Meggy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Szorko, jak Krzysiu trafnie powiedział, oczywiście, że możesz sobie wziąc jakie chcesz zdjęcia, mi są one do niczego nie potrzebne ;) Super wszystkie fotki, a jak ktoś miałby ochotę na pooglądanie zdjęć z wczorajszej wystawy w Chorzowie, to zapraszam... www.chorzow.jpg.p
Tangram Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Super foty Malawaszka, Doginka ! Marta, jakbym widziała swoje psiaki, identycznie sie tulą :) Brzuchem do góry i "gitarka" :) Świeże fotki moich maluchów :) Akabar Arabeska
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='Magd@']Nie mogę coś tych zdjęć skopiować :( wkleiłam link do tematu Lucusia, są fotki. Jeśli ktoś ma ochotę serdecznie zapraszamy :):loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28191 Magd@ następne fotki musisz wklejać wielkości max 500x500 - tutaj bo tylko na Psach w potrzebie jest taryfa ulgowa od regulaminu ;) pisz co u Lucjana rozrabiaki :loveu: Tangram - śliczne te Twoje "maluchy" :razz:
marisia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tangram napisał(a):Super foty Malawaszka, Doginka ! Marta, jakbym widziała swoje psiaki, identycznie sie tulą :) Brzuchem do góry i "gitarka" :) Świeże fotki moich maluchów :) No proszę, jakie śliczne amerykańskie uszatki :klacz::klacz::klacz: a ktoś się boi, że znikną z naszych ringów, jak pojawi się zakaz kopiowania - nie sądzę :shake:.
SzOlka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Meggy dzieki, od razu "hurtem Chorzow "porzyczam":lol: A tak ogolnie to te uszate i ogoniate super hiper sznaucie ( chociaz sentyment w strone kopiowanych), ale pikne, pikne, wszystkie bez wyjatku:multi:
Meggy Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Nie ma sprawy Szolko, pożyczaj, pożyczaj hurtem...Zawsze to taniej wyjdzie!!:lol: :lol: :lol:
Doginka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Właśnie wróciłam z malutkiej klasowej imprezki i wiecie co ? W moim środowisku nikt nie kocha sznaucerków ani innych piesków. Zrobiło mi się bardzo przykro z tego powodu.:placz: A ja za każdym zwierzątkiem poszłabym w ogień!!!:-(
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Doginko i dlatego mamy siebie tutaj na dogomanii :lol: niestety tak to już jest, że niewielu potrafi zrozumieć naszą bezgraniczną miłośc do psiaków :roll: ale my mamy to w nosie i 24h na dobę pstrykamy fotki naszym psiakom :evil_lol: badamy brzuszek :lol: nic nie robie :cool1: ale TAK ją toffam że nie moge się powstrzymać :evil_lol: i sprawdzamy zawartość paszczy :lol:
Olivka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Doginka napisał(a):Właśnie wróciłam z malutkiej klasowej imprezki i wiecie co ? W moim środowisku nikt nie kocha sznaucerków ani innych piesków. Zrobiło mi się bardzo przykro z tego powodu.:placz: A ja za każdym zwierzątkiem poszłabym w ogień!!!:-( Dlatego szanujmy nawzajem naszych współforumowiczów, bo nie będzie fajnie, jak wątek zamilknie z powodu kłótni . A gdzie jest Agatka wogóle ? Malawaszko Luna spała, czy udawała?
Natalia_W Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Malawaszko cudne te foty :) normalnie powalające!! Doginko - nie przejmuj się, u mnie było tak samo. A teraz jak wracam z wystawki czy cos to wszyscy sto razy pytają się jak nam poszlo. A jak do mnie przychodza to ja sie nie licze ;) tylko się z psami bawia ;) Pamietaj ze milość do zwierząt jest zaraźliwa ;) Ja postaram się wreszcie porobić Guciowi fotki, bo dawno go tutaj nie bylo :)
malawaszka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Olivka napisał(a):Malawaszko Luna spała, czy udawała? Luna leżała i oddawała się pieszczotom małych rączek :lol: ;)
orsini Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Olivka napisał(a):A gdzie jest Agatka wogóle ? ? pewnie planuje kolejne ciche wojenki czy jak ona je tam nazywa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Olivka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Elżbietka, jakie słodkie. Ten gruby chłopak fajny. A czyje to pieski ? Jaka mama, jaki tata?
Czarne Gwiazdy Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Olivka napisał(a):Elżbietka, jakie słodkie. Ten gruby chłopak fajny. A czyje to pieski ? Jaka mama, jaki tata? O: ENDING POINT Rezlark M: NIKA Spod Wiszącej Skały tak?
Mek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Elżbietka napisał(a):Moje małe pieski . Gratulacje . No to od tej chwili to juz będzie moja kolej na chwalenie sie :cool3: :cool3: :cool3:
Olivka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):O: ENDING POINT Rezlark M: NIKA Spod Wiszącej Skały tak? Chyba to jest para z poprzedniego skojarzenia, chyba, że Elżbietka powtórzyła.
Doginka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wielkie dzięki Wszystkim za wsparcie i solidarność w kochaniu sznaucerków:lol:. W takiej grupce zawsze raźniej:loveu: CZY TO JUŻ BYŁO?:diabloti: ALE LIZAKI - GORDON ZAWSZE ATAKUJE WYPIĘTY OZOREK MOJEJ "MISI":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
kasia124 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Malawaszka piekne zjdecia!!! a modelki superowe!! strasznie mi sie podobaja przygody tych dwoch malych ksiezniczek z Twoimi komentarzami :)) ja tez wstawie zjdecie :) Figa po kapieli atakuje poduszke odreagowuje tak kapiel :)
marisia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Tyle fajnych fotek się przewinęło :lol: :lol: :lol: , to ja też pokażę nowe zdjęcia wektorkowych dzieci :Cool!: . Mamy już 6 tygodni :bigok:
Doginka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='marisia']Tyle fajnych fotek się przewinęło :lol: :lol: :lol: , to ja też pokażę nowe zdjęcia wektorkowych dzieci :Cool!: . Mamy już 6 tygodni :bigok: Sa słodziaśne:loveu: :wink: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ale śliczne maluchi :loveu: :loveu: :loveu: a to moje staruchi znowu :eviltong: Luna na wsi :lol: i mój sznupek :loveu: patrol a ta broda znowu potargana :mad: a kuku! :eviltong: Bolo łąkowy :cool1: i Nuna łąkowa :eviltong:
malawaszka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: one na prawdę nie sa takie same :loveu: mój mały miś kwiatuszkowy :loveu: MOJE I TAK MAJĄ NAJPIĘKNIEJSZE SZYJE, LINIE GÓRNE I DOLNE I KĄTOWANIE I USZI I OGONY :diabloti: :evil_lol:
Recommended Posts