mala_czarna Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='majku33krakow']czyli drugi raz popełnione te same przestepstwo z tego samego [/QUOTE] Nie. Nie z tego samego artykułu. To po prostu ponowne popełnienie przestępstwa. Artykuł nie ma nic do rzeczy. Quote
agaga21 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 zapłaciłam 200zł za diablo, uzupełniłam pierwszy post. za kilka dni zapłacę 400zł za białasa i znów zostaniemy praktycznie bez grosza :( ab-agnieszko, coś ty narobiła??? :placz::placz::placz: Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agaga21']zapłaciłam 200zł za diablo, uzupełniłam pierwszy post. za kilka dni zapłacę 400zł za białasa i znów zostaniemy praktycznie bez grosza :( ab-agnieszko, coś ty narobiła??? :placz::placz::placz:[/QUOTE] Ale chyba nie płacisz tego cioteczko ze swojej kieszeni??? Quote
agaga21 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='__Lara']Ale chyba nie płacisz tego cioteczko ze swojej kieszeni???[/QUOTE] nie, na szczęście dzięki waszej:loveu: pomocy nie musiałam płacić z własnej kieszeni. zamartwiam się jednak o przyszłość naszych psiaków. jest mi cholernie ciężko z tym, że nie możemy brać następnych:placz: Quote
bonsai_88 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Agaga w tej chwili najpierw musicie stanąć na nogi... grunt, że udało się w miarę bez długów [bo chyba wszystko popłacone na czas, prawda?]. Mi też żal psiaków, którym nie można pomóc, ale niestety nic się na to nie poradzi :( Quote
agaga21 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='bonsai_88']Agaga w tej chwili najpierw musicie stanąć na nogi... grunt, że udało się w miarę bez długów [bo chyba wszystko popłacone na czas, prawda?]. Mi też żal psiaków, którym nie można pomóc, ale niestety nic się na to nie poradzi :([/QUOTE] tak, na szczęście długi spłacone. [B]na dzień dzisiejszy mamy 426zł a do zapłaty jeszcze 1000zł w tym miesiącu: 12.stycznia za białasa 400zł 26 stycznia za barona 400zł 26 stycznia za candy 200zł. [/B]także 600zł musimy dozbierać na ten miesiąc.co będzie w przyszłym...?[B]:shake: [/B] Quote
bonsai_88 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Agaga może później uda mi się chociaż trochę wpłacić.... A czy ludzie, którzy wplacali wcześniej [na konto ab-agnieszki] nadal to robią [na twoje konto oczywiście ;)] Quote
Ada-jeje Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Czy za Candy dacie rade wystawic fakture? Quote
pinkmoon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No właśnie, ale skoro długi już pokryte, to znaczy że deklaracje na psy ciągle wpływają - tym razem do wiarygodnej osoby? :) Quote
agaga21 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='izabelka_70']rzeczywiscie nieciekawie... ale mam nadzieję, że za 2 tygodnie znowu coś bedę mogła wpłacić... damy radę![/QUOTE] [quote name='bonsai_88']Agaga może później uda mi się chociaż trochę wpłacić.... A czy ludzie, którzy wplacali wcześniej [na konto ab-agnieszki] nadal to robią [na twoje konto oczywiście ;)][/QUOTE] [quote name='pinkmoon']No właśnie, ale skoro długi już pokryte, to znaczy że deklaracje na psy ciągle wpływają - tym razem do wiarygodnej osoby? :)[/QUOTE] dziękuję wam z całego serca! niestety już tylko część osób wpłaca:shake: [quote name='Ada-jeje']Czy za Candy dacie rade wystawic fakture?[/QUOTE] mariamc zawsze wystawia nam faktury. Quote
agaga21 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='pinkmoon']No właśnie, ale skoro długi już pokryte, to znaczy że deklaracje na psy ciągle wpływają - tym razem do wiarygodnej osoby? :)[/QUOTE] [quote name='__Lara']No ja mam nadzieję![/QUOTE]co mam na to odpowiedzieć? nie wiem czy jestem dla was wiarygodna, to już wy musicie ocenić. po historii ab-agnieszki chyba wiele osób przestało ufać nam wszystkim-nic dziwnego z resztą. ale co ja na to mogę? staram się jakoś te nasze finanse trzymać w ryzach, na bierząco dopisywać wpływy i wydatki, by się nie pogubić. Quote
__Lara Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agaga21']co mam na to odpowiedzieć? nie wiem czy jestem dla was wiarygodna, to już wy musicie ocenić. po historii ab-agnieszki chyba wiele osób przestało ufać nam wszystkim-nic dziwnego z resztą. ale co ja na to mogę? staram się jakoś te nasze finanse trzymać w ryzach, na bierząco dopisywać wpływy i wydatki, by się nie pogubić.[/QUOTE] [B]agaga21[/B], jeśli to Ty to jestem spokojna ;) Quote
ms_arwi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agaga21']tak, na szczęście długi spłacone. [B]na dzień dzisiejszy mamy 426zł a do zapłaty jeszcze 1000zł w tym miesiącu: 12.stycznia za białasa 400zł 26 stycznia za barona 400zł 26 stycznia za candy 200zł. [/B]także 600zł musimy dozbierać na ten miesiąc.co będzie w przyszłym...?[B]:shake: [/B][/QUOTE] Juz wplacam zatem co nieco na mojego ulubienca :) Quote
