3 x Posted November 10, 2012 Author Posted November 10, 2012 [quote name='ostatniaszansa']a zagląda , zagląda, zdjęcia Freda na dzisiaj by się zdały, ze tak nieśmiało wspomnę :lol: Ewa[/QUOTE] obiecałam to wstawiam [B]czy mnie jeszcze pamietasz? [/B] [IMG]http://imageshack.us/a/img542/3832/41667791.jpg[/IMG] [quote name='Szarotka']Ja czasami tez zagladam..., ale wiadomo watek to trzeba podnosic.[/QUOTE] to poniosę tymczasem :splat: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/9/f1aq.jpg/"]wielbicielu Freda kliknij a nie pozalujesz ;) - klik [/URL] Quote
Biafra Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Szarotka']O Fred przeniosl sie do miasta :):)[/QUOTE] Przeniósł, przeniósł :p I nie powiem kto wpadł na ten wspaniały pomysł :B-fly: Wiedziałam, że on na kanapie będzie się czuł doskonale. W końcu nie będzie musiał pilnować, stróżować, być czujny i odważny...albo udawać , że to robi :evil_lol: W końcu bedzie mógł się wywalić na ciepłym posłaniu i robić to co kocha najbardziej- czyli NIC ! Co prawda wszyscy początkowo pukali mi palcem po czole , ale udało się ! Mam nadzieję, że Fred mnie nie zawiedzie i nic nie wywinie, bo będę musiała zapłacić za kuriera z wieeelką kudłatą paletą :smhair2: Quote
Jo37 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Na jakie konto można wpłacić na konie. Na allegro pobiorą prowizję - a po co? Quote
3 x Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 (edited) [quote name='Jo37']Na jakie konto można wpłacić na konie. Na allegro pobiorą prowizję - a po co?[/QUOTE] na konie z dopiskiem [B]Adria i Elbrus [/B]plus nick poprosimy na konto: Dane do wpłat: Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PKO Bank Polski S.A.: 07 1020 2906 0000 1702 0256 2460 Dla przelewów zagranicznych: BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674 jeszcze nieśmiało powiem, że jeśli ktoś chciałby wspomóc Freda na karmę czy jakieś smaczki to też chętnie podam konto DT Freda :oops: Edited November 13, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Biafra']Przeniósł, przeniósł :p I nie powiem kto wpadł na ten wspaniały pomysł :B-fly:[/quote] to ja też nie powiem dodatkowo nie powiem, kto temu pomysłowi "potaknął" i siedzi i się do tej pory zastanawia gdzie jest haczyk ;) [quote] Wiedziałam, że on na kanapie będzie się czuł doskonale. [B]W końcu nie będzie musiał pilnować, stróżować, być czujny i odważny[/B]...albo udawać , że to robi :evil_lol: W końcu bedzie mógł się wywalić na ciepłym posłaniu i robić to co kocha najbardziej- czyli NIC ![/quote] tja, a ja słyszałam opowieść, że nocy to japę rozdał na "młodzież wracającą z imprezy", pewnie profilaktycznie ? [quote] Co prawda wszyscy początkowo pukali mi palcem po czole , ale udało się ![/quote] niektórzy to pukają sie w czoło do tej pory :splat: [quote] Mam nadzieję, że Fred mnie nie zawiedzie i nic nie wywinie, bo będę musiała zapłacić za kuriera z wieeelką kudłatą paletą :smhair2:[/QUOTE] też mam taką nadzieję bo z tego co wiem, poki co pakowanie go do ciasnych przestrzeni via. bagażnik nie jest jego ulubionym zajęciem ;) a dla wielbicieli Freda mamy jeszcze jedną fotkę [IMG]http://imageshack.us/scaled/landing/197/f31np.jpg[/IMG] Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='APSA']Będą razem