AnkaG Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To ja pokażę moje stadko. Mam cztery sznaucery miniatury. Ostatnią zabrałam ze schronu w sylwestra. http://images14.fotosik.pl/75/68a7606a53314a82med.jpg
Miga Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Sznaucerkowo :) Wszystkie prawie kanapowe ;) Mój kudłacz też miał w swoim "rodowodzie" sznaucera ;) galeria w podpisie :)
Doginka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nie sznaucer ale też mini i jest słodki:loveu: http://images14.fotosik.pl/94/cfef9c356dfe965f.jpg A Gordon najadł się szaleju i wskoczył na stolik:diabloti: I jeszcze jedna mini owieczka:loveu: [iurl]http://images12.fotosik.pl/32/08f4b082127f8b0c.jpg rozmiar !
madzior_ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 śliiiczne zdęcia:) strasznie podobają mi się te JUsty - cudo!! a jak tam kupno nowego aparatu Ci idzie? bo ja jednak chyba będe rezygnowała z lustra na rzecz hybrydy..... stwierdziłam, że zanim uzbieram na lustro to minie kupa czasu, potem jakieś dodatkowe szkła itd to chyba zbankrutuję, a na początek do nauki manuala hybryda wystarczy może za kilka lat zamienię ją na lustro jak już się troche owoje z manualem:) i mam takie pytanie czy ktoś z was się spotkał z aparatem Fuji s6500 i może mi coś o nim powiedzie.c, czytam wiele for na ten temat i testów, ale zawsze każda opnia się liczy wiec z ciekawości napisałam tutaJ:) rozważam jego lub jakiegoś panasonika np fz30 i nie moge sie zdecydowac
Justa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 madziorko moje zbieranie na lustro jakoś idzie powolutku. podobno już zwariowałam (tak twierdzi moja rodzina, bo każdą złotówke na sprzęt odkładam :evil_lol: ). a póki co zadowalam się lustrem analogowym, bo takowe w domu posiadam. no i od czasu do czasu tym moim cyfrakiem. ale i czasu brak (matura) i jakoś tak, rozpracowałam go do cna :roll: a co do tego fuji to nic Ci niestety nie powiem, bo jakos się nie interesowałam. siedze w rynku lustrzanek. ale możę zapytaj na fotografii (w galerii ogólnej) ?
madzior_ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 no moje zbieranie też właśnie dośc wolno idzie d;latego stwierdziłam, że na chwilę obecną lepiej kupić dobrego kompakta, rozpracowac dobrze manual, fotki też te zaawansowane kompakty robią całkiem niezłe jak juz się fotograf trochę podszkoli i stwierdziłam, że powinnam byc zadowolona, bo lustra pewnie i tak brałabym się gdziekolwiek brać:) może w przyszłosci przyjdzie na nie czas;) ale minusem jest to, że o lustrach więcej w sumie czytałam i nie miałabym problemu z wyborem obecnie (pewnie wybór padłby na nikona d50, gdyby była nadwyżka finansowa to d80 byłby marzeniem), a w komapktach trzeba iść na kompromisy i sama nie wiem na jaki lepoej pójść:((((( (nie wiem czy nie robie zbytniego off topica ale to juz ostatni raz obiecuje zeby sie zrekompensowac wstawie jakas fotke zaraz)bo fuji podobno super sie spisuje w słym oświetleniu, dobry jest do foto w ruchu, ma użyteczne wysokie iso, mało szumi, dobra ergonomia, zaś panasonic ma ponoć jaśniejszy obektyw o jest użyteczniejsze przy zbliżeniach, i nie wiem jak to pogodzić bo mnie zalezy na dobrych zdjęciach w ruchu przy sporych zbliżeniach (jeździectwo)... i być tu mądrym....;/
Doginka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Justa']my II. Sliczny portrecik;)
Justa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Doginko - dziękuję :p madziorko - odpowiedziałam Ci w 'radosnej twórczości' , coby nie robić zamieszania tutaj ;)
orsini Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Justa ale Ty wydoroslalas!!!no no.... fotka super!!!
Xsenna Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 oh, a już myślałam,że Orsini jakąś fotę szczeliła...A ona tylko ogląda...
Doginka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To wstawię kolegę Gordona i Rapera - Frodo. :razz: To śliczny czarny Sredniaczek:mad:
Doginka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I dalsza część spacerku:lol: Sroga zima - luty 2007r:diabloti: Gordon obraził się na Rapera i zrobił tak :shake: :diabloti: :mad: :oops: :eviltong:
Doginka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I jeszcze Was ponudzę moimi rasowymi kundelkami:p Zbieranie śmieci:cool3: Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz? :razz: Dostaniesz pałką po głowie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: Hurrrrrra!:multi: Śnieg!:crazyeye: 10-kilowy mini sznaucereczek:cool3: :p :diabloti:
marisia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Doginka']......... 10-kilowy mini sznaucereczek:cool3: :p :diabloti: Wygląda na 9-ty tydzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, albo na przebudowany front :loveu: :loveu: :loveu: .
dorotak Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Doginka napisał(a):To wstawię kolegę Gordona i Rapera - Frodo. :razz: To śliczny czarny Sredniaczek:mad: No właśnie - fajowski czarny średniaczek :loveu: A skąd ta pała :mad: ???
Doginka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dorotak napisał(a): A skąd ta pała :mad: ??? BULWARKOWA(Skaryszewska)
Doginka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dumny tatuś trzech ślicznych suczek:multi: I jedna z jego małych córeczek:loveu: :Cool!: :cunao: :iloveyou:
Olivka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Doginko! Tatuś jest załamany. Chyba przytloczył go nadmiar odpowiedzialności za dzieciaczki.:cool3:
Doginka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Olivka napisał(a):Doginko! Tatuś jest załamany. Chyba przytloczył go nadmiar odpowiedzialności za dzieciaczki.:cool3: Ale sie uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Gordon raczej przeżywa poród:diabloti: ;)
eria Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 AnkaG napisał(a):Moja wetka zajmuje sie hodowlą sznaucerów. I ma jedną parę sznaucerów olbrzymów, która mieszka w kojcu. Pies jest zawsze obecny przy porodzie i zajmuje sie później wychowywaniem młodych razem z sunią. :lol: Prawdziwe małzeństwo. :cool3: boszzeee biedne olbrzymki, przecież one się zupełnie nie nadają do kojca :shake: :shake: :shake:
Czarne Gwiazdy Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pies jest zawsze obecny przy porodzie Ojej. To ile ona miała porodów? Ile razy była kryta tym samym psem? Kojec? Hodowla? Bleee...
Doginka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gordon trochę zadaleko mieszka od żony:diabloti: , żeby być przy porodzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
eria Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 to znowu mój olbrzymkowy przerywnik mój Kreosiek nasza koleżanka Figa walka o zabawkę Kreon, Figa i dobek na deser :D
Recommended Posts