Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marinka napisał(a):Powtórzę raz jeszcze: Moniu, może powinnaś wziąć szczepionkę....bo to bardzo niebezpieczna choroba :evil_lol::-o Daj mi spokój!:krach::krach::x:x:comp26: Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Daj mi spokój!:krach::krach::x:x:comp26: Ponieważ ja jestem z natury spokojna, złożę te obrazki na karb Twojego przemęczenia...i cichutko opuszczę wątek... Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 WIEM I ROZUMIEM ŻE KSENIA MUSI MIEĆ SZKOLENIA ALE NIE POTRAFIE WYCZAROWAĆ PIENIĘDZY NA JUZ .... A CO Z HOTELEM? JAK SIĘ NIE UZBIERA? KTO PŁACI?JA..!!TRZEBA BYŁO POWIEDZIEĆ ODRAZU ZE NIE ŻADNE 50zł TYLKO 100zł pojdzie. A tak wogole to jest już w Stowarzyszeniu rachunek za Ksenie? Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Monika w żadnym wypadku nie upoważniłam Ciebie do wydzierania się na mnie - CZY TO JASNE? Krzycz sobie dalej, ale bez mojego udziału, bo nie zamierzam wczytywać się w takie teksty. KULTURA, to coś co obowiązuje zawsze i w każdym przypadku. A taki ton- uwierz nie pomoże, ani Tobie, ani Kseni, ani sprawie dla jakiej powstał ten wątek. Więc wrzuć na luz - ja znikam Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marinka napisał(a):Monika w żadnym wypadku nie upoważniłam Ciebie do wydzierania się na mnie - CZY TO JASNE? Krzycz sobie dalej, ale bez mojego udziału, bo nie zamierzam wczytywać się w takie teksty. KULTURA, to coś co obowiązuje zawsze i w każdym przypadku. A taki ton- uwierz nie pomoże, ani Tobie, ani Kseni, ani sprawie dla jakiej powstał ten wątek. Więc wrzuć na luz - ja znikam Przecież ja się na Ciebie nie dre!!!! Pisze z dużych liter bo przestawia mi się coś ....Zle to odebrałaś. Przepraszam .Martwie się o kase na hotel. Quote
PACZEK Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Nie Mariolu..DLACZEGO p. MARYSIA MA DOKŁADAĆ DO KSENI?ODLICZAM TE 100zł. NIKT MA NIC NIE DOKŁADAĆ. I TO Z WASZEJ STRONY NIE JEST DO KONCA FAIR. hym ja w kwestii formalnej O ile posiadana przeze mnie wiedza jest zgodna z prawdą to mari23 jest już osobę pełnoletnią (chyba:evil_lol:) i jako taka ma zdolność do czynności prawnych czyli min.do dysponowania swoimi zasobami finansowymi w dowolny sposób! Ladymonia0610 proszę nie pozbawiaj nikogo jego konstytucyjnych praw! Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 PACZEK napisał(a):hym ja w kwestii formalnej O ile posiadana przeze mnie wiedza jest zgodna z prawdą to mari23 jest już osobę pełnoletnią (chyba:evil_lol:) i jako taka ma zdolność do czynności prawnych czyli min.do dysponowania swoimi zasobami finansowymi w dowolny sposób! Ladymonia0610 proszę nie pozbawiaj nikogo jego konstytucyjnych praw! Ok jak chcecie. Tylko wiem jaką sytuacje ma pani Marysia i jest mi bardzo przykro że dokłada do Kseni pieniądze bo wiem ze to własnie jej psy potrzebują pomocy bardziej niz Ksenia. Bo tam jest dużo psów starszych które potrzebują leczenia , leków i karm. I te 50zł mogłoby pojsc np. na Tiare. Ale ok ja się nic nie odzywam. Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 A jak wygląda rozliczenie tego zakończonego 29.10. Bazarku cegiełkowego na opłacenie szkolenia właśnie? http://www.dogomania.pl/threads/216469-CEGIE%C5%81KOWY-BAZAREK-DLA-KSENI.-POTRZEBNE-NA-BEHAWIORYSTE.-DO-29.10.2011-godz.00.00 Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216469-CEGIE%C5%81KOWY-BAZAREK-DLA-KSENI.-POTRZEBNE-NA-BEHAWIORYSTE.-DO-29.10.2011-godz.00.00?p=17853888#post17853888 Proszę jest rozliczenie. Na koncie jest 55zł a 3.11.2011r na konto Stowarzyszenia przelałam kwotę 56,42zł. Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Ladymonia0610']http://www.dogomania.pl/threads/216469-CEGIE%C5%81KOWY-BAZAREK-DLA-KSENI.-POTRZEBNE-NA-BEHAWIORYSTE.-DO-29.10.2011-godz.00.00?p=17853888#post17853888 Proszę jest rozliczenie. Na koncie jest 55zł a 3.11.2011r na konto Stowarzyszenia przelałam kwotę 56,42zł. No właśnie, a powinno być 110 złotych (pomijam 10 złotych od Funi) Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marinka napisał(a):No właśnie, a powinno być 110 złotych (pomijam 10 złotych od Funi) AgnieszkaL2 zakupiła cegiełki za 40zł Tak? BRAK WPŁATY Funia 10zł Tak? BRAK WPŁATY ( Karina R -20zł tak?DOTARŁA WPŁATA BeataCzl -10zł Tak? DOTARŁA WPŁATA BorysBoxer -20zł tak? Po 10.11 zostanie wpłacona kasa Tulsa 5zł tak? DOTARŁA WPŁATA AIMEZ_MOI 20zł Tak? DOTARŁA WPŁATA 60zł NIE MA NA KONCIE BO NIE MA DWÓCH WPŁAT . ZGADZA CI SIĘ TERAZ? CZY NADAL NIE. Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Ladymonia0610']AgnieszkaL2 zakupiła cegiełki za 40zł Tak? BRAK WPŁATY Funia 10zł Tak? BRAK WPŁATY ( Karina R -20zł tak?DOTARŁA WPŁATA BeataCzl -10zł Tak? DOTARŁA WPŁATA BorysBoxer -20zł tak? Po 10.11 zostanie wpłacona kasa Tulsa 5zł tak? DOTARŁA WPŁATA AIMEZ_MOI 20zł Tak? DOTARŁA WPŁATA 60zł NIE MA NA KONCIE BO NIE MA DWÓCH WPŁAT . ZGADZA CI SIĘ TERAZ? CZY NADAL NIE. Dziecko, od początku mi się zgadza, bo sobie policzyłam :) Wiem, ze brakuje dwóch wpłat. A o rozliczenie poprosiłam, bo nie było go na bazarku - tylko tyle Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marinka napisał(a):Dziecko, od początku mi się zgadza, bo sobie policzyłam :) Wiem, ze brakuje dwóch wpłat. Mariola no! Nie denerwuj mnie bo dzieckiem nie jestem. Ale kase zawsze trzeba sprawdzić. Nie wiem co z AgnieszkaL2 pisałam już tyle razy i mówiła ze kasa będzie w poniedziałek na koncie :(. I nie mam jej.! Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/217223-Markowe-Ciuchy-w-niskich-cenach.-ZAPRASZAM.-NA-KSENIE-I-HEKTORA.-DO-12.11.2011 Przypominam o bazarku dla Kseni i Hektora..Zaraz dodam Nowe rzeczy:) Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Mariola no! Nie denerwuj mnie bo dzieckiem nie jestem. Ale kase zawsze trzeba sprawdzić. Nie wiem co z AgnieszkaL2 pisałam już tyle razy i mówiła ze kasa będzie w poniedziałek na koncie :(. I nie mam jej.! No właśnie, nareszcie mówisz z sensem...moze będą jeszcze z Ciebie ludzie drogie dziecko - tylko nie pyszcz tak starszym, bo to nieładnie. dziś przeholowałaś :razz: - czujesz to? Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marinka napisał(a):No właśnie, nareszcie mówisz z sensem...moze będą jeszcze z Ciebie ludzie drogie dziecko - tylko nie pyszcz tak starszym, bo to nieładnie. dziś przeholowałaś :razz: - czujesz to? Haha widzisz moja droga z kim się zadajesz takim się stajesz:D Oczywiscie zartuje. Dodałam karteczki na bazarek.Trzeba Ranias sciagać. Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Funiu, a jak tam Ksenia? Nadal ma ten dynamit w dooopce? Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Haha widzisz moja droga z kim się zadajesz takim się stajesz:D Oczywiscie zartuje. Dodałam karteczki na bazarek.Trzeba Ranias sciagać. W takim razie zmień towarzystwo... A za co chcesz dla odmiany ścigać ranias? Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Marinka napisał(a):W takim razie zmień towarzystwo... A za co chcesz dla odmiany ścigać ranias? Nie zmienie towarzystwa bo mi odpowiada :D:D złośnico. Dodałam karteczki z pieskami i Ranias lubi takie rzeczy:):) Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Nie zmienie towarzystwa bo mi odpowiada :D:D złośnico. Dodałam karteczki z pieskami i Ranias lubi takie rzeczy:):) Do mnie złośnico... no to już zakrawa na jakiś żart - ja jestem oazą spokoju i taktu przez duże S i duże T. W dodatku mam dystans do siebie - i pewnie tylko dlatego jeszcze Cię znoszę :evil_lol: A co do ścigania ranias - ufff odetchnęłam z ulgą, bo biorąc pod uwagę Twoje dzisiejsze silne ataki choroby (wiesz jaką mam na myśli) - zaczęłam się obawiać, że ją także chcesz zaatakować Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 NASZA KSENIA WYGLĄDA TERAZ TAK A PO SZKOLENIU BĘDZIE TAK: Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Marinka']Do mnie złośnico... no to już zakrawa na jakiś żart - ja jestem oazą spokoju i taktu przez duże S i duże T. W dodatku mam dystans do siebie - i pewnie tylko dlatego jeszcze Cię znoszę :evil_lol: A co do ścigania ranias - ufff odetchnęłam z ulgą, bo biorąc pod uwagę Twoje dzisiejsze silne ataki choroby (wiesz jaką mam na myśli) - zaczęłam się obawiać, że ją także chcesz zaatakować NO CICHO JUŻ! WIESZ ZNOSIC MNIE MUSISZ BO RAZEM PRACUJEMY :D HAHA ZARTUJE Quote
funia Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ja mam mniej zabawowy nastrój niz niektórzy na tym wątku . Jakie znaczenie ma czy faktura doszła ?Jak nie doszła to dojdzie Moniko spokojnie . Quote
Marinka Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='Ladymonia0610']NO CICHO JUŻ! WIESZ ZNOSIC MNIE MUSISZ BO RAZEM PRACUJEMY :D HAHA ZARTUJE Nie muszę... Ale widać mam słabość do trudnych przypadków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Ladymonia0610 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jak możesz to wejdz na bazarek i podrzuć. Ja cały czas wysyłam zaproszenia na bazarek. Quote
Recommended Posts