Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ja wiem....ładny,ale brakuje mu tego "czegoś" , uroku takiego sznaucerzego...albo to zdjęcie takie,że nie ujmuje mnie ten pies ;)

Posted

wyraziłam swoje zdanie, prosze nie atakować :cool1: do tego służy forum.a to jest galeria i powiedziałam co myślę.
mój pies jest ze schroniska po przejściach,jego zdjecia znajdziesz wszędzie.

Trza było ją na żywca zobaczyć!

a może i widziałam

Posted

szymi napisał(a):

Abolut Expert Chałwa

A mi się bardzo podoba - bardzo elegancka i sucza suczka, z ładnie osadzoną wystarczająco długą szyją, zaznaczone przedpiersie, ładne kąty, no i bardzo ważne - jest naturalna z pięknie osadzonymi uszami i ogonem :Cool!: . Sądzę, że jest jeszcze młodziutka - nie miała szczeniąt, po szczeniętach na pewno ładnie się wypełni. Suczka na pewno wysokiej klasy :thumbs: .

Posted

sznaucery na wystawie międzynarodowej w Katowicach-dzisiaj :)
może czyjegoś psiaka z dogo ufociłam :)

olbrzymki p&s nie wiem czy któryś nie należy czasem do Weszki,tak się zastanawiałam a głupio mi było pytać czy to ona ;)

boszeee ten był brzydki ..............

Posted

to jesteś Ty?????????? fajnie :D bo Krzyśkowi (czarne gwiazdy) też nieświadomie że to on, robiłam fotę z Tadeuszem ;)

Posted

MArisiu, masz jakieś zdjecie swojego nowego nabytku?
Wiem, że Asia coś ma, a u niej krucho z czasem,więc czekamy dalej na fotorelację, ale może Ty szybciej wstawisz? ;)

Czemu sie nic nie chwaliłaś???:mad:

Posted

Marisiu jakim cudem Ty sie nawrocilas i kupilas AMERYKANSKIEGO sznaucerka???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
jestem w szoku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale pozytywnym

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...