Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Malawaszka Twoje fotki są rewelacyjne,:klacz: :klacz: :bigok: szczególnie jak się ma taką piękną i utalentowaną małą modelkę jak Oliwcia;)

haha dzięki - Oliwkowa Panienka od urodzenia męczona aparatem więc się już otrzaskała :evil_lol:

na szczęście jeszcze za mała żeby się bawić z psami tak jak Twoja córcia :lol:

no i żeby nie było - bo NIEKTÓRZY :diabloti: myśleli, że Oliw to moja coora - więc zamieszczam sprostowanie - to moja siostrzenica :eviltong: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

no i żeby nie było - bo NIEKTÓRZY :diabloti: myśleli, że Oliw to moja coora - więc zamieszczam sprostowanie - to moja siostrzenica :eviltong: :lol:

mam nadzieje ze to nie domnie bylo :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']A tak moja córcia bawi się (z) psami:diabloti::crazyeye::roll:

Przynajmniej ma żywą lalę!!!

Biedne te pieski ....

Posted

Elitesse napisał(a):
mam nadzieje ze to nie domnie bylo :mad: :mad: :evil_lol:

uderz w stół... :eviltong: :evil_lol:

Romas - czemu biedne? jakby im to nie pasowało to by uciekły, albo ugryzły ;) przynajmniej moje :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
uderz w stół... :eviltong: :evil_lol:

Romas - czemu biedne? jakby im to nie pasowało to by uciekły, albo ugryzły ;) przynajmniej moje :razz:

Moje też. Jak je Dominika za bardzo męczy to Gordon ją gryzie i zwiewa do swojej skrzyneczki:diabloti: :angryy: :eviltong:

Posted

Czy Wasze sznaucie tez tak reagują na wypiety jezyk?
Gordon jak widzi język to dostaje szału i albo probuje go złapać zębami albo zaczyna całować na silę:diabloti: :eviltong: :Help_2:

Posted

Doginka napisał(a):
Czy Wasze sznaucie tez tak reagują na wypiety jezyk?
Gordon jak widzi język to dostaje szału i albo probuje go złapać zębami albo zaczyna całować na silę:diabloti: :eviltong: :Help_2:
............

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to są jednak jakieś osobnicze cechy, Tutek np. od szczeniaka był lizawką i pozostało mu to do dzisiaj. Trzeba uważać, żeby nie przejechał jęzorem po twarzy, natomiast Wektor nie i nigdy nie miał takich tendencji :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

[quote name='malawaszka']Doginko na fotach to Twoja córa?? Piękna dziewczynka!!! :loveu:

Tak to maja córcia, która właśnie jest ze mną na dogomanii i bardzo dziękuje za komplement.:lol: Chyba się troszkę speszyła:oops: :bye:

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']Kiwi :)

Sympatyczna mordka, ale co Marto zrobiłaś z uszami, jakieś takie dziwne są :cool3: - to od klejenia plastrami tak się powywijały :crazyeye: :cool3:?

Posted

Moje dziecko chyba pomyliło psy z lalkami:evil_lol:. Nie mam pojęcia co w nią wstąpiło - ma tak odkąd wróciła z wakacji od dziadków:diabloti:

Być może za dużo wklejam tych fotek, ale ja jestem zakochana w tych moich "koteczkach":hand: :calus: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...