Jump to content
Dogomania

Komornik juz sie zbliza,juz puka do Kseni drzwi...............

Recommended Posts

Posted

Ladymonia0610 napisał(a):
Daj mi spokój!:krach::krach::x:x:comp26:

Ponieważ ja jestem z natury spokojna, złożę te obrazki na karb Twojego przemęczenia...i cichutko opuszczę wątek...

Posted

WIEM I ROZUMIEM ŻE KSENIA MUSI MIEĆ SZKOLENIA ALE NIE POTRAFIE WYCZAROWAĆ PIENIĘDZY NA JUZ ....
A CO Z HOTELEM? JAK SIĘ NIE UZBIERA? KTO PŁACI?JA..!!TRZEBA BYŁO POWIEDZIEĆ ODRAZU ZE NIE ŻADNE 50zł TYLKO 100zł pojdzie.
A tak wogole to jest już w Stowarzyszeniu rachunek za Ksenie?

Posted

Monika w żadnym wypadku nie upoważniłam Ciebie do wydzierania się na mnie - CZY TO JASNE?
Krzycz sobie dalej, ale bez mojego udziału, bo nie zamierzam wczytywać się w takie teksty. KULTURA, to coś co obowiązuje zawsze i w każdym przypadku.
A taki ton- uwierz nie pomoże, ani Tobie, ani Kseni, ani sprawie dla jakiej powstał ten wątek. Więc wrzuć na luz - ja znikam

Posted

Marinka napisał(a):
Monika w żadnym wypadku nie upoważniłam Ciebie do wydzierania się na mnie - CZY TO JASNE?
Krzycz sobie dalej, ale bez mojego udziału, bo nie zamierzam wczytywać się w takie teksty. KULTURA, to coś co obowiązuje zawsze i w każdym przypadku.
A taki ton- uwierz nie pomoże, ani Tobie, ani Kseni, ani sprawie dla jakiej powstał ten wątek. Więc wrzuć na luz - ja znikam

Przecież ja się na Ciebie nie dre!!!! Pisze z dużych liter bo przestawia mi się coś ....Zle to odebrałaś. Przepraszam .Martwie się o kase na hotel.

Posted

Nie Mariolu..DLACZEGO p. MARYSIA MA DOKŁADAĆ DO KSENI?ODLICZAM TE 100zł. NIKT MA NIC NIE DOKŁADAĆ.
I TO Z WASZEJ STRONY NIE JEST DO KONCA FAIR.

hym ja w kwestii formalnej
O ile posiadana przeze mnie wiedza jest zgodna z prawdą to mari23 jest już osobę pełnoletnią (chyba:evil_lol:) i jako taka ma zdolność do czynności prawnych czyli min.do dysponowania swoimi zasobami finansowymi w dowolny sposób!
Ladymonia0610 proszę nie pozbawiaj nikogo jego konstytucyjnych praw!

Posted

PACZEK napisał(a):
hym ja w kwestii formalnej
O ile posiadana przeze mnie wiedza jest zgodna z prawdą to mari23 jest już osobę pełnoletnią (chyba:evil_lol:) i jako taka ma zdolność do czynności prawnych czyli min.do dysponowania swoimi zasobami finansowymi w dowolny sposób!
Ladymonia0610 proszę nie pozbawiaj nikogo jego konstytucyjnych praw!

Ok jak chcecie.
Tylko wiem jaką sytuacje ma pani Marysia i jest mi bardzo przykro że dokłada do Kseni pieniądze bo wiem ze to własnie jej psy potrzebują pomocy bardziej niz Ksenia.
Bo tam jest dużo psów starszych które potrzebują leczenia , leków i karm.
I te 50zł mogłoby pojsc np. na Tiare.
Ale ok ja się nic nie odzywam.

Posted

Marinka napisał(a):
No właśnie, a powinno być 110 złotych (pomijam 10 złotych od Funi)

AgnieszkaL2 zakupiła cegiełki za 40zł Tak? BRAK WPŁATY
Funia 10zł Tak? BRAK WPŁATY (
Karina R -20zł tak?DOTARŁA WPŁATA
BeataCzl -10zł Tak? DOTARŁA WPŁATA
BorysBoxer -20zł tak? Po 10.11 zostanie wpłacona kasa
Tulsa 5zł tak? DOTARŁA WPŁATA
AIMEZ_MOI 20zł Tak? DOTARŁA WPŁATA

60zł NIE MA NA KONCIE BO NIE MA DWÓCH WPŁAT .

ZGADZA CI SIĘ TERAZ? CZY NADAL NIE.

Posted

[quote name='Ladymonia0610']AgnieszkaL2 zakupiła cegiełki za 40zł Tak? BRAK WPŁATY
Funia 10zł Tak? BRAK WPŁATY (
Karina R -20zł tak?DOTARŁA WPŁATA
BeataCzl -10zł Tak? DOTARŁA WPŁATA
BorysBoxer -20zł tak? Po 10.11 zostanie wpłacona kasa
Tulsa 5zł tak? DOTARŁA WPŁATA
AIMEZ_MOI 20zł Tak? DOTARŁA WPŁATA

60zł NIE MA NA KONCIE BO NIE MA DWÓCH WPŁAT .

ZGADZA CI SIĘ TERAZ? CZY NADAL NIE.

Dziecko, od początku mi się zgadza, bo sobie policzyłam :)
Wiem, ze brakuje dwóch wpłat.

A o rozliczenie poprosiłam, bo nie było go na bazarku - tylko tyle

Posted

Marinka napisał(a):
Dziecko, od początku mi się zgadza, bo sobie policzyłam :)
Wiem, ze brakuje dwóch wpłat.

Mariola no! Nie denerwuj mnie bo dzieckiem nie jestem.
Ale kase zawsze trzeba sprawdzić.
Nie wiem co z AgnieszkaL2 pisałam już tyle razy i mówiła ze kasa będzie w poniedziałek na koncie :(. I nie mam jej.!

Posted

Mariola no! Nie denerwuj mnie bo dzieckiem nie jestem.
Ale kase zawsze trzeba sprawdzić.
Nie wiem co z AgnieszkaL2 pisałam już tyle razy i mówiła ze kasa będzie w poniedziałek na koncie :(. I nie mam jej.!

No właśnie, nareszcie mówisz z sensem...moze będą jeszcze z Ciebie ludzie drogie dziecko - tylko nie pyszcz tak starszym, bo to nieładnie. dziś przeholowałaś :razz: - czujesz to?

Posted

Marinka napisał(a):
No właśnie, nareszcie mówisz z sensem...moze będą jeszcze z Ciebie ludzie drogie dziecko - tylko nie pyszcz tak starszym, bo to nieładnie. dziś przeholowałaś :razz: - czujesz to?

Haha widzisz moja droga z kim się zadajesz takim się stajesz:D Oczywiscie zartuje.
Dodałam karteczki na bazarek.Trzeba Ranias sciagać.

Posted

Haha widzisz moja droga z kim się zadajesz takim się stajesz:D Oczywiscie zartuje.
Dodałam karteczki na bazarek.Trzeba Ranias sciagać.

W takim razie zmień towarzystwo...
A za co chcesz dla odmiany ścigać ranias?

Posted

Nie zmienie towarzystwa bo mi odpowiada :D:D złośnico.
Dodałam karteczki z pieskami i Ranias lubi takie rzeczy:):)

Do mnie złośnico... no to już zakrawa na jakiś żart - ja jestem oazą spokoju i taktu przez duże S i duże T.
W dodatku mam dystans do siebie - i pewnie tylko dlatego jeszcze Cię znoszę :evil_lol:

A co do ścigania ranias - ufff odetchnęłam z ulgą, bo biorąc pod uwagę Twoje dzisiejsze silne ataki choroby (wiesz jaką mam na myśli) - zaczęłam się obawiać, że ją także chcesz zaatakować

Posted

[quote name='Marinka']Do mnie złośnico... no to już zakrawa na jakiś żart - ja jestem oazą spokoju i taktu przez duże S i duże T.
W dodatku mam dystans do siebie - i pewnie tylko dlatego jeszcze Cię znoszę :evil_lol:

A co do ścigania ranias - ufff odetchnęłam z ulgą, bo biorąc pod uwagę Twoje dzisiejsze silne ataki choroby (wiesz jaką mam na myśli) - zaczęłam się obawiać, że ją także chcesz zaatakować

NO CICHO JUŻ!

WIESZ ZNOSIC MNIE MUSISZ BO RAZEM PRACUJEMY :D
HAHA ZARTUJE

Posted

[quote name='Ladymonia0610']NO CICHO JUŻ!

WIESZ ZNOSIC MNIE MUSISZ BO RAZEM PRACUJEMY :D
HAHA ZARTUJE

Nie muszę...
Ale widać mam słabość do trudnych przypadków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: