Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Jambi, kto to na tych zdjęciach olbrzymków, który zgarnął BOBa? Ktoś z Tartaku? Bo niezbyt wiele widać na tych zdjęciach :P :lol: Rase wziela Gloris Puzzle w reka Asi Frycze.
jambi Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Jambi, kto to na tych zdjęciach olbrzymków, który zgarnął BOBa? Ktoś z Tartaku? Bo niezbyt wiele widać na tych zdjęciach :P :lol: jak napisała kavanga - Gloris PUZZLE ... sunia z tartaku ;)
Ka-Vanga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):Dobrze typowałem, że Tartak ;) dzięki ;) Hiehie no wiesz przeciez widac hodowczynie hahaha :eviltong: . A suczka sprowadzona z Rosji z mojej ulubionej hodowli gigantow :cool3: . Jambi fajowe fotoski :).
Justa Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Może tak dla odmiany fotki niewystawowe;) Dodam więcej - fotki wiejskie mego wiejskiego psa:lol: i widoczek :)
marisia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Justa napisał(a):Może tak dla odmiany fotki niewystawowe;) Dodam więcej - fotki wiejskie mego wiejskiego psa:lol: No i widzisz, jaki psio szczęśliwy :lol: :multi: a jaki czarniutki - chyba go nie farbujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Justa Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 marisia napisał(a):No i widzisz, jaki psio szczęśliwy :lol: :multi: a jaki czarniutki - chyba go nie farbujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ano szczęśliwy. Ona zdecydowanie do tych wymuskanych nie należy :evil_lol: i do teych farbowanych bynajmniej też:evil_lol:
marisia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Hiehie no wiesz przeciez widac hodowczynie hahaha :eviltong: . A suczka sprowadzona z Rosji z mojej ulubionej hodowli gigantow :cool3: . Jambi fajowe fotoski :). Bo do Tartaku :evil_lol: właścicielka ściąga pieski tylko z najlepszych rosyjskich i hiszpańskich hodowli :cool2: No może kryje hiszpanami :evil_lol:
marisia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jambi napisał(a):zwycięzca młodzieży i BOB czarnych miniatur - przepraszam za jakość zdjęcia, ale i tak co nieco widać A wracając do tego czarnego mini to dodam, że podoba mie się jeszcze jego przygotowanie. Bez zbędnych pomponów na łapach :lol: :loveu:
florance Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 a on nie jest za wysoki? czy tak zdjęcie przekłamuje... bo mi to on na średniaka wygląda :p
marisia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 jambi napisał(a): Raczej nie, tutaj dla porównania masz pieska, który ma 35cm - tak orsini chyba kiedyś zeznała :cool3: Głowa na poziomie kolana a średniak na poziomie kolana ma raczej kłąb :evil_lol:
Vince Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 chyba go nie farbujesz w miejscowosci gdzie mieszkam pare domów dalej koles czarnemu psu walnął na blond irokeza hehe...
orsini Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 no na fotach wzrostu nie widac-ja juz sie wielokrotnie przekonalam, ze to co sie wydawalo male okazywalo sie duze, a to co wygladalo na duze wcale nie bylo wielkie. Zludzenie optyczne czy jakos tak:)))zalezy z jakiej perspektywy sie fote robi-ten sam pies fotografowany z roznej wysokosci i pod roznym katem bedzie inaczej wygladal
florance Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 marisia napisał(a):Raczej nie, tutaj dla porównania masz pieska, który ma 35cm - tak orsini chyba kiedyś zeznała :cool3: Głowa na poziomie kolana a średniak na poziomie kolana ma raczej kłąb :evil_lol: no i właśnie tamten ma kłąb na wysokości kolana... ale jak pisze orsini, może to złudzenie ;-)
jambi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 florance, psiak wcale nie był duży! takie złudzenie daje zdjęcie, gdy je robiłam psiak stał nieco z przodu, więc rozumiesz - perspektywa sie załamała :p
florance Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 rozumiem :p mimo, żem blondynka mentalna to rozumiem :p
Elitesse Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 florance napisał(a):rozumiem :p mimo, żem blondynka mentalna to rozumiem :p :lol: :lol: :lol:
jambi Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 florance napisał(a):rozumiem :p mimo, żem blondynka mentalna to rozumiem :p florance, przepraszam jeśli Cię w jakiś sposób uraziłam , ja po prostu mam czasem taki sposób konstruowania wypowiedzi :eviltong:
Angelka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Fotki z wczorajszego spacerku: postawa? :evil_lol: Grupa uderzeniowa Portrecik Buzi buzi Tu tylko Phalco się wyłamał Co tam masz? Idę sobie...
jostra Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Angelka - super foty :loveu: A oto księżniczka Aristea we własnej osobie ;) chętnie napiłabym się herbatki :cool3: z profilu też jestem piękna :p no co z tą herbatą, ile można czekać??? :roll: :mad: co się głupio gapisz??? :razz: (ta minka to po tacie) zabieram zabawki i idę do swojego pokoju ;)
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 :crazyeye: woww ale bialuteńka :loveu: śliczna niunia :multi:
Pink Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Juz sobie wyobrazam takiego bialasa na moich piaskach :evil_lol: ale podloge masz czadowa !!!
jostra Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 eee tam, brud z nich szybko spada :evil_lol: dzięki :) sama układałam :p
Recommended Posts