dobermanica1987 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Moniu Ortega w niedziele bedzie na akcji:lol:wiec trenuj raczki bo on uwielbia glaskanie:loveu: Quote
dobermanica1987 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Glutofia napisał(a):Podnoszę chłopaka choć wirtualnie b realu ciężko by to podnoszenie wyszło :evil_lol: no Moniu masz racje:evil_lol:z Ortegi jest kawal chlopaka ...wlasnie mi sie przypomnialo jak mnie nauczyl latac :evil_lol: Quote
Glutofia Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Rączki codziennie trenowane przy mojej dożce więc będę pierwszym super-miziającym Quote
dobermanica1987 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 ok Moniu jestes pierwsza w kolejce:lol: Quote
Glutofia Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 z tymczasową pańcią publika towarzyszyła nawet przy biegankujak w zoo Quote
halbina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 jak można nie chcieć mieć takiego przyjaciela! :-( Quote
Glutofia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Halbinko zainteresowanie Ortegą jest spore tylko raczej na zasadzie :" o jaki ładny wezmę sobie bo za darmo dają" na tym polega nieszczęście tych psów, są zbyt piękne.Albo podchodzili ludzie dla których podstawową informacją o psie była "ile trzeba za niego zapłacić" :) Wczoraj np juz teraz natychmiast chciał Ortegę pan, który bał się do psa podejść...hmmm . Quote
dobermanica1987 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 MOJ ORTEGUS:loveu::loveu::loveu:tak to prawda podstawowe pytanie ,,ile ten pies kosztuje,,:shake: dziekiujemy CIOCI GLUTOFI za nowa czerwona obrozke:loveu: Quote
Glutofia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Proszę przypiąc do niej adresówkę inaczej zabiorę ;) przekażę uglucenia wujowi Łukaszowi Quote
halbina Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Glutofia napisał(a):Halbinko zainteresowanie Ortegą jest spore tylko raczej na zasadzie :" o jaki ładny wezmę sobie bo za darmo dają" na tym polega nieszczęście tych psów, są zbyt piękne.Albo podchodzili ludzie dla których podstawową informacją o psie była "ile trzeba za niego zapłacić" :) Wczoraj np juz teraz natychmiast chciał Ortegę pan, który bał się do psa podejść...hmmm . No to zaczynam się modlić o prawdziwego ludzkiego przyjaciela, godnego tego wspaniałego psa! i odpowiedzialnego! i takiego, co go pokocha z jego wadami... I Sabie takiego właściciela-przyjaciela życzę!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 On jest niesamowicie podobny do mojej dożej suni, której juz niestety nie ma . Ogladam zdjecia z wielka przyjemnoscia bo widzę wierne odbicie Sabinki. Quote
amikat Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Oby ten domek sie zjawił - TEN - odpowiedzialny , dobry taki dogowy. W górę chłopaku! Quote
Billie Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Widziałam doga w Silesii. Jest cudowny!!:loveu: i do tego jaki cierpliwy- każdy mógł go pogłaskac, dotknąć. Szkoda, że mnieszkam w niewielkim mieszkaniu:roll: Quote
opera Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ale piesek chyba juz znalazl dom :) dobermanica powiedziala ze go zatrzyma i to ona bedzie jego pania :) ja wiedzialam ze tak bedzie od poczatku bo dalo sie zauwazyc (kiedy u niej bylam) ze zakochala sie w tym psie :) a dzien po akcji w silesji napisala do mnie ze go bierze :) nie chce tu rozsiewac plotek ale az dziwne ze dobermanica jeszcze sama nie oglosila tutaj tej wiadomosci :) :) :) Quote
Glutofia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 to nie jest wszystko takie proste...chcieć a móc to dwa bieguny. Oczywiscie jeśli pies nie znajdzie super domu gdzie bedzie mu dobrze zostanie u Moni Quote
amikat Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Glutofia ma rację. Z "różnych" przyczyn on powinien mieć SWÓJ dom. Nie zawsze chcieć znaczy móc. Quote
magiccervezza Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 wiem że jestem tu nowa ale z chęcią go przygarnę-oczywiście jeżeli to aktualne i jest tylko pytanie-jak się zachowuje w stosunku do dzieci???jeżeli jest taka możliwość to prosiłabym również o sprawdzenie jego reakcji na konie:crazyeye:-mogę zapewnić pieskowi dom z ogrodem,towarzystwo młodego ogara polskiego i praktycznie całodobową opiekę wet. w razie co to proszę o kontakt na: [email protected] Quote
Glutofia Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Monia masz tam jakiegoś konia na wsi??? Pani juz odpisałam poprosiłam o kontakt Quote
dobermanica1987 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 dokladnie CIOTECZKI chciec a moc to duza roznica :-(zakochalam sie w Ortedze i jest mi bardzo ciezko ...:-(dzis zobacze jak Ortegus zachowuje sie w stosunku do koni... Quote
Recommended Posts