maciaszek Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='3 x']chyba wywiało wsie pokurcze w kosmos [/QUOTE]Się śmiej... dziś z okna widziałam jak takiego pokurcza obróciło o 90 stopni. Trochę był w szoku ;). Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='maciaszek']Się śmiej... dziś z okna widziałam jak takiego pokurcza obróciło o 90 stopni. Trochę był w szoku ;). sie smiałam ;) słit focia windowa ;) prawie jak Dawid Woliński tylko my mamy ładniejszych modeli oczywista ;) edit. i jak widac, nie musimy wciągac brzuchów :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 http://imageshack.us/a/img5/5545/abev.jpg Omasakra :multi: Ja nie zrobiłam zdjecia rpzy kompie ale za to ze sniegiem wiec zyje :) Quote
Gremlin Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']sie smiałam ;) słit focia windowa ;) prawie jak Dawid Woliński tylko my mamy ładniejszych modeli oczywista ;) edit. i jak widac, nie musimy wciągac brzuchów :evil_lol: O żesz w mordeczkę... :lying: (tak, kliknąłem w link) Quote
Gremlin Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 A tak, żeby się Wam trochę pozazdrościło :diabloti: Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Gremlin']A tak, żeby się Wam trochę pozazdrościło :diabloti: [/QUOTE] Znaczy cały Rok luty będziecie mieli ?:errrr: Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Saththa']Znaczy cały Rok luty będziecie mieli ?:errrr:[/QUOTE] tak ;) bo na innych miesiacach są inni modele/modelki i nie jest to Dawid Woliński ;) a szczytna inicjatywa forum molosów części poświęconej owczarkom kaukasim :thumbs: dochód z kalendarza przeznaczony jest na pomoc OK ale jakby ktos z dogo chciał egz. to pomoc poszłaby na FZNJR :) tak mi się wydaje, że dałoby radę :oops: ale Fredul jest li tylko w lutym Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Gremlin']O żesz w mordeczkę... :lying: (tak, kliknąłem w link)[/QUOTE] heheh tak sobie też kliknęłam w linkę i jakieś podobieństwo widzę ;) Fred ma brzuchol po usg wygolony niczym Dawid klatę :evil_lol: Quote
Gremlin Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Saththa']a nie zimno mu kurczę?:)[/QUOTE] Chyba zimno, bo na spacerach taki trochę żwawszy jest i bardziej skory do brykania (fredowego brykania ;) ) Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Gremlin']Chyba zimno, bo na spacerach taki trochę żwawszy jest i bardziej skory do brykania (fredowego brykania ;) )[/QUOTE] Ooooo ja.... schudnie biedaczyna.... Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 (edited) [quote name='Saththa']a nie zimno mu kurczę?:)[/QUOTE] kurna nie wiem może celebuc'i mają ogrzewane windy ? Edited December 9, 2013 by 3 x Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']kurna nie wiem może celbuc'i mają ogrzewane windy ? Kto przepraszam? I na dworzu chodziło mi czy nie marznie;) Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Saththa']Kto przepraszam? I na dworzu chodziło mi czy nie marznie;)[/QUOTE] celebuci ;) kto ? Dawid? a skąd ja mam to wiedzieć, ja bym marzła z goła klatą ;) Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']celebuci ;) kto ? Dawid? a skąd ja mam to wiedzieć, ja bym marzła z goła klatą ;) Ok załapałam. O Freda pytałam czy nie marznie wygolony taki po tym USG Ale już mi odpowiedzieli :razz: Zamieszczone przez Gremlin Chyba zimno, bo na spacerach taki trochę żwawszy jest i bardziej skory do brykania (fredowego brykania ;-) ) Quote
ania0112 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 oo to macie w windzie bardziej wesolo niż my :) chociaż wam się psy nie ruszają bo miejsca nie ma a nasze pokurcze każdy w inną stronę się rusza...i robi się windowe zamieszanie... yy czekaj czy ty nie mówiłaś, ze sąsiedzi czasem próbują wejść z wami do windy? znaczy gdzie? na grzbiet psiakom? Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='ania0112']oo to macie w windzie bardziej wesolo niż my :) chociaż wam się psy nie ruszają bo miejsca nie ma a nasze pokurcze każdy w inną stronę się rusza...i robi się windowe zamieszanie... yy czekaj czy ty nie mówiłaś, ze sąsiedzi czasem próbują wejść z wami do windy? znaczy gdzie? na grzbiet psiakom? znaczy ze mną czasami chcą ;) jak Grema nie ma zazwyczaj :cool3: nie wiem czy z Gremem sąsiadki tez chca wchodzic do windy czy nie? nic mi nie mówił ;) w sumie :splat: by był jakby powiedział ;) Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']znaczy ze mną czasami chcą ;) jak Grema nie ma zazwyczaj :cool3: nie wiem czy z Gremem sąsiadki tez chca wchodzic do windy czy nie? nic mi nie mówił ;) w sumie :splat: by był jakby powiedział ;) No wiesz Ty powiedziałaś... :diabloti: Quote
maciaszek Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 O cholerka, mało miejsca tam macie ;). Quote
Gremlin Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='maciaszek']O cholerka, mało miejsca tam macie ;).[/QUOTE] Z mojego punktu widzenia to miejsca jest w sam raz :cool2: Quote
3 x Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Gremlin']Z mojego punktu widzenia to miejsca jest w sam raz :cool2:[/QUOTE] tez jestem zdania, że żaden pokurcz się już tam nie zmięści co innego jakbysmy mieli rozważać molosa jakiegoś ;) ale o tym już było smycze nam się w rączki (moje) nie mieszą Apsa - cicho ! Quote
maciaszek Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Pokurcz to by się akurat zmieścił ;), między nogami Fredzia i Prodzia :). Quote
łamAga Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 zdecydowanie wolę fotkę z Wami i waszymi futrami w windzie niz tego tam Wolińskiego czy jak mu tam :diabloti: a "Luty" świetny :loveu: Quote
Saththa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='3 x']tez jestem zdania, że żaden pokurcz się już tam nie zmięści co innego jakbysmy mieli rozważać molosa jakiegoś ;) ale o tym już było smycze nam się w rączki (moje) nie mieszą Apsa - cicho ![/QUOTE] Ale Ale w razie wu ejst jeszcze ta towarowa częśc :lol: Quote
3 x Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='dOgLoV']zdecydowanie wolę fotkę z Wami i waszymi futrami w windzie niz tego tam Wolińskiego czy jak mu tam :diabloti: a "Luty" świetny :loveu: to masz jeszcze jedna żeby nie było, że my sie ledwo mieścimy pokaże Wam, że mamy jeszcze miejsce na ... np zakupy ;) [quote name='Saththa']Ale Ale w razie wu ejst jeszcze ta towarowa częśc :lol: np na zakupy ;) jakbyscie zastanawiali się gdzie się zaopatruja Fred i Prodigy to już wiecie ;) (btw reklama dźwignia handlu ) Quote
Recommended Posts