iwa77 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Filusiu czemu nikt cię nie chce .... ludzi nie wiedza co tracą ... Quote
kikou Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ......chyba Ciotki gdzieś sie "wakacjują" na wszystkich wątkach bardzo mało sie dzieje.....:shake::shake: Quote
iwa77 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Filusiu gdzie ten twój domek się ukrywa ... Quote
majqa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Myślałam, że Filuś ma już allegro. Biedna kruszyna, nie o takim miejscu marzy. Quote
kikou Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Najsłodszy malutki psiak w schronisku pies / psy (686126902) - Aukcje internetowe Allegro niestety kieszeń dziurawa i nie ma za co wyróżnić.... ale odnawiać bede do oporu aż sie nie znajdzie dobry domek.... Quote
iwa77 Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Kasiu jesteś kochana - bardzo dziękuję za Allegro dla Filusia . Czy znajdzie się może wśród cioteczek sponsor na wyróżnienie tej aukcji ? Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='kikou']Najsłodszy malutki psiak w schronisku pies / psy (686126902) - Aukcje internetowe Allegro niestety kieszeń dziurawa i nie ma za co wyróżnić.... ale odnawiać bede do oporu aż sie nie znajdzie dobry domek.... Kikou, ile potrzebujesz na wyroznienie? Wyslij na pw nr konta. Quote
kikou Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 fiorsteinbock napisał(a):Kikou, ile potrzebujesz na wyroznienie? Wyslij na pw nr konta. ale super!!! bardzo dziękujemy!!! wyróżnienie 12,- podświetlenie 6,- pogrubienie 2,- napisz którą opcje wybrać to odrazu teraz to zrobie żeby nie tracić czasu... już wysyłam dane... Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Trzy opcje zaznacz, zauwaza Filusia :)! Quote
fiorsteinbock Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Przelew puszczony. Pozdrawiam Kikou i Filusia Quote
kikou Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 genialnie! wielkie dzięki! Filuś pogrubiony, wyróżniony i podświetlony:multi::multi: widać to jak sie zajrzy do zakładki: "pokaż przedmioty sprzedającego";) mam dobre przeczucie... Filuś jest taki słodziutki.. ktoś musi sie w nim zakochać Quote
iwa77 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Bardzo dziękuję sponsorce za pomoc dla Filusia - wyróżniona aukcja na maksa , super !:loveu: Quote
iwa77 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Filusiu czemu ten telefon milczy jak zaklęty ???? Quote
iwa77 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Dogo nie działało wczoraj więc dopiero dzisiaj mogę podzielić się z Wami tą radosną nowiną ! FILUŚ MA DOMEK !!!!! Telefon w końcu zadzwonił ! Zgłosiła się bardzo miła rodzina ze Żmigrodu ( rodzice + 16 letnia córcia) Państwo niedawno stracili nagle swoją pupilkę po 10 wspólnych latach - serduszko:-( Wczoraj Państwo przyjechali do Wrocka i spotkaliśmy się w schronisku. Jak przyprowadziłam Filusia i Państwo zobaczyli go na żywo to decyzja o adopcji zapadła niemal natychmiast:lol: Filusio na początku bał się troszkę ,ale po chwili tulił się już do swojej nowej rodziny :loveu: Jest to bardzo rozczulający widok - jak to biedne stworzenie, po ponad dwóch latach spędzonych w strachu i niedoli schroniskowej, okazuje swoją potrzebę bliskości człowieka , jak bardzo jest ufne i kochane :p Radość ogromna :multi::multi::multi: Podpisałam z Państwem swoją umowę więc kontakt i info. będą ! Quote
Recommended Posts