Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

opera napisał(a):
ale piesek chyba juz znalazl dom :) dobermanica powiedziala ze go zatrzyma i to ona bedzie jego pania :) ja wiedzialam ze tak bedzie od poczatku bo dalo sie zauwazyc (kiedy u niej bylam) ze zakochala sie w tym psie :) a dzien po akcji w silesji napisala do mnie ze go bierze :) nie chce tu rozsiewac plotek ale az dziwne ze dobermanica jeszcze sama nie oglosila tutaj tej wiadomosci :) :) :)

Moniu ja ci tez napisalam jesli nie znajdzie sie domek doskonaly ...

Posted

CIOTECZKI proba na koniach zakonczyla sie powodzeniem:evil_lol:ORTEGA konie ma gdzies :evil_lol:bylismy na ,,4 konskich pastwiskach,, i ORTEGA konie ma gdzies spogladal na nie i nic:eviltong:

Cioteczki mam u siebie od wczorajszego wieczora ,,mini wyżła,, u siebie blakal sie podobno po mojej wiosce od Bozego Ciala ....jest sliczny i blaga o ciagle glaskanie...piesek jest chory:-(strasznie kaszle:-(....pomocy...

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
CIOTECZKI proba na koniach zakonczyla sie powodzeniem:evil_lol:ORTEGA konie ma gdzies :evil_lol:bylismy na ,,4 konskich pastwiskach,, i ORTEGA konie ma gdzies spogladal na nie i nic:eviltong:

Cioteczki mam u siebie od wczorajszego wieczora ,,mini wyżła,, u siebie blakal sie podobno po mojej wiosce od Bozego Ciala ....jest sliczny i blaga o ciagle glaskanie...piesek jest chory:-(strasznie kaszle:-(....pomocy...

Monika,TY przyciągasz te biedy :-( ech dobre masz serce

Posted

Czyli mogę zadzwonić do Pani zainteresowanej Ortegą?

Monia trzymaj tego wyżła w odosobnieniu bo zaraz bedziesz mieć kaszel kenelowy na wszystkich psach!:placz:

Posted

jak każda bieda...

Pani jeszcze dyskutuje z rodziną czy wziąć szczenię czy Ortegę.A jeszcze wizytę musimy przeprowadzić.
Tak czy owak temat domku dla Ortegi nadal otwarty.

Posted

Szczenie.... cóż szczenie zawsze może wziąść..... Ortega potrzebuje domu na reszte lat, swojego człowieka bo i tak za długo czeka. Monika sie zakochuje i Ortega też. Takie rozstania bolą najbardziej...

Posted

Ale ja nikogo nie zmuszę by zakochał sie w Ortedze...
Chcą szczenię w hodowli pewnie znajdą. Poczekamy.
I tak nie oddamy Ortegi komuś kto nie bedzie sam pewien ze chce go naprawdę na dobre i na złe.

Posted

Anetka ma racje ...ja sie juz zakochalam...i bedzie mi bardzo ciezko jesli bedziemy musieli sie rozstac:-(no ale Orta potrzebuje kogos kto z nim bedzie na zawsze a Cioteczki wiecie jaka u mnie sytuacja w domu jest:angryy:
Moniu tobie tez przytakne bo nikogo nie mozna zmusic do kochania Ortegusia chociaz w Ortedze nie idzie sie nie zakochac:evil_lol:kazdy z moich znajomych sie w nim zakochal uwazaja go za KOCHANEGO LIZAKA:loveu:

a co do mini wyzla NIU<new>tak go nazwalam:eviltong:jest na antybiotykach i czuje sie juz lepiej ma mniej przekrwione oczy i przede wszystkim mniej kaszle.chlopak jest bardzo radosny macha ogonkiem,je tylko smakolyki...