Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borysek kudełki na łapkach ma zajefajne :iloveyou:
Moja Tosia ma krótkie a po fryzjerze to ma suuuper krótkie. (ale trzeba jej obcinac, bo strasznie jej się kołtunią a ona się nie daje nam czesać :evil: )
A to jak ma przystrzyżone po wizycie u fryzjera :x

Posted

Malawaszka uwierz mi, przed wizytą ona wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy. Dla mnie jest to wygodne, bo mam spokój na jakiś czas a Tosia i tak nie jest wystawiana, więc nie musi mieć "przepisowej" fryzury.

Posted

tylne łapki to ma jak pudelek :lol: mi jedni mówią, żeby już z nim do fryzjera iść - inni, żeby jeszcze się wstrzymać, bo będzie mu zimno... :-? (że nie wpsomnę, że mi ka-vanga namiarów na fryzkę jeszcze nie dała:P)

Posted

Wstawiam kilka róznych fotek :D
Moje chłopaki na tarasie 8) :D

Uwaga WIELKI PYSZCZEK 8) :D

Halo niech mnie ktoś wpusci do domu 8) :D (Bafek :wink: )

Ziewający Kenzio :wink:

Posted

No to może ja też wstawie małe co nieco.

Tutaj z pancią

No i oczywiście z panem

No i czas powygłupiać sie troszkę z panem

Chwilka odpoczynku po zabawie

A tutaj bezpośrednio po jedzonku :)

Posted

hi hi florance ale się dorwałaś do robienia fot :lol:

:angel: :angel: :angel: więcej :angel: :angel: :angel:
nam nigdy za wiele 8)

mój kudłacz :evilbat:

Posted

wow Justa super łysolek.
:lol: Ja już sie nie moge doczekać, kiedy moja Tosia będzie ostrzyżona. A zapisana jest dopiero na 14 kwietnia :(

Posted

Florance - wsiadaj w brykę albo w pociąg, jutro strzygę tylko 1 olbrzyma i dokańczam moje na wystawkę, wepchnę Cię jakoś w grafik :P

Posted

florence jaki tam talent :o Po rpostu robie foty z perspektywy psa (czyt. niemal kłade sie na ziemi) i wtedy wychodza troche inne niz z lotu ptaka ;)

A Borysio jest słodziuchnyyyy!!! Męcz go tym aparatem, to Ci będzie potem pozował ;) gala teraz jak tylko aparat otwieram to leci i sie ustawia ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...