Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szorko, jak Krzysiu trafnie powiedział, oczywiście, że możesz sobie wziąc jakie chcesz zdjęcia, mi są one do niczego nie potrzebne ;)

Super wszystkie fotki, a jak ktoś miałby ochotę na pooglądanie zdjęć z wczorajszej wystawy w Chorzowie, to zapraszam...
www.chorzow.jpg.p

Posted

Super foty Malawaszka, Doginka ! Marta, jakbym widziała swoje psiaki, identycznie sie tulą :) Brzuchem do góry i "gitarka" :)

Świeże fotki moich maluchów :)
Akabar

Arabeska

Posted

[quote name='Magd@']Nie mogę coś tych zdjęć skopiować :(
wkleiłam link do tematu Lucusia, są fotki.
Jeśli ktoś ma ochotę serdecznie zapraszamy :):loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28191

Magd@ następne fotki musisz wklejać wielkości max 500x500 - tutaj bo tylko na Psach w potrzebie jest taryfa ulgowa od regulaminu ;) pisz co u Lucjana rozrabiaki :loveu:

Tangram - śliczne te Twoje "maluchy" :razz:

Posted

Tangram napisał(a):
Super foty Malawaszka, Doginka ! Marta, jakbym widziała swoje psiaki, identycznie sie tulą :) Brzuchem do góry i "gitarka" :)

Świeże fotki moich maluchów :)

No proszę, jakie śliczne amerykańskie uszatki :klacz::klacz::klacz: a ktoś się boi, że znikną z naszych ringów, jak pojawi się zakaz kopiowania - nie sądzę :shake:.

Posted

Meggy dzieki, od razu "hurtem Chorzow "porzyczam":lol:

A tak ogolnie to te uszate i ogoniate super hiper sznaucie ( chociaz sentyment w strone kopiowanych), ale pikne, pikne, wszystkie bez wyjatku:multi:

Posted

Właśnie wróciłam z malutkiej klasowej imprezki i wiecie co ? W moim środowisku nikt nie kocha sznaucerków ani innych piesków. Zrobiło mi się bardzo przykro z tego powodu.:placz: A ja za każdym zwierzątkiem poszłabym w ogień!!!:-(

Posted

Doginko i dlatego mamy siebie tutaj na dogomanii :lol: niestety tak to już jest, że niewielu potrafi zrozumieć naszą bezgraniczną miłośc do psiaków :roll:

ale my mamy to w nosie i 24h na dobę pstrykamy fotki naszym psiakom :evil_lol:

badamy brzuszek :lol:

nic nie robie :cool1:

ale TAK ją toffam że nie moge się powstrzymać :evil_lol:

i sprawdzamy zawartość paszczy :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Właśnie wróciłam z malutkiej klasowej imprezki i wiecie co ? W moim środowisku nikt nie kocha sznaucerków ani innych piesków. Zrobiło mi się bardzo przykro z tego powodu.:placz: A ja za każdym zwierzątkiem poszłabym w ogień!!!:-(

Dlatego szanujmy nawzajem naszych współforumowiczów, bo nie będzie fajnie, jak wątek zamilknie z powodu kłótni .
A gdzie jest Agatka wogóle ?

Malawaszko Luna spała, czy udawała?

Posted

Malawaszko cudne te foty :) normalnie powalające!! Doginko - nie przejmuj się, u mnie było tak samo. A teraz jak wracam z wystawki czy cos to wszyscy sto razy pytają się jak nam poszlo. A jak do mnie przychodza to ja sie nie licze ;) tylko się z psami bawia ;) Pamietaj ze milość do zwierząt jest zaraźliwa ;)

Ja postaram się wreszcie porobić Guciowi fotki, bo dawno go tutaj nie bylo :)

Posted

Olivka napisał(a):
A gdzie jest Agatka wogóle ?

?

pewnie planuje kolejne ciche wojenki czy jak ona je tam nazywa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Elżbietka napisał(a):
Moje małe pieski .

Gratulacje . No to od tej chwili to juz będzie moja kolej na chwalenie sie :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
O: ENDING POINT Rezlark
M: NIKA Spod Wiszącej Skały

tak?

Chyba to jest para z poprzedniego skojarzenia, chyba, że Elżbietka powtórzyła.

Posted

Wielkie dzięki Wszystkim za wsparcie i solidarność w kochaniu sznaucerków:lol:. W takiej grupce zawsze raźniej:loveu:

CZY TO JUŻ BYŁO?:diabloti: ALE LIZAKI - GORDON ZAWSZE ATAKUJE WYPIĘTY OZOREK MOJEJ "MISI":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Malawaszka piekne zjdecia!!! a modelki superowe!! strasznie mi sie podobaja przygody tych dwoch malych ksiezniczek z Twoimi komentarzami :)) ja tez wstawie zjdecie :)

Figa po kapieli atakuje poduszke odreagowuje tak kapiel :)

Posted

[quote name='marisia']Tyle fajnych fotek się przewinęło :lol: :lol: :lol: , to ja też pokażę nowe zdjęcia wektorkowych dzieci :Cool!: .

Mamy już 6 tygodni :bigok:

Sa słodziaśne:loveu: :wink: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

ale śliczne maluchi :loveu: :loveu: :loveu:

a to moje staruchi znowu :eviltong:

Luna na wsi :lol:

i mój sznupek :loveu:

patrol

a ta broda znowu potargana :mad:

a kuku! :eviltong:

Bolo łąkowy :cool1:

i Nuna łąkowa :eviltong:

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

one na prawdę nie sa takie same :loveu:

mój mały miś kwiatuszkowy :loveu:

MOJE I TAK MAJĄ NAJPIĘKNIEJSZE SZYJE, LINIE GÓRNE I DOLNE I KĄTOWANIE I USZI I OGONY :diabloti: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...