną suczką jest...Czas i chęci na pracę z nią miałabym ale nie jestem u siebie i o niczym nie mogę decydować ...:(
Tak strasznie chciałabym aby jej się poszczęściło ( bardzo mi przypomina moją Nikitę za TM, też taka strachliwa była i piękna..) chciałabym móc coś zrobić, ale jedynie mogę zapewnić tą deklaracją 10 zł .. Oczywiście udostępniając ją na fc, zrobię też ogłoszenie od siebie.. czasem cuda się zdarzają. Problem z brakiem chętnych na pomoc dla małej to myślenie ludzi, że jak już jej dobrze i jest w hoteliku to nie wymaga natychmiastowej pomocy, a właśnie ona jej potrzebuje bo trudniej jej będzie znaleźć dom..

Posted

[quote name='Magdalena Spychała']Po 9 listopada wpłacę deklarację za listopad i grudzień. Na kolejne miesiące na bieżąco bo też ciężko z pieniążkami. W zasadzie nie mam nawet pracy ( szukam od pewnego czasu). Chciałam tylko jeszcze powiedzieć, że w przyszłym roku przeprowadzam się z mężem na 'swoje' a Xsenia mnie urzekła więc jeśli nadal będzie potrzebowała domu na stałe to pragnęłabym mianować ją członkiem naszej rodziny. Nie mogę zrobić tego teraz bo nie mieszkam u siebie ( u teściów) i nie mogę decydować o sprowadzeniu kolejnego zwierzaka ( mam dwa psy i jednego kota) , dodatkowo nie wiem jak znosiłaby życie "pod chmurką" ( teściowie nie pozwalają na trzymanie zwierzaków w domu) przez to jaką specyficzną i wylęknioną suczką jest...Czas i chęci na pracę z nią miałabym ale nie jestem u siebie i o niczym nie mogę decydować ...:(
Tak strasznie chciałabym aby jej się poszczęściło ( bardzo mi przypomina moją Nikitę za TM, też taka strachliwa była i piękna..) chciałabym móc coś zrobić, ale jedynie mogę zapewnić tą deklaracją 10 zł .. Oczywiście udostępniając ją na fc, zrobię też ogłoszenie od siebie.. czasem cuda się zdarzają. Problem z brakiem chętnych na pomoc dla małej to myślenie ludzi, że jak już jej dobrze i jest w hoteliku to nie wymaga natychmiastowej pomocy, a właśnie ona jej potrzebuje bo trudniej jej będzie znaleźć dom..[/QUOTE]

bardzo Dziękuje za deklaracje :)

Posted

Dziękeuje Aimez .Ksenia czuje się rewelacyjnie ,kwitnie ale co z tego .....Nie ma na szkolenie ,Nie mogę się umówić ze specjalista i siedzi aby siedzieć .Nic się nie dzieje zupełnie nic....

Posted

[quote name='Marinka
Wydatki:
[INDENT']dotychczas opłacone koszty za hotelowanie: ( z konta Stowarzyszenia Help Animals)
120,- za lipiec ( 8 dni) zapłacone
465,- za sierpień - zapłacone
450,- za wrzesień - zapłacone
[B]razem za hotel 1.035,-zł[/B]

zapłacone koszty "medyczne"
18,- odrobaczenie
129,60 badania i tabletka
17,60 Hydroxyzyna ( 2 x 8,80)
18,- odrobaczanie
[B]razem "medyczne" 183,20 zł[/B]
[B][COLOR=red]
suma zapłaconych rachunków: 1.218,20

[U][COLOR=black]Wpływy:

[/COLOR][/U][/COLOR][/B]10,- Magdalena Anna B., Bytom - 02.08.
45,- Anna M.W., Kłecko – 02.08.
20,- Aleksandra F., Świętochłowice- 02.08.
10,- Anna Maria Sz., Rzeszów – 02.08.
35,- Magdalena W., Wrocław – 03.08.
50,- Agata L., Oleśnica – 03.08.
30,- Przemysław Cz., Ostrów Maz. – 03.08.
30,- Beata W., Wrocław – 03.08.
20,- Grzegorz B., Gliwice – 04.08.
15,- Natalia T., Wrocław – 04.08.
50,- Paweł Piotr W., Wrocław – 05.08.
10,- Marcin K. ( od Moniki T.) 05.08.
20,- Domonika R., Gdańsk- 10.08.
10,- Magdalena Anna B., Bytom – 11.08.
100,- Ilona O.-M., Zabrze – 24.08.
50,- Ewa K., Wrocław – 26.08.
7,- Paulina H., Poznań – 26.08.
50,- Beata W., Warszawa – 29.08.
100,- Ilona O.-M., Zabrze – 31.08.
100,- Jolanta G.K. ( Ksenia i gdzie jeszcze potrzeba) – 08.09.
50,- Beata W., Warszawa – 27.09.
200,- Paweł Piotr W., Wrocław – 03.10.
5,- Paulina H., Poznań – 20.10.
[B]1.017,- Razem wpłaty dla Kseni[/B]
[B][COLOR=red]
[/COLOR][/B]Wpłaty na bazarek dla Kseni i Hektora – zostały ujęte na wątku Hektora( jeszcze to sprawdzę)

10,- Angelika M. – 05.09.
2,50,- Paulina H. – 07.09.
5,- Beata W. – 31.08.

[U][B]Razem: 1034,50 ,-[/B][/U]
[COLOR=red][U][B]
Saldo: 1218,20 - 1034,5 = -183,70,-[/B][/U][/COLOR] [/INDENT][/QUOTE]

są wpłaty dla Kseni:

50,- Beata W., Warszawa
6,- Magdalena M.S., Szamotuły

proponuję tę wpłatę 50,- zł przeznaczyć na szkoleniowca - co Wy na to?