Romas Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ach ..... Ty to umiesz cios w serce zadac Aga :-)
Elitesse Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 sobie tez zadaje bo ona mogla zostac u nas ...
Doginka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Czarne Gwiazdy']Biedaczek :( Wymiziaj go za uszkiem ode mnie. Dzięki, zaraz go wymiziam. A taki był dziś spacerek:-( :oops: Gatki zdjęte tylko na siusiu i td.:puppydog: Wszystkie panny się śmiały:mdleje: A Rapcio mnie pocieszał :glaszcze:
marisia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Foty z chorym pieskiem są ujmujące :puppydog: , białaski są urocze :) a Calineczka – śliczna :Cool!:, reszta fot jest :cool2:
bill Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [LEFT]Doginka a skąd to zapalenie mu sie wzieło? Krył coś ostatnio? [/LEFT]
Doginka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nie mam pojęcia. Panny żadnej nie miał, ale ostatnio strasznie się wylizywał, bo złapał pchły. Ja spóźniłam się z exspotem kilka dni i inwazja na biedulka była! Ale dziś już jest prawie dobrze. Gordon już nie musi nosić majtek:diabloti: i nie trze brzuchem po ziemi:shake:
iwonka_ Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no to parę fotek z dzisiejszej wystawy w Rzeszowie:
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 super fotki :klacz: Justa czemu tylko jedna Galciowa??? :razz: dziń dybry byłem wczoraj w lesie bukowym :p a ta sie znowu maskuje kuku inteligencja z oczu patrzy :diabloti: król Boluś I Król Boluś zawstydzony :razz: perspektywa spod lunkowego brzucha :lol: piękne, cudowne, moje ukochane bajkowe buczyny :loveu: Strażnicy Trzebiesławskich Wzgórz :cool1:
malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 mój Królowiec dzielnie dawał radę w lesie wędrować :multi: cały czas bez smyczy i ani razu sie nie uderzył :razz: i mimo choroby dotrzymywał nam kroku - w razie jakby się zmęczył miał jechać w wózku Oliwki :lol: ta sirota za to sie zglebiła ze skarpy bo pojechała po liściach :p i jadła patyki co kończyło się:
marisia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Przedstawiam 2-tygodniowe, tłuściutkie dzieci Wektorka jedna panna a reszta to same chłopaki :loveu: :loveu: :loveu:
Doginka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Justa']Galcik na wakacjach:p Jaka opalenizna!:lol: Tylko brodę chyba skryła przed słoneczkiem, bo jest brązik;) marisia szczeniorki są słodkie. Gordon miał też jedną sunię i pięciu chłopaków:loveu: malawaszko, a co Bolusiowi dolega?:confused:
orsini Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka'] Waszko skad Ty masz bukowy las????? Bieszczady????
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 aaaa Orsini mamy piękne buczyny w Dąbrowie :evil_lol: :loveu: i na jurze bliziutko też są cudowne - ze skałkami wapiennymi :loveu: :loveu: :loveu: Doginko - Boluś prawdopodobnie ma chore nerki :shake: jest jeszcze nadzieja, że to było tylko zap. pęcherza i taką wersję wolałabym usłyszeć, bo jak to nerki to sami wiecie... dziś robiłam kolejne badania i miałam mieć wyniki, ale w lab nie odbierają telefonu i wetka będzie do mnie dzwonić jak tylko je zdobędzie :roll: iiii :evil_lol: :diabloti:
orsini Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka'] iiii :evil_lol: :diabloti: hahahaha to jest THE BEST!!!!!!
jambi Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='eria']To ja znowu wkleję przerywnik w postaci Kreona : :cool2: dla mnie to jest najlepsze Waszko - duuuużo zdrówka dla Bolusia, fotki jak zwykle bomba! zwłaszcza to : bombowa obstawa! :cool1:
Elitesse Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Fair Play Rezlark CAJC syn Hibiego Mengo celebration :) Matraszepe Bikini - 2 x BOB 2 x CACIB - suczka naszych znajomych wegrow
Elitesse Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Wacio 2 x CAC CACIB BOB z sedzina z Francji - Jeannette Seltz
Recommended Posts