Glutofia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jajek nie zdążyliśmy ciachnąć bo weterynarz powidział ze jest zbyt gorąco i nie będą psa mordować odroczył egzekucje na poniedziałek:cool3: Ale pan sam zastanawia sie nad kastracją bo chłopak jurny dosyć a teraz boją sie aby sytuacja się nie powtórzyła. Chłopak jest z Czeladzi a znaleziono drania przed Wojkowicami kościelnymi Quote
dobermanica1987 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 wkoncu dotarlam przed kompa...jestem cala happy ze Ortus :razz:wrocil do swojego pana:multi:ale powiem tez szczerze ze cholernie brakuje mi mojego dziecka...:-(zawsze rano mnie wital a dzis nic cisza....no ale najwazniejsze ze jest juz na swoich smieciach do tego z jajkami:evil_lol: Quote
amikat Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ALE TE JAJKA I AK STRACI. Pan pewnie już wie że trzeba je ciachnąć i to SZYBKO. Moniczko - poślij Asi jego fotki i opis- niech da na naszą stronę info ze właściciele sie odnaleźli! Quote
Glutofia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Asia juz przeniosła do szczęśliwych zakończeń :) Napiszę jej zeby jeszcze fotki sobie wybrała z wątku Quote
ANIMAdn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :-(to znowu ja...nie poddaje się!!!szukam...i pozdrawiamprzy okazji :) Quote
halbina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 nie poddawaj się, gdzieś czeka na Ciebie Twój dożek! Quote
ANIMAdn Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 czekam bo wierze :D i wierzyc nie przestane, czekać też nie...pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy dogusiów Quote
Glutofia Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 a ta sunia nie?? http://www.dogomania.pl/forum/f1166/ze-slomy-na-salony-czyli-kariera-rodem-z-samoobrony-suka-merle-143665/?highlight= wiem ze jest mało doża ale taka kochana... Quote
ANIMAdn Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 sunia jest kochana, ale mi sie taki pysk dozi marzy...baaaaaardzo chciałabym dożka...ja przepraszam, że w ogole tak pisze, bo liczy się dom dla psiaka a nie jaki ma pysk...ale takie słodkie są dogi, że dla tych obslinionych fafli zrobiłabym wszystko...no prawie wszystko... Quote
dobermanica1987 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 ANIMAdn napisał(a):sunia jest kochana, ale mi sie taki pysk dozi marzy...baaaaaardzo chciałabym dożka...ja przepraszam, że w ogole tak pisze, bo liczy się dom dla psiaka a nie jaki ma pysk...ale takie słodkie są dogi, że dla tych obslinionych fafli zrobiłabym wszystko...no prawie wszystko... och te fafle ...:loveu:ale Kora jest bardziej skora do zabawy Ortus znow taki nie byl do tego ona tez ma fafelki tylko w wersi mini... Quote
Recommended Posts