halbina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 fantastyczne foty, Glutofio! piękniś czarny królewicz... czemu on jeszcze nie ma domu, to nie rozumiem... i to małe Amikat na dt, super image! Quote
amikat Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hehhehh- nasze super STADO!!! Trzeba było widzieć jak ta wataha goniła zza płata rowerzystę..... DELICJE!!!!!!!! Tylko Stefan z boku bo on się w zadymę nie miesza..... Quote
Glutofia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Halbinko w zasadzie można powiedzieć ze czarny królewicz dom juz ma. Czekamy aż sie pańcia przeprowadzi i go zabierze :) Myślimy ze możemy nowej pańci zaufać,poza tym egazmin zdała, gluty jej nie przeszkadzają została zapluta i utytłana przez resztę stada i pojechała szczęśliwa eehheheehe Quote
halbina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a na której focie przyszła szczęśliwa pańcia czarnego królewicza?... :razz: Quote
Glutofia Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Na pierwszej spójrz...takie ciepło od zdjęć bije :loveu: Quote
dobermanica1987 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Monia dziekuje za te fotki sa przepiekne :loveu:az sie poplakalam:-(Boze ja nie wiem jak przezyje rozstanie z Ortega:-(:-(:-(juz jest mi tak ciezko a co bedzie .... Quote
Ajula Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 galeria pięknych psów - ależ wspaniałe okazy :loveu: Quote
dobermanica1987 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 dziekujemy dziekujemy za cieple slowa :p Quote
Ajula Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 pozdrawiam i przy okazji pytam - jak sie ma Ortega? Quote
dobermanica1987 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ortega ma sie siwtnie i to az za bardzo bo sie lekko rozbrykal:mad: po wizycie CIOTEK I WUJKOW:cool3:za kilka dni Ortegus przejdzie kastracje ...:-( Quote
Glutofia Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Monia moze i nie ale przyszła włascicielka strasznie :cool3: Quote
halbina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 hmmmmmmmmmm... jakoś przeżyje, mam nadzieję! Quote
amikat Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Będzie dobrze, zobaczysz! Odkulkowany Ortega !!!!!!!:cool3: Quote
Glutofia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Przebieram niecierpliwie odnóżami i czekam na wieści jak zniósł zabieg...mój kochany Orteguś...Jakoś hienich jajek tak mi żal nie było Quote
Glutofia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Kochani zdarzył się cud!!!!!!!! Znaleźliśmy właścicieli Ortegi/ Hektora!!!!! Pies jest już w swoim domu rodzina przeszczęśliwa my również i pies także!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
amikat Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczegóły i foty wkrótce!!!!!!!!!!!!!!! ŁUKASZKU - Ty jesteś NUMBER ONE i DEBEŚCIAK! Quote
Ajula Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 o matko ale JAZDA!! :crazyeye: gratuluję psiakowi, że wrócił do domu, musi być przeszczęsliwy!! nie ukrywam, że jestem strasznie ciekawska jak to się stało, że się zgubił?? i sie odnalazł? Quote
Glutofia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Moja nieoceniona małżowina znalazła ogłoszenie o zaginionym psie: Przeglądałam przeróżne portale ale tego ogłoszenia akurat nie widziałam. I tak szukaliśmy się nawzajem. Błyskawiczna akcja, telefon, facet po mnie przyjechał i pojechaliśmy po psa Do super rodziny która go kocha i szukali go, pies mieszka w domu z ogródkiem jest oczkiem w głowie a właściciele są w kompletnym szoku ze ich znaleźliśmy. Bianeczko bardzo mi przykro wiem ze zdążyłaś się zakochac ale tak czasem bywa ze znalezionymi psami.Moze pokochasz innego...? masz dobre serducho z pewnością to możliwe. Jestem ogromnie szczęśliwa własnie wróciłam poznali się z właścicielem nawzajem. Dodam jeszcze ze pan taka sama oaza spokoju jak Hektor Okazało sie ze pies odbiegł od domu za suką 15 km.. Dzisiaj bedzie juz spał na swoich "starych śmieciach" Hurraaaa!!!!! tak było: ten uradowany pysk- bezcenne!! a oto obiekt zainteresowania: THE END.. Quote
halbina Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 a co z jajkami?... :oops: :roll: :evil_lol: co powiedział pan na ich brak?... :roll: skąd jest Ortega, z jakiego miasta? :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts