Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tesh mam kilka:)))
Najpierw BUngee :lol: :lol: :lol: :lol:

tu ze swoja konkurencja

A TU WIELKI WINNER!!!!
cos czarno na tym podium widze :lol: :lol: :lol: :lol:

zaraz moje wkleje:)))))

tu na ringu zwyklym...

i na honorowym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to pochwale sie krociutko, a wiecej na ogolnym:))))Azawagh byl przepiekny-tu tego nie widac, haski tesh zreszta, na Wegrzech w Silvasvarad czy jak sie to pisze w 2 dni wygral tam rase i grupe, wiec w takim doborowym towarzystwie sie znalezc na bisie to super uczucie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

troche musialam rozjasnic foty dlatego takie szare, bo ja na czarno ubrana i pies czarny....w przyszlym roku zainwestuje w ubranko, ale teraz kasy niet, wiec i foty czarne :lol: :lol: :lol:

Posted

Dzisiejsza sesja na trawce czyli Kenzo z czescia swoich zdobyczy wystawowych :wink:

heh lekko jest zarosniety...ale wlasnie o 15 jade z nim do kaski i zrobimy go na bostwo :wink: :wink: :wink:

Posted

Oto dzisiejsze wspomnienia z lekcji :)...

...i nie tylko - wierny jak pies kibic ŻKŻ Zielona Góra

Po nauce musi być czas na zabawe (w oczekiwaniu na rzut piłki)

Torpeda...

... i powrót

Odpoczynek przy kwiatkach.

Pozdrawiam.

Posted

Wszystkie wasze fotki są super, ale oczywiście znów Pas wygrała :P
Wróciła nasza modelka Figa ;)
SUPER!!!

A to część moich dziewczynek w 6 dobie życia :D

ze względu na ich ponadświetlną prędkość, tylko kilka fot wyszło

cdn ...

Posted

Niestety mam (chyba :oops: ) tylko sunie czarno-srebrne :roll:
Byłam tam tylko na 2h więc dużo nie zobaczyłam :-?

Jeszcze kilka innych :P

Coś dla Ka-Vangi 8)

Posted

I moi ulubieńcy wystawy :angel:

AISZA
BETI Dolina Rosomaka

BUBA
BLUE MOON Alarm Beskyd

Bubę było trudno fotografować bo ma w sobie tyle energii, że nie mogła ustać w miejscu :P Mały wulkanik :D

Posted

witajcie ale mnie tu dawno nie było ale oglądac tyle wspaniałych zdjec a raz to czysta przyjemnosc!!! gratuluje wszystkim zwyciezcom wystawowym i szzeniaczków jostrze bo sa cudowne!!! piekniutkie z nich kluseczki:) Boluś z LUnką, Galcia i Figa również zrobiły furrorę swoimi sesyjkami:) widze ze julcia juz mnie wyeczyła i wstawiła wakacyjn zdjecia Deniska:)acha i jakze bym mogła zapomniec o Atosie, Zuzi i Biance - extra zdjecia!!! pewnie o połowie zapomniałam ale wybaczcie oglądając na raz tyle zdjec to naprawde nie trudne

Posted

zdjecia oczywiscie beda bo julcia widze ze was troche zaniedbała wklejajac tylko zdjecia z wakacji bo zreszta zadnych innych nie porobiła<zły> a ja dzisiaj nie miałam czasu bo siem rozpakowywałam i leniuchowałam:) ale juz jutro zabiram sie do roboty:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...