Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']
w drodze powrotnej wpadliśmy do APSY i sbd poterroryzowac małe pokurcze
i pomimo mniejszej aktywności naszych burków
a w sumie to przy ich zerowej aktywności u sbd udało nam sie mega sterroryzowac Zośkę i Lisia ;)
u Apsy jakieś bardziej w wielkopsami obeznane te jej pokurczki ;)
U mnie to chyba zaczęliście od terroryzowania sąsiadów :)
Już czekam na jakieś komentarze, co to się u nas w okolicy ostatnio przytrafia ;)
A z moich pokurczy to najbardziej sterroryzowana czuła się ta jedyna, co już chłopaków poznała. Bo co innego, jak się ich spotka gdzieś w dalekim świecie, a co innego, jak nagle bez zapowiedzi wparowują ci do domu :-o Ale dała radę.
Smolik to nie takich widywał w schronisku, Morgan też, Natka nie zaszczyciła nikogo swoją uwagą, a Kicia sprawdziła się jako Kot Obronny :D
Chociaż w sumie najbardziej sterroryzowany poczuł się tymczasowy kot. Więc próbował aktów kontrterroru ;) A i tak najgorzej na tym wyszedł suchy chleb dla konia.. eee, dla psów znaczy ;)

Edit:
Właśnie przysłali mi wyniki usg: Akademia Fredwet Warsztaty Weterynaryjne - wiedzieliście?

Posted (edited)

[quote name='APSA']
Właśnie przysłali mi wyniki usg: Akademia Fredwet Warsztaty Weterynaryjne - wiedzieliście?

nie ;)

Twoje to przynajmniej jako tako wyszły do naszych
Zośka i Lisio nie miały szansy , sbd jak nas zobaczyła to rzekła: to ja swoje na smycz zapnę
i tyle ich widzielismy
tzn Zosia 2 x do nas wyszła
a pierwsze skrzypce wówczas grały jej kły ;)

a przeciez nasze tylko leżały
ech

Edited by 3 x
Posted

a wiadomo, kiedy ma się ukazać nr z tym ogłoszeniem?

no, lisko dostał piany na widok dwóch godzilli, rzuciłby się jka nic, a ja już widziałam takie psy pod tytułem "one jest spokojny, lubi male pieski" - które lisław od tego lubienia jakoś odciągnął sowimi atakami.

zośka sie bała, próby spokojnego zapoznania się jednak spełzły na niczym. wolała z liskiem siedzieć.ale jak wychodziła do gości, to lisław zaczynał jatke głosową.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a wiadomo, kiedy ma się ukazać nr z tym ogłoszeniem?

no, lisko dostał piany na widok dwóch godzilli, rzuciłby się jka nic, a ja już widziałam takie psy pod tytułem "one jest spokojny, lubi male pieski" - które lisław od tego lubienia jakoś odciągnął sowimi atakami.

zośka sie bała, próby spokojnego zapoznania się jednak spełzły na niczym. wolała z liskiem siedzieć.ale jak wychodziła do gości, to lisław zaczynał jatke głosową.

ja wiem :PROXY5:
ty wiedziałaś, że psy będa na czczo i bałaś się, że duże zjedzą małe :D
tak 3/4 bab u nas na osiedlu ;)

Posted

Podczytuje od jakiegoś czasu... Fredzia na tymczasie przerobiłam w całości resztę to tak co jakiś czas. Spóźnione życzenia dla tybecika! jak czytam o zniszczonych kanapach i dziurach w wersalkach to... od razu przypominam sobie dlaczego lubię pokurcze :p

Posted

sleepingbyday napisał(a):
a jakby lisław uwiesił sie na cennych jajach prodziaka? dostęp miał idealny....
co ma wisieć nie utonie ;)

ania0112 napisał(a):
Podczytuje od jakiegoś czasu... Fredzia na tymczasie przerobiłam w całości resztę to tak co jakiś czas. Spóźnione życzenia dla tybecika! jak czytam o zniszczonych kanapach i dziurach w wersalkach to... od razu przypominam sobie dlaczego lubię pokurcze :p

no ja wypraszam sobie
nam kanapy i wersalki Prodziak nie zjadł
Fred też nie
być może dlatego, że nie mamy ani wersalki ani kanapy ;)
a być może Prodzik nie zjadł kanapy i wersalki ..... jeszcze :evil_lol:

a poza tym to witamy ujawnionego podczytywacza :)

Posted

ania0112 napisał(a):
za to macie szafę z łańcuchem :p
a mam takie pytanie.. w avatarku masz bernenczyka prawda? jakaś miłość niespełniona czy poprzedni psiak?

Mogę ja? mogę ja?
U 3x w avatarku jest Michał :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ania0112']za to macie szafę z łańcuchem :p
nju dizajn ;)

[quote name='maciaszek']Przybyłam powiedzieć, iż bardzo się cieszę, że wnętrze Freda jest w jak najlepszym porządku!!!! :)
fenomenalne jak i on :)
dzięki goleniu przed usg została odkryta blizna po jakimś zabiegu
i weci nie typowali kastracji (nie to miejsce)

[quote name='gameta']Mogę ja? mogę ja?
U 3x w avatarku jest Michał :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Saththa']Ja tez wiedziałam ja też :multi:

[quote name='ania0112']
a mam takie pytanie.. w avatarku masz bernenczyka prawda? jakaś miłość niespełniona czy poprzedni psiak?
[quote name='ania0112']a kim jest Michał? poprzedni psiak? jakiś tymczas?
Michaś to spełniona miłość :)
dostałam go z dobrodziejstwem inwentarza
znaczy z Gremlinem ;)

odszedł 17 września 2011 roku
miał prawie 11 i pół roku
i chłoniaka :(
nie miał za to śledziony ;)
od października 2009 roku

potem znalazła nas Zorka Potworka - klik -
potem zaopatrzyliśmy sie w Pięknego Romana - klik
a potem przyjechał Fredzio Zgredzio i nasz kariera jako DT się zakończyła ;)
do trzech razy sztuka jak to mówią ;)
a Prodziaka sprawiliśmy sobie sami
i mamy za swoje :diabloti:

Posted

my jesteśmy też po 3 tymczasach a, że byly fajne to już się boje kolejnego:roll:
ja wierzę, że prodziak to tak jak mówiłaś... wstęp do domku:)
Bardzo mi się podobało hasło, że kupno mieszkania zaczęłaś od lodówki a domku od kaukaza i tybcia :)

Posted

[quote name='ania0112']my jesteśmy też po 3 tymczasach a, że byly fajne to już się boje kolejnego:roll:
ja wierzę, że prodziak to tak jak mówiłaś... wstęp do domku:)
Bardzo mi się podobało hasło, że kupno mieszkania zaczęłaś od lodówki a domku od kaukaza i tybcia :)
dokładnie tak było :)
bodźcem dodatkowym był zakup żelazka :)

usiłowałam wysledzić Twoje posty, znaczy tymczasy i nie udało mi się

dzisiaj w warszawie rano był śnieg
w przeciwieństwie do drogowców, nas zima nie zaskoczyła
sperec odbył się jak zwykle
czyli minimum trasy maximum czasu ;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']mi kupno mieszkania zaczęł się od chęci zmiany kanapy. nie było żadnej, co mi pasowała, to zmieniłam mieszkanie ;-)..
snieg, jaki snieg, snieżek raczej. ale 190 solarek wyjechało na miasto... obłed jakiś!

i chyba wszystkie zostały wypuszczone na trasę przejazdu 'mojeo' autobusu
załamka

Posted
Posted
Posted

hhaha chyba ze 30 takich i będzie połowa fredzia:eviltong: no ale następna szykuje się sznaucerką a nie mixem i to normalnej wielkosci a nie pokurcz z pokurcza więc to i tak awans :eviltong: