Irviers Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Moja sunia :) sznaucerek mini pieprz i sól, dziś ma 8 dni :D
orsini Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 SUPER!!napisz cos wiecej o Kiwi!!!na sznauceromaniakach
Pasavera Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 :loveu: :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: :loveu: :angel: :loveu: Troszke wygolonej Figi :lol: szuka czegoś :wink: :P
Pasavera Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 w locie :wink: z Panem X :lol: i wyparzona w coś :wink: pikny uśmiech z ząbkami :P :wink:
Olivka Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Oj Figunia wreszcie lżej bez tego futerka ! :lol: I obróżka taka czerwoniutka , że oh.
dorotak Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Wszystkie sznaucery takie piękne, to Atos też postanowił się pokazać po fryzjerze: Pierwsza, wiosenna kąpiel: Ta piłka wygląda smakowicie: :cunao:
malawaszka Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 no to Lunę łysą też Wam pokażę :D hoopsaa i lizaki dla wszystkich :wink:
Marta-m Posted April 8, 2005 Author Posted April 8, 2005 No łyse sznaucerki wyglądaja bosko :D :angel: Ja ide dopiero w następnym tygodniu mojego futrzaka strzyc,aż sie nie moge doczekać. Mam pare "zdjeć" robionych komórką w dodatku w nocy,dlatego maja ostrosc równą zeru,ale umieszcze tylko dlatego żeby jakiś zarys Edka przynajmniej był... :lol:
malawaszka Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 śliczny :angel: czekamy na fotki po fryzjerku :wink: ja tam wolę jak Luna jest trochę odrośnięta a z wczorajszego fryzjera nie jestem zadowolona :-? więcej tam nie pojadę - niewygolony brzusio, niewyrwane włosy z uszu, i odstające łokcie :evil: nie zyskali klienta :roll:
florance Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 No to i ja wstawię kilka... :lol: niestety Borys zarośnięty jak pudelek :roll: Spojrzenie spod oka 8) Ja chcę mieć braciszka!! (molestuje każdego napotkanego psa) Bieeeegnęęę!! Pancia mnie głodzi, więc wcinam trawę :lol:
Marta-m Posted April 9, 2005 Author Posted April 9, 2005 sliczny maluszek :angel: jak jeszcze nei jest zabezpieczony od kleszczy to koniecznie to zrób bo widze że po takich trawach lata,a tam napewno pełno tego robactwa. Borysek zawsze mi przypomina taka sznucerkową maskoteczke :D
Romas Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Borysek zawsze mi przypomina taka sznucerkową maskoteczke Tak ,mi tez ,ma bardzo smieszna mordke. Ale Edek tez niczego sobie kawaler.Dobrze zbudowany,przynajmniej w tym futrze tak sie wydaje :D Dorota a ja pomylilam na zdjeciach Gale Justy z Atosem ,bo tylko zobaczylam ,ze cos czarnego lewituje" to myslalam ,ze Atos ,patrze na podpis a to tym razem Galcia :D
malawaszka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 ale jakim słodkim szczurkiem :D jaka już duża pannica :angel:
Justa Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Nio duża pannica, ale mało fotasków!!! Apelujemy o WIĘCEJ!!!
Pasavera Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jak galeriia się wypełnia :angel: :angel: :angel: To może troche Figi z Fuksem :lol:
Justa Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Romas napisał(a):Dorota a ja pomylilam na zdjeciach Gale Justy z Atosem ,bo tylko zobaczylam ,ze cos czarnego lewituje" to myslalam ,ze Atos ,patrze na podpis a to tym razem Galcia :D :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jak się wygła :lol: Jakieś nienaturalne kolorki wyszły :roll: i pańcia łepek ucieła :oops: :wink:
malawaszka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 haha Egri tu wygląda jakby na ogniu leżała :lol: świetna fota
florance Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ale super fotki :) takie piękne ostrzyżone sznaucerki... :) Tylko moja sierota wygląda jak niedźwiedź :-? Tu kilka fotek z domu, potem wstawię z dzisiejszego spaceru 8) Co ona znowu wyprawia...? :roll: Mam nadzieję, że ta lampa już nie błyśnie... Tutaj z marchewką :P Najwspanialsza zabawa :)
malawaszka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 haha Luna też uwielbia tą zabawę :lol: :angel:
florance Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 :lol: No to Was jeszcze troszkę zasypię 8) :lol: A tu pierwsze wiosenne kwiatki :) Sznaucio nie chciał się ze mną bawić... :-? Kaczki też mało zainteresowane...
Justa Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Jaki Borysek słodziutki!!! Normalnie miodzio :iloveyou: i jaki bujnie owłosiony :o Będzie z niego puchatek 8) Tylko szkoda, że słoneczka mało na spacerku było... U nas tak ponuro :-? A miałyśmy dzisiaj jechac na wieś na działkę :-?
Recommended Posts