Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Glutofia napisał(a):
Podnoszę chłopaka choć wirtualnie b realu ciężko by to podnoszenie wyszło
:evil_lol:

no Moniu masz racje:evil_lol:z Ortegi jest kawal chlopaka ...wlasnie mi sie przypomnialo jak mnie nauczyl latac :evil_lol:

Posted

Halbinko zainteresowanie Ortegą jest spore tylko raczej na zasadzie :" o jaki ładny wezmę sobie bo za darmo dają" na tym polega nieszczęście tych psów, są zbyt piękne.Albo podchodzili ludzie dla których podstawową informacją o psie była "ile trzeba za niego zapłacić" :)
Wczoraj np juz teraz natychmiast chciał Ortegę pan, który bał się do psa podejść...hmmm .

Posted

Glutofia napisał(a):
Halbinko zainteresowanie Ortegą jest spore tylko raczej na zasadzie :" o jaki ładny wezmę sobie bo za darmo dają" na tym polega nieszczęście tych psów, są zbyt piękne.Albo podchodzili ludzie dla których podstawową informacją o psie była "ile trzeba za niego zapłacić" :)
Wczoraj np juz teraz natychmiast chciał Ortegę pan, który bał się do psa podejść...hmmm .

No to zaczynam się modlić o prawdziwego ludzkiego przyjaciela, godnego tego wspaniałego psa! i odpowiedzialnego! i takiego, co go pokocha z jego wadami... I Sabie takiego właściciela-przyjaciela życzę!!!

Posted

Widziałam doga w Silesii. Jest cudowny!!:loveu: i do tego jaki cierpliwy- każdy mógł go pogłaskac, dotknąć. Szkoda, że mnieszkam w niewielkim mieszkaniu:roll:

Posted

ale piesek chyba juz znalazl dom :) dobermanica powiedziala ze go zatrzyma i to ona bedzie jego pania :) ja wiedzialam ze tak bedzie od poczatku bo dalo sie zauwazyc (kiedy u niej bylam) ze zakochala sie w tym psie :) a dzien po akcji w silesji napisala do mnie ze go bierze :) nie chce tu rozsiewac plotek ale az dziwne ze dobermanica jeszcze sama nie oglosila tutaj tej wiadomosci :) :) :)

Posted

wiem że jestem tu nowa ale z chęcią go przygarnę-oczywiście jeżeli to aktualne i jest tylko pytanie-jak się zachowuje w stosunku do dzieci???jeżeli jest taka możliwość to prosiłabym również o sprawdzenie jego reakcji na konie:crazyeye:-mogę zapewnić pieskowi dom z ogrodem,towarzystwo młodego ogara polskiego i praktycznie całodobową opiekę wet.
w razie co to proszę o kontakt na: [email protected]