marisia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gucio pozuje, jak profesjonalny model :Cool!:, nie wiem, dlaczego masz jakieś zastrzeżenia :cool3:. Gratuluję całej ekipie podbojów na Litwie :klacz::klacz::klacz:.
zalewscy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Nie lubie fotek wszedzie sie chowam, ten błysk, eehhhh
zalewscy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Te dwa boksie mieszkaja ze mną , fajnie jest w nocy przytulić sie do wielkiego brata , hihihi Mamy duzy domek i duzy ogród tu nie widać całego , "mama" mówiła ze u malawszki na stronie adopcyjnej jest fajna sunia ciekawe kiedy bedziemy biegać razem ??? Tylko "tata" taki nie zdecydowany , :cool3:
orsini Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Natalia sliczne te dzieci po Kenzie!!!!! sorki za brak smsa:(((nastepnym razem sie poprawie!!!:oops: :oops: :oops:
Olivka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców:multi: Tomek 67! Powiedz co tam u Twojej suczki. Skończyła championat? Państwo Zalewscy! Wspaniale, że staracie się pomóc tej suczce. Czekamy na dobre wieści :lol:
orsini Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 male Zadrunie!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Agatka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wanio ogromne gratulacje !!!! jesteście niepokonani :) Widzę, ze Sunny znowu zbiera laury, na Litwie nie ma z nim szans, ale w innych krajach juz mu tak łatwo nie idzie ;) A chyba była tam czarna sznaucerka z Polski nie wiecie jak jej posżło? Gratulacje dla maluszka , szkoda, ze dopiero teraz zaczeli tam robić BIS'y baby :( Ale lepiej późno niz wcale :)
orsini Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 wiemy:)))Zeta zdobyla Zwyc.Klubu!!!:multi: :multi: :multi:
bill Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ja również składam gratulacje za podbój litewskich ringów, a Orsini twój jedynaczek fajnie sie rozwija
Ka-Vanga Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wszystkie dziaciaczki cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :cool3: , no i duze sznaucie tez oczywiscie :multi: . Jeszcze raz bardzo mocne gratulacje :multi: .
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Natalia_W']Jak wszyscy wstawiaja foty to ja nie bede gorsza;) najnowsze - troche nieporadne - fotki mojego Gucia ;) nie chcial juz stac po calym dniu wrazen na wystawie ;) http://img527.imageshack.us/img527/1117/postawa5yo.jpg http://img522.imageshack.us/img522/5826/postawa24tt.jpg http://img507.imageshack.us/img507/6495/postawa31jo.jpg http://img517.imageshack.us/img517/4418/postawa43cj.jpg :placz: :placz: :placz: widzialam Cie na wystawie w Lesznie jak wystawialas Kenza... pozniej mi gdzies zniklas i juz Cie nie znalazlam :placz: :placz: Nasze ringi byly obok siebie... chcialam malucha wymiziac i niestety nie udalo mi sie :-( PIĘKNY PSIAK!!! :) W Krakowie bedziesz? :eviltong:
jambi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Piękna Viki, piękny ogród ale... [quote name='zalewscy'] ...."mama" mówiła ze u malawszki na stronie adopcyjnej jest fajna sunia ciekawe kiedy bedziemy biegać razem ??? Tylko "tata" taki nie zdecydowany , :cool3: która??? i uprzedzam że to było publiczne wyznanie więc nieładnie byłoby się teraz wycofać! ;)
zalewscy Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='jambi']Piękna Viki, piękny ogród ale... która??? i uprzedzam że to było publiczne wyznanie więc nieładnie byłoby się teraz wycofać! ;) Zastanawialiśmy się nad czarną sunią ma dwa lata, teraz jest chyba jako pierwsz na tej stronie. Zastanawialiśmy sie równiez nad 5 letnią sunią pieprz i sól, Jest tam tez sunia która była bardzo pogryziona chcieliśmy ją zabrać ale jak zadzwonilismy pani nam powiedziała ze ona sie nie nadaje do adopcji ponieważ, całyczas sie boji i sika dod siebie i ze ona sie nie nadaje i zaczeła nas namawiać na dwa szczeniaki sznałcerów olbrzymów. Byłam wściekała no ale skoro nie to zostają nam do wyboru dwie śliczne mordy, musimy sie o nich czegoś wiecej dowiedzieć i wtedy podejmiemy decyzię.
marisia Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Elitesse – kapitalne maluchy :Cool!: , ale wcale nie widać, że to sznaucery :loveu: , jak to przyroda ułożyła, że wszystkie szczeniaki niezależnie od rasy rodzą się bardzo podobne :niewiem: a cechy rasy kształtują się dopiero później :hmmmm: .
Mek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 udało sie na chwile siąść :lol: i zdjecie sie pykło :evil_lol:
zalewscy Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Mek'] udało sie na chwile siąść :lol: i zdjecie sie pykło :evil_lol: Słodziak normalnie słodziak :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
orsini Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='Mek'] udało sie na chwile siąść :lol: i zdjecie sie pykło :evil_lol: malusiiiiiiiiiiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Elitesse Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='marisia']Elitesse – kapitalne maluchy :Cool!: , ale wcale nie widać, że to sznaucery :loveu: , jak to przyroda ułożyła, że wszystkie szczeniaki niezależnie od rasy rodzą się bardzo podobne :niewiem: a cechy rasy kształtują się dopiero później :hmmmm: . wyslalam niedawno zdjecia klusiow swojej kolezance z uczelni i ona byla bardzo zdziwiona bo myslala ze takie malenstwa to brodki beda juz mialy :)
Recommended Posts