Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Aimez_moi napisał(a):Nastepny zadowolony psiak u Ciebie.....:):) A jakies marne grosiki dla Kseni mozna wplacic na konto takie jak na Marcela i Argo? Tak kochana :) Ksenia ma to samo konto co Arguś i Marceli :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 mari23 napisał(a):są wpłaty dla Kseni: 50,- Beata W., Warszawa 6,- Magdalena M.S., Szamotuły proponuję tę wpłatę 50,- zł przeznaczyć na szkoleniowca - co Wy na to? Nie...ponieważ musimy hotel zapłacić. Jak się wiecej uzbiera wtedy damy kase na szkolenia . Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 mari23 napisał(a):są wpłaty dla Kseni: 50,- Beata W., Warszawa 6,- Magdalena M.S., Szamotuły proponuję tę wpłatę 50,- zł przeznaczyć na szkoleniowca - co Wy na to? Poprawiłam rozliczenie, a dopiero w następnej kolejności przeczytałam post :oops: Wydaje mi się, że to właściwe rozwiązanie, aby to 50 zł przeznaczyć na szkoleniowca :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Poprawiłam rozliczenie, a dopiero w następnej kolejności przeczytałam post :oops: Wydaje mi się, że to właściwe rozwiązanie, aby to 50 zł przeznaczyć na szkoleniowca :) A jak braknie na hotel? Przecież rachunek na dniach przyjdzie. I trzeba będzie go zapłacić.... Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):A jak braknie na hotel? Przecież rachunek na dniach przyjdzie. I trzeba będzie go zapłacić.... Moniu, ale bez szkolenia Ksenia będzie tkwić w hoteliku bez szansy na dom...zrozum I tak już od szczeniaka spotykają ją same przykrości :( Dajmy jej szansę Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Moniu, ale bez szkolenia Ksenia będzie tkwić w hoteliku bez szansy na dom...zrozum I tak już od szczeniaka spotykają ją same przykrości :( Dajmy jej szansę Ja też tak myślę i dlatego to zaproponowałam, finanse to nie największe zmartwienie u Kseni Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 mari23 napisał(a):Ja też tak myślę i dlatego to zaproponowałam, finanse to nie największe zmartwienie u Kseni Marinko wiesz ze ja wszystko rozumiem...i chciałabym dla niej jak najlepiej...A co jeśli nie uzbiera się na hotel?Widzisz jak marnie jest....Zaczekajmy do jutrzejszego wyciagu jak coś przyjdzie przeznaczymy te 50zł. Gdyby była kasa nawet tysiac złotych by się dało na jej szkolenie a jest tragedia finansowaaaaaa............ Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Marinko wiesz ze ja wszystko rozumiem...i chciałabym dla niej jak najlepiej...A co jeśli nie uzbiera się na hotel?Widzisz jak marnie jest....Zaczekajmy do jutrzejszego wyciagu jak coś przyjdzie przeznaczymy te 50zł. Gdyby była kasa nawet tysiac złotych by się dało na jej szkolenie a jest tragedia finansowaaaaaa............ Zgadza się, ale nie mamy tego tysiąca i być może nigdy go mieć nie będziemy...a Ksenia pozostanie nieadopcyjna. Powiem to tak...ciśniemy ten pedał gazu, ale nie jedziemy...kręcą się tylko kółka i spalane jest paliwo...bo nasz pojazd ugrzązł w błocie :( Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Zgadza się, ale nie mamy tego tysiąca i być może nigdy go mieć nie będziemy...a Ksenia pozostanie nieadopcyjna. Powiem to tak...ciśniemy ten pedał gazu, ale nie jedziemy...kręcą się tylko kółka i spalane jest paliwo...bo nasz pojazd ugrzązł w błocie :( Uuu jaka poezja....Dobra niech te 50zł idzie na szkolenie.Jak braknie do hotelu pukam do was dobra:D Oczywiscie zartuje. W nocy zrobie bazar dla Kseni i Hektora :) Quote
