stefania_krzesełko Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 A oto moja Gaja w tle jej kolega Dog de Bordeaux. Na tym zdjęciu to jeszcze małe szczeniaczki ;)
Madziara Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Superowa :angel: :angel: :angel: Daj więcej !!! :lol:
Madziara Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Super super fotki :angel: :angel: :angel: :angel:
stefania_krzesełko Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Kora prześliczny Sznaucerek ;) A oto więcej mojej Gajuni. Zacznę od zdjęcia na ktorym ma 5 tygodni i jest jeszcze przy mamie :) Te zdjęcia też są nieco nieaktualne(z kwietnia), ale postaram się wkleić nowki,kiedy tylko będą.
madzior_ka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 zar.ówno zdjecia kory jak i gajuni sa po prostu gejnialne!! a ja tez dzisiaj cos niecos popstrykałam i jak znajde chwilke to pozmniejszam i tez sie pochwale Denisiolkiem pewnoe juz zapomnianym wiec sie musimy prztypomniec:)
Romas Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Piekne zdjecia !!! Kora Ty masz smykalke fotograficzna ! A Gaja to sredniak?? Czy olbrzymka? Chyba olbrzymka , co ??
madzior_ka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Witajcie, w takim razie kolej na Deniska:) najpierw nie obeszło sie bez drzemki na ulubionym dywaniku: potem było zjadanie ciasteczka: oblizywanie się: i słodka minka w stylu " no daaaaaaaaaaaj mi jeszcze!":
madzior_ka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ciag dalszy czyli wczorajsze harce w ogrodzie:) zaczeło się od oczywistej rzeczy: potem było wyglądanie przyjaciół, niestety bez skutku: nie działo się nic ciekawego: aż do czasu, gdy przyszła ochota na bieganie: potem trzeba było ochłonąć: i zmowu przyszła kolej na szaleństwa:
Elitesse Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 szorka juz sie poprawiam :) BATMAN Źródlana Dolina - Preso, syn mojego Lancelota ( w tle hihi ) V1 kl.championow CWC Najlepszy pies w Rasie Zwyciezca Rasy Nowy Targ
Elitesse Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 i jeszcze mój drugi synek AL BUNDY Elitesse - debiut w klasie młodziezy Nowy Targ
madzior_ka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 super zdjecia Elitesse, i w takim razie ja koncze, bo przedtem nie zdazyłam wszystkeigo wstawić... potem jak przystało na prawdziwego żarłoka bawił się jabłkami, które spadły z drzew: no i cio sie tak gapisz?!? może się pobawimy? no chodź do piaskownicy! pobiegajmy:) narazie to by było na tyle, ale mam jeszcze troche zdjęć z wczorajszej wizyty u babci ale to musze dopiero zgrać na komputer i jutro je wstawię... więc cierpliwości:)
florance Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ja tak tylko szybko wstawię fotki, niedługo będę miała net, więc mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie 8) sznaucerki wszystkie boskie :)
florance Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 a tu kilka z mazur... na tych fotach to nie ja ;) Bubel wlazł do wody tylko po kolana... w panią się nie wdał :P
Pasavera Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Ile boskich fotek :angel: Nareszcie doczekałam się Dena i Boryska :calus: Jeszzcze nadmorska Figuśka :P wygrzewamy "stare" kości 8) :P
Recommended Posts