3 x Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='sleepingbyday']bo karny jest i zjada pani buty, jak jej się marzą nowe, a pan dziamga, ze przecież pani już ma buty... ;-) dla jasności - zjadł Gremowe buty (nie pierwsze ztesztą ;) ) moje tylko napoczął ;) rachu ciachu poszły do szewczyka dratewki i będa jak nówki sztuki ;) żyjemy ale na wygnaniu gdzie nawet psy dupami nie szczekają li tylko z njusów mogę napisać, że Prodzik popsuł windę w bloku ku radości Pana ;) ale ciii ;) Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 no to na odwrót. pan chce nowe lakierki, a pani się nie zgadza ;-). poznajecie? Quote
Gremlin Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='sleepingbyday']no to na odwrót. pan chce nowe lakierki, a pani się nie zgadza ;-). poznajecie? A nie ma więcej i lepszych? Ktoś tam co najmniej 10 fotek zrobił ;) Quote
sleepingbyday Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 tak, i zalali fb zdjęciami freda, hehe. wybrali róznorodne do wrzucenia, nie amrudzić. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.407923459310687.1073741834.1559616 lepiej powiedzcie, jak konfitura! Quote
3 x Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='sleepingbyday']no to na odwrót. pan chce nowe lakierki, a pani się nie zgadza ;-). poznajecie? http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/fred_zps5a67e6af.jpg nie tego Pana nie znam chyba poznaję rekę Grema ;) a co do psa, to nie bądź jak Prodziak znaczy nie miaj nas za idiotów ;) tyle że Gamoń wyraża to spojrzeniem ;) Quote
Gremlin Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Saththa']to co to z ta windą?:)[/QUOTE] nie działa Quote
3 x Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Saththa']to co to z ta windą?:)[/QUOTE] [quote name='Gremlin']nie działa[/QUOTE] bo Prodziak popsuł ups ;) dobrze, że udało nam się na dół zjechać a nie utkneliśmy między piętrami ;) Quote
3 x Posted December 3, 2013 Author Posted December 3, 2013 [quote name='Saththa']Znaczy skończył mu się limit? :lol:[/QUOTE] znaczy sięgał łapkami tam gdzie wzrok nie sięga i popsuł windę z takiego sięgania gdzie wzrok nie sięga nie zawsze dobre rzeczy wychodza ;) Quote
maciaszek Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Biorąc pod uwagę gabaryty i wnętrze windy to wzrok sięga raczej wszędzie :D, więc proszę przyznać się co Prodzisław zrobił tak naprawdę :eviltong:. Quote
łamAga Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 pewnie nacisnął łapami na wszystkie guziki i winda nie podołała takiemu wyzwaniu :diabloti: Quote
3 x Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='maciaszek']Biorąc pod uwagę gabaryty i wnętrze windy to wzrok sięga raczej wszędzie :D, więc proszę przyznać się co Prodzisław zrobił tak naprawdę :eviltong:.[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']pewnie nacisnął łapami na wszystkie guziki i winda nie podołała takiemu wyzwaniu :diabloti:[/QUOTE] wróciłam winda działa więc juz prosze nie drążyć tematu ;) ale pizga dobrze, że rano miałam 110 kg obciązenie na smyczach bo by mnie w kosmos wywiało chyba ;) i co ciekawe żadnego pokurcza nie widzialam, chyba wywiało wsie pokurcze w kosmos albo nie wiem gdzie ten wiatr wywiewa ;) fakt faktem, zero pokurczy, onek tylko był i dwa labki Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ale to tak nie mozna, to nie humanitarnie i nie fair najpierw zacząc a potem "prosze nie drążyć tematu" Mój pokurcz był na dworzu ;) Quote
3 x Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Saththa']Ale to tak nie mozna, to nie humanitarnie i nie fair najpierw zacząc a potem "prosze nie drążyć tematu" tja ja wam powiem, a wy doniesiecie pani Dorotce, ze to my popsulismy windę a mnie nie stac na naprawę w końcu mam dawa "wodołazy" ;) co jedza po x kg schabu dziennie ;) Mój pokurcz był na dworzu ;) ale nie wywiało go ? musisz wstawić u siebie zdjecie Fixa albo u mnie ;) z dzisiajsza gazetą ;) Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ja się zaklinam, ze zadnej Pani Dorotce nie bede donosic :) Napisz mi na PW :evil_lol: Nie mam gazety... tj miałam Metro dostałam na swiatłach ale wywaliłam... zreszta i tak daty nie ebdzie widac hmmm innej nie mam. NIe bedzie zdjęcia :) Quote
3 x Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Saththa']Ja się zaklinam, ze zadnej Pani Dorotce nie bede donosic :) Napisz mi na PW :evil_lol: Nie mam gazety... tj miałam Metro dostałam na swiatłach ale wywaliłam... zreszta i tak daty nie ebdzie widac hmmm innej nie mam. NIe bedzie zdjęcia :)[/QUOTE] nie bedzie zdjęcia nie będzie inf o windzie :P Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='3 x']nie bedzie zdjęcia nie będzie inf o windzie :P[/QUOTE] Chyba sobie zmienię podpis w banerku... :razz: Quote
3 x Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Saththa']Chyba sobie zmienię podpis w banerku... :razz:[/QUOTE] dawaj zdjęcie Fixa :mad::mad::mad: Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='3 x']dawaj zdjęcie Fixa :mad::mad::mad:[/QUOTE] Dawaj informację co z winda ze zdjęciami windy i opowiastkami :lol: i dorzuc zdjęcia chłopaków w windzie bom ciekawa czy ktoś jeszcze się zmieści :evil_lol: Quote
3 x Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Saththa']Dawaj informację co z winda ze zdjęciami windy i opowiastkami :lol: i dorzuc zdjęcia chłopaków w windzie bom ciekawa czy ktoś jeszcze się zmieści :evil_lol:[/QUOTE] jeszcze min dwie osoby sę mieszcza :) najczęściej ja i Grem ale bywa że tez sąsiedzi znajacy Freda i majacy swoje psy (co im kłaki nie przeszkadzają) się wcisną ;) a w razie W możmy sobie zawsze część towarową otworzyć jak Prodzik w końcu urośnie ;) Quote
Saththa Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 (edited) Zdjecia;) plose plose plose;) a tak normalnie legalnie mozecie sobie otworzyć te towarową część?? EDIT- wymysliłam zrobie fotke z Twoim postem :) Edited December 6, 2013 by Saththa Quote
3 x Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='Saththa']Zdjecia;) plose plose plose;) a tak normalnie legalnie mozecie sobie otworzyć te towarową część?? jeszcze nie wiem ;) tzn możemy wspomnianą panią Dorotkę poprosić o klucz ale wtedy max na kilka dni pewnie ale chyba możemy też sami jesli tylko spotrafimy ;) EDIT- wymysliłam zrobie fotke z Twoim postem :) zrób ;) może jutro za dnia wybierzemy sie gdzies coby pstryknąć fotki bo dzisiaj rano jak pstryknełam 2 tel to nic nie widac szaro buro i ponuro :( i wieje Quote
ania0112 Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 a ja byłam z pokurczami :) połowa drogi oblodzona, jak zawiało to Brokata trochę rzucało i przy kroku do przodu cofało go też o 2-3 cm :) ale nie wywiało w kosmos :) tez chce foty windowe i opowiastke Quote
Recommended Posts