grać w piłkę? :D[/QUOTE] nie, Freda piłka nie kręci wogóle mało co go kręci koty też go nie kręcą patrz niżej [IMG]http://imageshack.us/a/img715/6302/f10mm.jpg[/IMG] [quote] Czy dobrze się domyślam, że Frad pełni rolę nowego [B]czarnego[/B] tymczasa u jednych takich? ;)[/quote] :siara: :siara: :siara: Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='APSA']A myślałam już, żeby Was zapytać, czemu bierzecie tymczasy Bóg-wie-skąd, a z Fundacji nic :) PS. Nie planujesz może bazarku chałwowego? Albo czekoladowego? Albo czegokolwiek innego wymagającego odbioru osobistego? ;)[/QUOTE] a my mieliśmy tych tymczasów że ho ho ;) raptem dwa ;) a w fundacji same oszołomy siedzą ;) co do bazarku to się aniołkowy szykuje i czekoladowy kiedyś bedzie - znaczy jak Gremlin znów sie uda do wampirków nie mogę pisac czy już może bo mnie zwyczajnie w domu o*******i ;) ale planuję na bazarku "co łaska" wystawić spacer z Fredem ;) tylko nei wiem czy chętni będa ;) musi jakos chłopak nazbierac na paliwo (220 zł) i żarcie i wogóle ;) aha, Fredzioch waży równe 50 kg :loveu: Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='APSA'] Bazarek spacerowy? Myślę, że chętni mogą się znaleźć. Zwłaszcza, że chyba ostatnio nie mamy żadnego przyzwoitego kaukaza dostępnego wiadomo gdzie ;)[/QUOTE] Zapraszamy :) skarbonkę mamy, postawimy na wejściu (i wyjściu ;)) a tak poważnie to prosze poreklamujecie allegra fundacyjne 1 - na wykup koni - [URL="http://allegro.pl/uratuj-elbrusa-i-adrie-pomoz-koniom-i2778880026.html"]klik [/URL] 2 - na karmę dla psiaków -[URL="http://allegro.pl/nakarm-psiaki-pomoz-gerdzie-i-fredowi-i2778896978.html"] [B]klik [/B][/URL] ew jakby ktoś chciał zasponsorowac Fredowi prepartay na stawy ? albo smaki do szamania ? to piszcie śmiało, nie krępujcie się ;) Quote
Szarotka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 O to ja zamwiam spacer z Fredem, ale tylko jak moge wziac ze soba moja podhalanke :):):multi::multi: Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Szarotka']O to ja zamwiam spacer z Fredem, ale tylko jak moge wziac ze soba moja podhalanke :):):multi::multi:[/QUOTE] Fred jest bardzo ale to bardzo towarzyskim psem :) do innych psów do ludzi mniej znaczy ludzi olewa [COLOR="#A9A9A9"]włącznie z nami :crazyeye: tudzież: z nami na czele [/COLOR] Szarotko poważnie piszesz się na spacer z Fredem ? :) Quote
Szarotka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Hm Maya jak widzi duzego psa to sie rzuca tak, ze az sie dusi ;), ale to jest tylko chwilowe...potem jak sie zaprzyjazni jest dobrze :):) Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Szarotka']Hm Maya jak widzi duzego psa to sie rzuca tak, ze az sie dusi ;), ale to jest tylko chwilowe...potem jak sie zaprzyjazni jest dobrze :):)[/QUOTE] zawsze możemy się rozejść w przeciwnych kierunkach ;) Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Ziutka']Melduje się :)[/QUOTE] Zwarta i gotowa? bo cosik sobie pobrzekujemy z Gremlinem, że za tydzień byśmy z ogłoszeniami ruszyli tylko go doszczepimy i zobaczymy co ma z łapą bo cosik kuleje biedak (i chrapie, o ja pierdzielę jak on własnie chrapie :evil_lol:) Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='3 x']Zwarta i gotowa? bo cosik sobie pobrzekujemy z Gremlinem, że za tydzień byśmy z ogłoszeniami ruszyli tylko go doszczepimy i zobaczymy co ma z łapą bo cosik kuleje biedak (i chrapie, o ja pierdzielę jak on własnie chrapie :evil_lol:)[/QUOTE] Mega zwarta i gotowa - czekam na znak jak zwykle :diabloti: Jakie tablety potrzebne na stawy i jakie gryzaczki ? Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Ziutka']Mega zwarta i gotowa - czekam na znak jak zwykle :diabloti: Jakie tablety potrzebne na stawy i jakie gryzaczki ?[/QUOTE] tabl na stawy już jakieś grem zamówił - artrocośtam, jeszcze nie doszły wiec nie wiel na ile wystarczą i czy będzie jakiś efekt ale pewnie nei zapomnę was poinformowac ;) ale jeszcze przejdziemy sie do weta bo wolę dmuchać na zimne no i jakby się sponsor znalazł coby się dorzucił do tabl tez byśmy nie pogardzili taką znajomością :oops: a smaczków żadnych jeszcze nie testowaliśmy więc wszystkie będa nas cieszyć, może naturalne wędzone? dzisiaj była u nas znajoma i Fred oczywiście sie cieszył do niej i wogóle jakoś tak się ożywił znaczy łeb podniósł i głośno ziewał ale zabrać go nie chciała ech Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Weź no pokaż te naturalne wedzone - o jakie chodzi konkretnie :cool3: bo tego pełno, może linki z allegro jakieś :cool3: A tabsy ile kosztują ? Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Ziutka']Weź no pokaż te naturalne wedzone - o jakie chodzi konkretnie :cool3: bo tego pełno, może linki z allegro jakieś :cool3: A tabsy ile kosztują ?[/QUOTE] na stawy kupiliśmy coś takiego: -[URL="http://allegro.pl/dolfos-arthro-ha-zdrowe-stawy-twojego-psa-90-tab-i2770506708.html"] klik [/URL] a [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231618-śmierdziuchy-zakończone-dziękujemy!"]smaki wedzone Soema[/URL] kiedyś miała na bazarku i Ronek wpierdzielał ino mu się ucha trzęsły to może i Fredziochowi by posmakowały? (ale chyba najpierw pojdę i kupię w sklepie jedną kość zeby sprawdzić bo szkoda wydawac kasy jakby nie chciał jeść, a kakadu mamy blisko także jutro sprawdze, mam nadzieję, ze mu posmakują bo kurka po mojemu to mu się należą i już ;) zwłaszcza, że nie ma jakiś spektakularnych rewolucji zołądkowych po zmianie karmy) Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Podaj konto - dołoże się do tabsów ;) I czekam na wieści o smaczkach! Quote
3 x Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Ziutka']Podaj konto - dołoże się do tabsów ;) I czekam na wieści o smaczkach![/QUOTE] dziękujemy :) (to teraz jak nic muszę robić rozliczenia, żeby było jasne, nie narzekam ;) ) Quote
Ziutka Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='3 x']dziękujemy :) [/QUOTE] Nie ma za co :lol: [quote name='3 x'](to teraz jak nic muszę robić rozliczenia, żeby było jasne, nie narzekam ;) )[/QUOTE] Nigdy jesio nie robiłaś ? :eviltong: Quote
3 x Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='Ziutka'] Nigdy jesio nie robiłaś ? :eviltong:[/QUOTE] robiłam tak tylko chciałam pomarudzić ;) wogóle to musze wam wyznac, ze kocham tego psa tak totalnie wszystko i wszystkich olewa, że nie da się go nie kochac za to ;) chociaż dzisiaj na spacerze się ożywił znaczy zatrzymał się i spojrzał na kaczki :evil_lol: co z tym spacerem wspólnym ? kto chętny na niedzielę na spacer po lasku bródnowskim ? Quote
Recommended Posts