Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jajek nie zdążyliśmy ciachnąć bo weterynarz powidział ze jest zbyt gorąco i nie będą psa mordować odroczył egzekucje na poniedziałek:cool3:
Ale pan sam zastanawia sie nad kastracją bo chłopak jurny dosyć a teraz boją sie aby sytuacja się nie powtórzyła. Chłopak jest z Czeladzi a znaleziono drania przed Wojkowicami kościelnymi

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wkoncu dotarlam przed kompa...jestem cala happy ze Ortus :razz:wrocil do swojego pana:multi:ale powiem tez szczerze ze cholernie brakuje mi mojego dziecka...:-(zawsze rano mnie wital a dzis nic cisza....no ale najwazniejsze ze jest juz na swoich smieciach do tego z jajkami:evil_lol:

Posted

ALE TE JAJKA I AK STRACI. Pan pewnie już wie że trzeba je ciachnąć i to SZYBKO.

Moniczko - poślij Asi jego fotki i opis- niech da na naszą stronę info ze właściciele sie odnaleźli!

Posted

sunia jest kochana, ale mi sie taki pysk dozi marzy...baaaaaardzo chciałabym dożka...ja przepraszam, że w ogole tak pisze, bo liczy się dom dla psiaka a nie jaki ma pysk...ale takie słodkie są dogi, że dla tych obslinionych fafli zrobiłabym wszystko...no prawie wszystko...

Posted

ANIMAdn napisał(a):
sunia jest kochana, ale mi sie taki pysk dozi marzy...baaaaaardzo chciałabym dożka...ja przepraszam, że w ogole tak pisze, bo liczy się dom dla psiaka a nie jaki ma pysk...ale takie słodkie są dogi, że dla tych obslinionych fafli zrobiłabym wszystko...no prawie wszystko...

och te fafle ...:loveu:ale Kora jest bardziej skora do zabawy Ortus znow taki nie byl do tego ona tez ma fafelki tylko w wersi mini...