Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
widze ze tu sie toczy wojna :-oco do karmienia dogow to przyznam Glutofii racje dogi nie moga jesc byle czego:razz:ja moje psiaki trzymam na royalu i na purinie:cool3:dogi to jedne z najczestszych psow ktore maja skret zoladka przez zle zywienie:-(do tego 80 % psow ze skretem zoladka nawet po operacji UMIERA:-(ostatnio operowalismy z weterynarzem dobcie 2,5 godz...PIEKNA ale umarla:-(:-(:-(

Monia zrobiłaś jakieś nowe foteczki?

Proszę panią, proszę zakończyć dyskusję. Tłumaczyłam Państwu przez telefon rzeczowo i spokojnie tak jak czynię to teraz. Nie zamierzam się dochodzić bo ktoś poczuł sie urażony ze nie chcę oddac psa. Muszę mieć pełne przekonanie co do nowego domu i tyle.
.teraz z perspektywy widzę że byłby to z mojej strony najgorszy błąd gdybym wzięła psa od Pani...obawiam się że adoptowałabym Panią razem z nim...

oczywiscie ze tak!! Przecież mówiłam ze przeprowadzamy wizyty przed, i poadopcyjne czyż nie? Zapewniam ze nie jednego psa oddałam i jak do tej pory poza Panią nikt nie narzeka dlatego bardzo proszę o zaprzestanie atakowania mnie.

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Utwierdza mnie Pani jedynie w przekonaniu ze słusznie postąpiłam.
Szanowna Pani
To ze pies jest do oddania wcale nie jest równoznaczne z tym ze muszę go oddac każdemu kto tylko chce.Nie wiem jak mam napisac to jaśniej?
Proszę o niezaśmiecanie wątku swoimi gorzkimi żalami, nie urzekła mnie pani historia...
z poważaniem (ostatkiem sił -ale jednak)
glutofia

Posted

A ja mam takie pytanie odnosnie miejsca znalezienia psa..Czy to było bardzo blisko Wojkowic??Mój znajomy mieszka w Wojkowicach, wiem,ze to niewielka miejscowośc, ludzie sie na ogol znają,zapytam go jutro czy aby nie słyszał i nie widział nigdy gdzies w okolicy doga...I jeszcze jedna pani ze sklepu wiem,ze tez gdzies wokolicach Wojkowic mieszka, mam nadzieje,ze nie wyjechala na urlop, również ją wypytam..

Posted

Tak, blisko Wojkowic Kościelnych, przy autostradzie w rowie leżał
a moze podeślę ci plakat ogłoszeniowy i powiesisz w związku? Pies co prawda tatuażu nie ma aż mnie to dziwi całkiem ładny gorsze na wystawach widywałam;)

Posted

To juz posyłam na maila ja wciąż wierzę ze ma dobrego własciciela od złych ludzi którzy by o niego nie dbali nie byłby tak dobzre wychoany, tylko dlaczego go nie szukają?

Posted

Moze byc tez tak,ze pies przylecial za innym z zupelnie innej miejscowosci, moze jakims srodkiem lokomocji podjechal-takiego kolosa kierowca czy motorniczy na pewno zapamięta.I dlatego wlasciciele nie spodziewaja sie,ze zaszedl tak daleko i szukają w zupełnie innym kierunku..
Moz ebyc i tak,ze pies byl pod czyjąś opieką, wlsciciele gdzies wyjechali i jeszcze nie wiedzą co sie stało, bo opiekun odkłada"na zas"..W sumie mozliwosi moze byc wiele...

Posted

malawaszka napisał(a):
przy której drodze on został znaleziony? na Katowice czy na Dąbrowę?

jak macie plakat to podeślijcie mi na maila [email protected] rozejrzę się w Siewierzu czy ktoś nie szuka bo to też niedaleko

Na Katowice na 86 niedaleko od rozjazdów za szkołą w Wojkowicach, zaraz prześlę

Halbinko najwyższy czas zeby sprawić sobei kolejnego doga a Ortegę da się kochac!!

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
:cool3:przekaze CIOTECZKI Ortedze wszystkie wiadomosci od was:cool3:ide robic fotki ...

i koniecznie wycałuj ten piękny łepek :lol:

Posted

Glutofia napisał(a):
Na Katowice na 86 niedaleko od rozjazdów za szkołą w Wojkowicach, zaraz prześlę

Halbinko najwyższy czas zeby sprawić sobei kolejnego doga a Ortegę da się kochac!!

tia... chciałabym... a co z Platonem?... :shake:

Posted

dobermanica masz idealny psi zestaw moich marzen_dog niemiecki +doberman(skądinąd znana mi ta dobeczka hihi)

dobermana mam a dog w przyszlosci (w przeszlosci juz byly )ale pomarzyc wolno;)

Posted

[quote name='dzodzo']dobermanica masz idealny psi zestaw moich marzen_dog niemiecki +doberman(skądinąd znana mi ta dobeczka hihi)

dobermana mam a dog w przyszlosci (w przeszlosci juz byly )ale pomarzyc wolno;)

mi tez sie podoba ten zestaw:lol:do tego sznaucerek olbrzymek i moj amislawek kundelek:lol:cala DRUZYNA A :evil_lol: