Glutofia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 dobermanica1987 napisał(a):widze ze tu sie toczy wojna :-oco do karmienia dogow to przyznam Glutofii racje dogi nie moga jesc byle czego:razz:ja moje psiaki trzymam na royalu i na purinie:cool3:dogi to jedne z najczestszych psow ktore maja skret zoladka przez zle zywienie:-(do tego 80 % psow ze skretem zoladka nawet po operacji UMIERA:-(ostatnio operowalismy z weterynarzem dobcie 2,5 godz...PIEKNA ale umarla:-(:-(:-( Monia zrobiłaś jakieś nowe foteczki? Proszę panią, proszę zakończyć dyskusję. Tłumaczyłam Państwu przez telefon rzeczowo i spokojnie tak jak czynię to teraz. Nie zamierzam się dochodzić bo ktoś poczuł sie urażony ze nie chcę oddac psa. Muszę mieć pełne przekonanie co do nowego domu i tyle. .teraz z perspektywy widzę że byłby to z mojej strony najgorszy błąd gdybym wzięła psa od Pani...obawiam się że adoptowałabym Panią razem z nim... oczywiscie ze tak!! Przecież mówiłam ze przeprowadzamy wizyty przed, i poadopcyjne czyż nie? Zapewniam ze nie jednego psa oddałam i jak do tej pory poza Panią nikt nie narzeka dlatego bardzo proszę o zaprzestanie atakowania mnie. Quote
Glutofia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Utwierdza mnie Pani jedynie w przekonaniu ze słusznie postąpiłam. Szanowna Pani To ze pies jest do oddania wcale nie jest równoznaczne z tym ze muszę go oddac każdemu kto tylko chce.Nie wiem jak mam napisac to jaśniej? Proszę o niezaśmiecanie wątku swoimi gorzkimi żalami, nie urzekła mnie pani historia... z poważaniem (ostatkiem sił -ale jednak) glutofia Quote
Aldona z Sosnowca Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A ja mam takie pytanie odnosnie miejsca znalezienia psa..Czy to było bardzo blisko Wojkowic??Mój znajomy mieszka w Wojkowicach, wiem,ze to niewielka miejscowośc, ludzie sie na ogol znają,zapytam go jutro czy aby nie słyszał i nie widział nigdy gdzies w okolicy doga...I jeszcze jedna pani ze sklepu wiem,ze tez gdzies wokolicach Wojkowic mieszka, mam nadzieje,ze nie wyjechala na urlop, również ją wypytam.. Quote
Glutofia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Tak, blisko Wojkowic Kościelnych, przy autostradzie w rowie leżał a moze podeślę ci plakat ogłoszeniowy i powiesisz w związku? Pies co prawda tatuażu nie ma aż mnie to dziwi całkiem ładny gorsze na wystawach widywałam;) Quote
Aldona z Sosnowca Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 A, Koscielnych, to zupelnie gdzie indziej. Ale owszem, moja szefowa -psiara tam mieszka.To jest dopiero wies!! Trza bylo od razu tak mowic-ona będzie znala na 99%!! Quote
Glutofia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 To juz posyłam na maila ja wciąż wierzę ze ma dobrego własciciela od złych ludzi którzy by o niego nie dbali nie byłby tak dobzre wychoany, tylko dlaczego go nie szukają? Quote
Aldona z Sosnowca Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moze byc tez tak,ze pies przylecial za innym z zupelnie innej miejscowosci, moze jakims srodkiem lokomocji podjechal-takiego kolosa kierowca czy motorniczy na pewno zapamięta.I dlatego wlasciciele nie spodziewaja sie,ze zaszedl tak daleko i szukają w zupełnie innym kierunku.. Moz ebyc i tak,ze pies byl pod czyjąś opieką, wlsciciele gdzies wyjechali i jeszcze nie wiedzą co sie stało, bo opiekun odkłada"na zas"..W sumie mozliwosi moze byc wiele... Quote
malawaszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 przy której drodze on został znaleziony? na Katowice czy na Dąbrowę? jak macie plakat to podeślijcie mi na maila [email protected] rozejrzę się w Siewierzu czy ktoś nie szuka bo to też niedaleko Quote
halbina Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 będę nękać tę moją dozią znajomą... już ze dwa lata jak jej dożyca odeszła za TM... Quote
Glutofia Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 malawaszka napisał(a):przy której drodze on został znaleziony? na Katowice czy na Dąbrowę? jak macie plakat to podeślijcie mi na maila [email protected] rozejrzę się w Siewierzu czy ktoś nie szuka bo to też niedaleko Na Katowice na 86 niedaleko od rozjazdów za szkołą w Wojkowicach, zaraz prześlę Halbinko najwyższy czas zeby sprawić sobei kolejnego doga a Ortegę da się kochac!! Quote
amikat Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 DO jakiego poziomu????? Procedura adopcji jest jednoznacza przecież. W górę "maluchu":roll: Quote
dobermanica1987 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 no nareszcie cos sie zaczyna dziac:cool3:przekaze CIOTECZKI Ortedze wszystkie wiadomosci od was:cool3:ide robic fotki ... Quote
Ajula Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dobermanica1987 napisał(a)::cool3:przekaze CIOTECZKI Ortedze wszystkie wiadomosci od was:cool3:ide robic fotki ... i koniecznie wycałuj ten piękny łepek :lol: Quote
Glutofia Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 czyż nie jestem kochany? ale stał normalnie nie będę!:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 On jest sliczny :) ( jezeli wypada takim mianem okreslic doga neimieckiego ) Quote
halbina Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Glutofia napisał(a):Na Katowice na 86 niedaleko od rozjazdów za szkołą w Wojkowicach, zaraz prześlę Halbinko najwyższy czas zeby sprawić sobei kolejnego doga a Ortegę da się kochac!! tia... chciałabym... a co z Platonem?... :shake: Quote
dobermanica1987 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 on jest przekochany... przesliczny....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dzodzo Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dobermanica masz idealny psi zestaw moich marzen_dog niemiecki +doberman(skądinąd znana mi ta dobeczka hihi) dobermana mam a dog w przyszlosci (w przeszlosci juz byly )ale pomarzyc wolno;) Quote
Ajula Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 przypominamy słodziaka mój TZ się pyta, czy Ortega tez siada dupką na kanapy :lol: Quote
Glutofia Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Podnoszę chłopaka choć wirtualnie b realu ciężko by to podnoszenie wyszło :evil_lol: Quote
dobermanica1987 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ortegus nie siada na kanapie moze raz max 2 mu sie to zdarzylo:razz: zawsze spi przy moim lozku i mnie pilnuje:loveu: Quote
dobermanica1987 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='dzodzo']dobermanica masz idealny psi zestaw moich marzen_dog niemiecki +doberman(skądinąd znana mi ta dobeczka hihi) dobermana mam a dog w przyszlosci (w przeszlosci juz byly )ale pomarzyc wolno;) mi tez sie podoba ten zestaw:lol:do tego sznaucerek olbrzymek i moj amislawek kundelek:lol:cala DRUZYNA A :evil_lol: Quote
Recommended Posts