GoskaGoska Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 a no to super :loveu: a ja go własnie do gazety słałam dobrze , ze nie poszło tylko wcześniej weszłam na wątek - ale już sobie jego foto posiągałam :cool1: Quote
fiorsteinbock Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 :multi::multi::multi: Filusiu - nowe zycie przed Toba!!! Milosci i cieplutkiego domku Ci zycze!!! Ogromnie sie ciesze :loveu: I dziekuje Cioteczkom z Dogo - wasza praca jest nieoceniona!! Filusiu! :bye: Quote
Korenia Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Świetna wiadomość!! :multi: Oby każda adoopcja taka była :lol: Quote
danka1234 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Cudne wieści u Filusia.:multi:usuwam swoje ogłoszenia, Quote
majqa Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Wreszcie!!!!!!!!! Hurra!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
mari23 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jak się cieszę!!!:multi::multi::multi: Szukałam, pytałam, dałam jego fotkę na naszą-klasę... jak to cudnie, że to słodziutkie stworzenie ma dom!!!:multi: Takie wiadomości trzymają mnie przy życiu jeszcze, bo to, co się dzieje ostatnio wokół, co potrafi "człowiek" odbiera mi chęć do życia... Dzięki Wam nie tylko Filuś jest szczęśliwy, ja trochę też...:loveu: Dziękuję! Quote
kikou Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 wyróżnione allegro Filusia(jeszcze 4 dni) zamieniłam na starego Kube kudłaczka, może i jemu sie poszczęści... Quote
fiorsteinbock Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Teraz niechaj los usmiechnie sie do Kubusia :lol: Filus ma iscie krolewskie warunki :multi: Przytulaki dla Filusia i kciuki dla Kubusia:loveu: Quote
Recommended Posts