Agucha Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Średnio postępowanie takie trwa 30 dni, ale wiadomo - róznie to bywa...zanim przesłucha się wszystkich świadków, zbierze dowody itp. W przeciągu trwania postępowania, "winowajca" ma czas na naprawienie szkody (coś na kopyto "zawiasów) jeżeli nie wywiąże się, policja kieruje sprawę do sądu grodzkiego, tj. zostaje wszczęty proces karny, za który poszkodowani nie ponoszą kosztów. To tak najprościej tłumaczone (mam nadzieję, że czegoś nie pomieszałam...jeśli tak - proszę mnie poprawić) Quote
agaga21 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='__Lara'][B]agaga21[/B], jeśli to Ty to jestem spokojna ;)[/QUOTE] dziękuję [quote name='ms_arwi']Juz wplacam zatem co nieco na mojego ulubienca :)[/QUOTE] MS_ARWI, doszła twoja wpłata[B] 100zł[/B]. dziękuję :) Quote
agaga21 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [COLOR=Red][COLOR=Black]piszę raz jeszcze, gdyż nie dostałam jeszcze wszystkich danych osób wpłacających ab-agnieszce:[/COLOR][B] [SIZE=4]BARDZO PROSZĘ, BY WSZYSTKIE OSOBY, KTÓRE WPŁACAŁY AB-AGNIESZCE JAKIEKOLWIEK PIENIĄDZE NA "BB", BY NAPISAŁY MI NA PW SWOJE DANE OSOBOWE I KWOTĘ, JAKĄ WPŁACAŁY(JEŚLI TO MOŻLIWE Z DATAMI). JEST MI TO POTRZEBNE DO ZGŁOSZENIA NA POLICJI PRZESTĘPSTWA. (POLICJA I TAK DOTRZE DO WSZYSTKICH, MAJĄC WGLĄD NA JEJ KONTO ALE WOLAŁABYM MIEĆ PODPARCIE NA POLICJI, JAKA TO MOŻE BYĆ W PRZYBLIŻENIU KWOTA)[/SIZE] [COLOR=Black]BARDZO DZIĘKUJĘ TYM, KTÓRZY JUŻ SIĘ DO MNIE ZGŁOISILI I CZEKAM NA POZOSTAŁE ZGŁOSZENIA. Z GÓRY DZIĘKUJĘ RESZCIE[/COLOR] ;) [/B][/COLOR] Quote
Sabina02 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja opisalam moje doswiadzczenie z ab-agnieszka tu (post nr. 259): [URL]http://www.dogomania.pl/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczA-w-czyli-faA-szywe-deklaracje-i-niespeA-nione-obietnice?p=13854696&viewfull=1#post13854696[/URL] Quote
agaga21 Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [quote name='Sabina02']Ja opisalam moje doswiadzczenie z ab-agnieszka tu (post nr. 259): [URL]http://www.dogomania.pl/threads/172142-Czarne-kwiatki-deklarowiczA-w-czyli-faA-szywe-deklaracje-i-niespeA-nione-obietnice?p=13854696&viewfull=1#post13854696[/URL][/QUOTE] sabina, potrzebuję dane osobowe osób które wpłacały jej pieniądze, dlatego również ciebie proszę o pw z twoimi danymi oraz kwotą jaką jej wpłaciłaś. Quote
Sabina02 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='agaga21']sabina, potrzebuję dane osobowe osób które wpłacały jej pieniądze, dlatego również ciebie proszę o pw z twoimi danymi oraz kwotą jaką jej wpłaciłaś.[/QUOTE] Ja mieszkam w USA, wiec nie wiem czy podawanie moich danych ma jakis sens. Widze ze te moje 50 zl to kropla w morzu tego co ab-agnieszka ukradla. :shake: Quote
Ulka18 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Agaga21, masz pw ode mnie. Ja i Halcia stracilysmy 80 zl. Nie wspomne o amstaffie Ambo z Mielca, ktory mial isc do hoteliku pod Zgorzelec, a powedrowal do DT z dzieckiem, ktoremu pogryzl reke. Wszystko to bez jakiegokolwiek porozumienia ze schroniskiem. Quote
agaga21 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='Kana'] Agato ja sprawdzalam i moje pieniążki dla Bialasa wplacalam już na Twoje konto.[/QUOTE]wydaje mi się, że na lerę (rudą) coś wpłacałaś do ab-agnieszki. Quote
Kana Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tak 10 zl. Już sobie przypomnialam! Z bazarku za koniczynkę! Quote
Freya73 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [B]Agaga[/B], ja to w ogole mam poplatane z pomieszanym gdyz nie pamietam gdzie, kiedy wplacalam i wszystko to przez transakcje PayPal. O ile siegam pamiecia, wszystko doszlo. Quote
agaga21 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='Freya73'][B]Agaga[/B], ja to w ogole mam poplatane z pomieszanym gdyz nie pamietam gdzie, kiedy wplacalam i wszystko to przez transakcje PayPal. O ile siegam pamiecia, wszystko doszlo.[/QUOTE] ważne, że wpłacałaś a agnieszka twoje pieniądze sobie przywłaszczyła. poproszę na pw twoje dane osobowe jeśli można ;) Quote
Saint Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [COLOR=Green][B]Po raz kolejny usunąłem sporą ilość postów. Najaktywniejsi w pisaniu postów nie na temat otrzymali ostrzeżenia w postaci 2 punktów karnych. Wybaczcie, ale naprawdę liczyłem, że prosząc dwukrotnie, będę mógł ze spokojem zaglądać na wątek nie widząc w nim kilkudziesięciu postów dotyczących innego tematu/ wymieniania się linkami/ czy postów w stylu - 'ja się na tym nie znam, ale oby ab-agnieszka już nikomu nie zaszkodziła'. Mam nadzieję, że już żadnego więcej ostrzeżenia nie będę musiał wystawiać. [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts