orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 a ja po kocyku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 orsini napisał(a):a ja po kocyku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Miałam to samo napisać :lol:
dorotak Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Zdjęcia z naszego pobytu w Pradze na zawodach agility ;) Atos na posterunku Wieczorna kąpiel w Wełtawie Na zawodach I odbieramy nasz pucharek Większy fotoreportaż z naszego wyjazdu znajdziecie pod adresem http://www.dorotak.net/nh/ (gdyby ktoś miał ochotę obejrzeć)
navel Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 uwaga, a teraz coś specjalnego 8) (wystawa Białystok): kto poznaje? :diabloti:
orsini Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 CZUPIRADLO???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorota SUPER fotki Atosika!!!!
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 suuuperrr fotki :klacz: a jak poszło Atosikowi????? Ka-Vanga :laola:
Mek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='navel']uwaga, a teraz coś specjalnego 8) (wystawa Białystok): kto poznaje? :diabloti: I Wy sie dziwicie , ze dziewczyna sie przeniosła na inne forum ;) Nie wytrzymała presji biedactwo.
Natalia_W Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wow ale ta nasza Ola predkosci rozwija :wink: niczym blyskawica :D
jostra Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Ze względu na brak czasu nie wklejam zdjęć, tylko link do albumu moich 6 grubasek - dziewczynki mają już 15 dni Mam nadzieję, że się Wam wyświetli :roll: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ostraj/album?.dir=/mail&.src=ph&.tok=phbwqjDBuirOd6za jak nie to jak znajdę chwilkę czasu, to je wkleję
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 eee chyba musisz wkleic:(((( bo mi jakies sign in wyskakuje :cry: :cry: :cry:
malawaszka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 boskie maluszki :laola: a jakie wypasione ;-) chciałam wstawić tu ale z Yahoo się nie da hotlinkować :-?
orsini Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 o teraz sa:))))))))))))))) hahahaa super tlusciochy!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
jostra Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Troszkę się spasły :oops: Mam nadzieję, że jak zaczną szaleć to troszkę schudną, bo dziewczynkom tak nie wypada :roll: :evilbat: :lol:
dorotak Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 jostra napisał(a):Troszkę się spasły :oops: Maluszki śliczne :iloveyou: , ale pierwszy i trzeci to chyba od baru mlecznego ani na chwilę się nie odrywają? :cunao:
Olivka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Jostra ! śliczne grubaski. A mnie siępodoba szczególnie ta z czerwoną wstażeczką . Gratulacje, ślicznie Ci rosną mamuśko :P Liczę na Twoją wiedzę, jak będą malce u Olivki .
jostra Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pierwsza tj. niebieska dziewczynka ma ogromniasty apetyt i jest największa, a jak się urodziła to wcale taka największa nie była :roll: Typuje, że to będzie pierwszy w Polsce biały olbrzym :evilbat: A trzecia nie jest taka gruba, tak jakoś wyszła Drugie miejsce ma ostatnia tj. różowa dziewczynka, też kocha żarełko :lol: Biedaczki jeszcze tak kiepsko im stanie wychodzi, za tydzień już napewno będą lepiej pozować :P Olivka chętnie będę Ci służyć moją bardzo skromną wiedzą Czerwona (urodzona jako ostatnia) to okropny niejadek, chyba najlepiej wyszła ze względu na figurę modelki ;) :evilbat:
Elitesse Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 moja córeczka mieszkająca we Francji BACCARA Elitesse
madzior_ka Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 jostra, maluszki przeurocze!! :D aga, baccara cudowna :D
alexandra Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Fotki śliczne!! Białaski dorodne oj dbają rodzice widać o nie :wink: Aga Twoja córeczka słodziutka!! :D
jostra Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Dzięki za komplementy :P Aga - Baccara jest super, a jaki ma motor :roll: :evilbat:
RobinCzWa Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Ludzie! czytajcie regulamin ! Fotki max 5000x5000 pix ! A i prosze o skasowanie moich komentarzy, bo póxniej nikt tego nie robi :-? Mod - J. :)
alexandra Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Kolejny przystojniak :D Gratki Robin :wink:
Pasavera Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Robin :angel: :klacz: :angel: Ile bym dała, żeby Figa miała takie puchate łapki :D Powracamy z dalszą częścią fot :P :D :wink:
Elitesse Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 jostra napisał(a):Dzięki za komplementy :P Aga - Baccara jest super, a jaki ma motor :roll: :evilbat: niom faktycznie obłędny :) chyba dobrze trafila - ma motor, własną zjezdzalnie hihi - chyba kiedys musze ja odwiedzić !
Natalia_W Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Aga mała jest cudowna :D widac ze jest jej tam dobrze! super!! Robin - Roni to juz sie powazny chlopak robi :wink: brawo :D :angel: Pas zdjecia nad morzem genialne - nie ma to jak mokry sznaucer :D :D Oczywiscie nie moge pominac malych bialych kluseczek :D siuperowe :wink: 8) :D buziaki dla malenstw :D
Recommended Posts