Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkie sznaucery takie piękne, to Atos też postanowił się pokazać po fryzjerze:

Pierwsza, wiosenna kąpiel:

Ta piłka wygląda smakowicie:

:cunao:

Posted

No łyse sznaucerki wyglądaja bosko :D :angel: Ja ide dopiero w następnym tygodniu mojego futrzaka strzyc,aż sie nie moge doczekać. Mam pare "zdjeć" robionych komórką w dodatku w nocy,dlatego maja ostrosc równą zeru,ale umieszcze tylko dlatego żeby jakiś zarys Edka przynajmniej był... :lol:

Posted

śliczny :angel: czekamy na fotki po fryzjerku :wink: ja tam wolę jak Luna jest trochę odrośnięta a z wczorajszego fryzjera nie jestem zadowolona :-? więcej tam nie pojadę - niewygolony brzusio, niewyrwane włosy z uszu, i odstające łokcie :evil: nie zyskali klienta :roll:

Posted

No to i ja wstawię kilka... :lol: niestety Borys zarośnięty jak pudelek :roll:

Spojrzenie spod oka 8)

Ja chcę mieć braciszka!! (molestuje każdego napotkanego psa)

Bieeeegnęęę!!

Pancia mnie głodzi, więc wcinam trawę :lol:

Posted

sliczny maluszek :angel: jak jeszcze nei jest zabezpieczony od kleszczy to koniecznie to zrób bo widze że po takich trawach lata,a tam napewno pełno tego robactwa. Borysek zawsze mi przypomina taka sznucerkową maskoteczke :D

Posted

Borysek zawsze mi przypomina taka sznucerkową maskoteczke

Tak ,mi tez ,ma bardzo smieszna mordke.
Ale Edek tez niczego sobie kawaler.Dobrze zbudowany,przynajmniej w tym futrze tak sie wydaje :D
Dorota a ja pomylilam na zdjeciach Gale Justy z Atosem ,bo tylko zobaczylam ,ze cos czarnego lewituje" to myslalam ,ze Atos ,patrze na podpis a to tym razem Galcia :D

Posted

Romas napisał(a):
Dorota a ja pomylilam na zdjeciach Gale Justy z Atosem ,bo tylko zobaczylam ,ze cos czarnego lewituje" to myslalam ,ze Atos ,patrze na podpis a to tym razem Galcia :D

:o :o :o
:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ale super fotki :) takie piękne ostrzyżone sznaucerki... :) Tylko moja sierota wygląda jak niedźwiedź :-?
Tu kilka fotek z domu, potem wstawię z dzisiejszego spaceru 8)

Co ona znowu wyprawia...? :roll:

Mam nadzieję, że ta lampa już nie błyśnie...

Tutaj z marchewką :P

Najwspanialsza zabawa :)

Posted

:lol: No to Was jeszcze troszkę zasypię 8) :lol:

A tu pierwsze wiosenne kwiatki :)

Sznaucio nie chciał się ze mną bawić... :-?

Kaczki też mało zainteresowane...

Posted

Jaki Borysek słodziutki!!! Normalnie miodzio :iloveyou: i jaki bujnie owłosiony :o Będzie z niego puchatek 8)
Tylko szkoda, że słoneczka mało na spacerku było... U nas tak ponuro :-? A miałyśmy dzisiaj jechac na wieś na działkę :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...