mari23 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Uuu jaka poezja....Dobra niech te 50zł idzie na szkolenie.Jak braknie do hotelu pukam do was dobra:D Oczywiscie zartuje. W nocy zrobie bazar dla Kseni i Hektora :) wspólnymi siłami udało się ;) Marinko - dziękuję za wsparcie! jutro zrobię przelew na to szkolenie a Ty, Monisiu to w nocy śpij,:sleep2: bazarek zrób rankiem :happy1: :help1: tu umysł wypoczęty potrzebny, bo problem nie lada do rozwiązania:thinkerg: nie możemy chyba liczyć na :x-mas: Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Hahaha znacie moje słabe punkty i Wy jesteście dwie a ja jedna :D Nie mam czasu na spanie musze duzo spraw załatwić .. Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Hahaha znacie moje słabe punkty i Wy jesteście dwie a ja jedna :D Nie mam czasu na spanie musze duzo spraw załatwić .. Moniko, zapewniam Cię, ze tworzymy wspólny front dla dobra Kseni :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Moniko, zapewniam Cię, ze tworzymy wspólny front dla dobra Kseni :) Hahaha wiem :D Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 :sg168::sg168::sg168::sg168::sg168::sg168::ghost_2::ghost_2::ghost_2::chainsaw::chainsaw::2gunfire::baddevil::B-fly::saeek::kociak: Marinko postaw jakies ciacho i szampana:D Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a)::sg168::sg168::sg168::sg168::sg168::sg168::ghost_2::ghost_2::ghost_2::chainsaw::chainsaw::2gunfire::baddevil::B-fly::saeek::kociak: Marinko postaw jakies ciacho i szampana:D A wydarzyło się coś o czym nie wiem? Jaka to okazja? Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):A wydarzyło się coś o czym nie wiem? Jaka to okazja? Haha okazji nie ma :D Ale mój "mąż" własnie skonczył delegacje i do końca roku będzie w domu :) Tylko praca na miejscu :) Ufff ale po dzisiejszym śnie -opowiadałam CI przez telefon serce mnie cały dzien bolało. Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Haha okazji nie ma :D Ale mój "mąż" własnie skonczył delegacje i do końca roku będzie w domu :) Tylko praca na miejscu :) Ufff ale po dzisiejszym śnie -opowiadałam CI przez telefon serce mnie cały dzien bolało. Monika już Ci mówiłam, że sny nic nie znaczą...wiara w sny i horoskopy to dzieciniada :P Super, że Twój mąż wrócił cały i zdrowy :) Cieszę się naprawdę :) Świętować jednak przyjdzie jeszcze czas....rób bazarek :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Monika już Ci mówiłam, że sny nic nie znaczą...wiara w sny i horoskopy to dzieciniada :P Super, że Twój mąż wrócił cały i zdrowy :) Cieszę się naprawdę :) Świętować jednak przyjdzie jeszcze czas....rób bazarek :) Szukam kabla do aparatu napisze do Ciebie pw bo potrzebuje rady Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Szukam kabla do aparatu napisze do Ciebie pw bo potrzebuje rady Ok czekam wobec powyższego na pw:) Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Moniu, spróbuj zmienić tytuł wątku...może teraz zaskoczy.... Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Moniu, spróbuj zmienić tytuł wątku...może teraz zaskoczy.... Ok . Jaki tytuł proponujesz? Quote
Marinka Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Ok . Jaki tytuł proponujesz? Wiesz, że mam problem z tytułami....może ludzie na tym wątku coś zaproponują? Quote
PACZEK Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marinka napisał(a):Moniko, zapewniam Cię, ze tworzymy wspólny front dla dobra Kseni :) To prawda i chyba lepiej że teraz milczałem bo dla dobra Kseni jest nas tu więcej:loveu: Ja też po 10 coś dorzucę DO SZKOLENIA bo to jedyna możliwość aby ta sunia wyszła na prostą.A i mari23 pomyślmy o sterylce może. Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 PACZEK napisał(a):To prawda i chyba lepiej że teraz milczałem bo dla dobra Kseni jest nas tu więcej:loveu: Ja też po 10 coś dorzucę DO SZKOLENIA bo to jedyna możliwość aby ta sunia wyszła na prostą.A i mari23 pomyślmy o sterylce może. Dziękuje :) Myślimy o sterylizacji ...Ale może po pierwszym szkoleniu bo kiedyś na temat sterylki rozmawiałam z Funia... Quote
Ladymonia0610 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ksenia sunia po przejsciach -czy człowiek by to wytrzymał co ona?BRAK KASY Quote
Recommended Posts