malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 FOTKI z Nowego Sącza :fadein: czy to jakieś "nasze" sznaucerki? :D [quote name='Em-ka']Malawaszka - obiecane:
Mek Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Nowy Sącz 2005. Walka o zwycięztwo ;) Ta minuta namysłu sędziny okazała sie być brzemienna w skutkach ;)
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 hahah jakie zaklęte koło :lol: dawaj więcej MEk - na pewno masz 8)
Mek Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 A tu reporterskim obowiązkiem zwyciezcy w poszczególnych kolorkach podczas odbioru gratulacji (Beska olewała to wszysko)
Mek Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 czarna mini w klasie szczeniaków , o której sedzina powiedziała,że bardzo dobrze sie zapowiada
alexandra Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Hehehe, no troszkę olała, ale nie podczas wręczania gratulacji :wink:
Elitesse Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 suczki czekają na parkingu na transport :) zmęczona Tessi w samochodzie gdy na dworze 50 st !! na wystawie nasz transportowy kaukaz Bravy zakochany w Tessi olbrzym ps ANGI Gauda Zadra odpoczywa w hotelu - miała łóżko całe dla siebie :) i na koniec Tessi wieczorem po wystawie
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ależ one są śliczne - takie srebrne :angel: :angel: :angel:
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 aaa fotki!!! ja dopiero wylukalam, ze sa juz z NS!!!! super!!!!!
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 dziś trollki miały jazdę na drewniane stęple :lol: coś nowego pojawiło się na podwórku :lol: chodź Bolek pokażę Ci coś :lol: ale wypas co? no chodźź co się tak guzdrasz iiide iiidee, ale widzisz kłód mi pod nogi narzucali :lol: coś tam wynalazła? możemy się pobawić patyczkami??? :multi: taak dużo ich jest :angel: patrz Bolek patrz tu są takie fajne do gryzienia :angel: wiem już znalazłame - dzięki Luna są naprawdę ekstra :P mniam mniam pyych świeżutkie dość ciężkie to chyba mi na długo starczy :angel: ejj Bolek chodź tu są takie fajne małe możemy popsuć :o :o :o oo rzesz Ty zwariował!!! :o Bolek co robisz głupku?? lepiej się ulotnię bo będzie na mnie :evilbat:
alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Waszeczko odlotowy reportaż :lol: !!! Proszę o więcej i częściej :wink:
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 w czasie deszczu pieski się nudzą :lol: Boluś dorwał i popsuł Lunkową zabawkę :lol: jak jest zabawka to i doopka może być na podłodze :lol: Luna natomiast pastwiła się nad Kubusiem :roll: z miłości oczywiście :lol: niesfotne ogolone uszyska :o no i co z tego że stoją :-? dawajjj gooo :o czy te oczy mogą kłamać? i patroszonko :roll: uff sie zmęczyłam no co się gapisz? posprzątaj to :lol: no weźź nooo
alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Widzę że te sznaucerki to wszystkie takie rozrabiako-niszczarki ( moja ma z kolei maskotkę Freda, którego też próbuje od szczeniaka wypatroszyć :lol: ).. A kocyk czarny w psie łapki to też mamy taki sam :P :lol:
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 czarny kocyk jest Bolusia, a Lunka ma jasny w czarne łapki :fadein:
alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Hohohoho, no to masz arystokrację w domku, nie pogadasz :lol: A kocyki są słodkie i milusie
julcia_so Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Hehehehe, waszko, ależ świetne!!! :D :angel: te opisy, pasują znakomicie - alez sie uśmiałam!! :P :lol:
Recommended Posts