Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
pierwsze fotki dzieciaczkowe :

Jakie kreciki :lol: :lol: :lol: a tatuś to na pewno jest p&s :loveu: :loveu: :loveu: ;) ;) ;)

Posted

:crazyeye: ja cie kręcę ale te nogi z tyłu to na maxa odstawione :crazyeye: Orsini - a da się postawić go tak, żeby aż tak bardzo nie miał ich odstawionych??? :hmmmm:

Posted

jak na moje oko to, gdyby nie miał tak tych nóg do tyłu to nie byłby taki długi optycznie :P

A piesek króciutki chyba, więc jest się czym pochawalić ;)

btw, ale dłuuugie imię! Jakieś szczeniaczki jeszcze miałaś? :>

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
btw, ale dłuuugie imię! Jakieś szczeniaczki jeszcze miałaś? :>

Z tego co wiem to FOLLOW jest jedynakiem :-) sliczny :multi: Chętnie bym go 'przygarnęła' ale nie mogę :roll:

Posted

orsini napisał(a):
Pass mówisz i masz:)))następnym razem oczywiście, bo teraz już się nie da:((((chłopaków nikt nigdy nie chce:((((

żeby sie tylko dało namówić rodziców na drugiego psa :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Pass mówisz i masz:)))następnym razem oczywiście, bo teraz już się nie da:((((chłopaków nikt nigdy nie chce:((((

hehe, zazwyczaj to jest tak, że chcą chłopaków, ale jak ich nie ma ;)

Prawo marfy'ego czy jak on się tam zwał :D

Posted

Ja mam samych chlopakow w domu :cool3: i chcialam koniecznie chlopaka... dobrze ze sie chociaz jeden w miocie urodzil :loveu:

Posted

wczoraj bylismy na Litwie na Klubie Sznaucera i oto wynik naszej ekipy:

na focie nie ma kilogramow karmy, poslanek psich, kubkow,plecakow i innych skarbow:))))
Tak wygladalo auto , ktore jeszcze w tamta strone wydawalo sie nam wielkie:))))))to juz jak wracalismy....a to tylko tyl:)))w srodku jeszcze bylo wiecej gadzetow:))

Wanio sie pochwali sam, bo ma czym!!!:)))))a Krysia z biała Heaven zajeła vice BEST IN SHOW!!!!plus jakies Zwyciestwo Klubu:)))))i Best of Breed!!!!
Ja: Wiktor zaczal Championat Litwy(rase cz-sr wygral Tmari Knir Sunny) i wraz ze swoja siostra Skorkiem wybiegali sobie vice BIS PAR MIESZANYCH tzw. mixów.

ale najwieksza radosc mi sprawil synek Wiktora-Follow Your Heart Orsini pokazywany w klasie baby!!!Zwlaszcza , ze za chwilke wylatuje do USA:-( :-( :-( Najpierw w porownaniu z bejbikiem wystawianym przez pania z Boruzelle zostal Najlepszym Bejbikiem Klubu Litwy:

a potem na finalach wybiegal BEST IN SHOW BABY!!!

jak ludzie klaskali to on oczywiscie na nich szczekal:)))bo przeciez jest TAKI DUZY i taki GROZNY!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jestem bardzo szczesliwa, bo to moj ukochany jedynaczek!!!

Posted

No to sie chwale i ja
Wanio po zeszłotygodniowym mitingu wystawowym w Serbii i Montenegro i Bułgarii, gdzie zdobył championaty obu tych krajów i wygrywał rase oraz res.BOG w Assenovgradzie wczoraj zdobył Zwycięztwo Klubu Litwy, Zwycięztwo Rasy oraz

BIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- KLUBOWEJ WYSTAWY SZNAUCERÓW I PINCZERÓW LITWY 2006 !!!

Posted

[quote name='orsini']

Tak wygladalo auto , ktore jeszcze w tamta strone wydawalo sie nam wielkie:))))))to juz jak wracalismy....a to tylko tyl:)))w srodku jeszcze bylo wiecej gadzetow:))

hahahaha moje nowe autko po zapakowaniu psiaków i litweskich zdobyczy wygladało jak sklep zoologiczny na kólkach ! :lol::lol::lol:

Posted

Jak wszyscy wstawiaja foty to ja nie bede gorsza;)

najnowsze - troche nieporadne - fotki mojego Gucia ;)
nie chcial juz stac po calym dniu wrazen na wystawie ;)

Krysia & Krysia :D GRATULACJE!!! :)
Marcin Gratuluje!!!!!!!!!!!! ale jestem na Ciebie zła bo smsa z dobrymi wieściami to już nie łaska przysłac?????? oj nieladnie....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...