orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [ tak tu zdecydowanie tlo mi sie podoba!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 sliczne ! :multi: dawac wiecej sznaucerowych dzieci :loveu:
orsini Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 a ja chce wiecej facetow w tle!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
jostra Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 To ja jeszcze dam zdjątko mojego Paryska z wczorajszego wieczora :p
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 orsini napisał(a):a ja chce wiecej facetow w tle!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ty tylko o jednym :lol: normalie klon Tomka jakis hihihi :lol:
florance Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 cudne szczeniorki :loveu: jostra jak one szybko urosły! :crazyeye:
jostra Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Dzięki Florance :D Strasznie szybko urosły, ale są bardzo grzeczne i ułożone, więc nie narzekam :)
florance Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 jak byś się chciała jakiegoś pozbyc, to wiesz... ;-) :D a mam pytanie... białe mozna mieszać z innymi? co by wtedy wyszło? :roll:
malawaszka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='jostra']To ja jeszcze dam zdjątko mojego Paryska z wczorajszego wieczora :p Jostra skąd masz takie SUPERANCKIE legowiska???? :multi: :multi: :multi: ja też takie kcem :oops: a maluszki WSZYSTKIE CUDNE!!!! ahhh a taką małą białaskę bym ukrazła do torebeczki baaardzo chętnie :cool3:
Ka-Vanga Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja cie ale SLICZNE maluszki, Jostra, Marcin macie CUDNE dzieciaczki :loveu: :loveu: :loveu: , GRATULUJE! A ja wstawie kilka zimowych fot moich dziewczyn (zrobilam to juz raz ale caly post mi zezarlo:angryy: ). Haha Nafka na maxa zarosnieta wiec sie nie przestraszcie ;). Bangi - czyli prawie bialy sznaucerek ;) :lol: : trzeaba sie troche wytarzac :evil_lol: : NO RZUC MI WRESZCIE TA KULKE :mad: : nie to nie :eviltong: sama sobie znajde sniegowa kulke ;) :lol: :
Ka-Vanga Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Buuuuuu image sie popsul i nie moge dalej fot wstawiac :placz: .
Ka-Vanga Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 No dziala znowu to wstawiam dalej :p : czego sie nie robi dla zlapania kulki, a pancia mowi, ze nie wolno mi tak skakac, haha ale kto by jej sluchal :diabloti: :evil_lol: : dziewczyny szaleja ;) :) : coooooo?????? juz do domu :placz: :placz: :placz: :placz: :
madzior_ka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 super zdjecia ka Vanga:)) ale fajne masz te dziewczyny!!
jostra Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ka-Vanga - super foty twoich dziewczynek :P :) Malawaszka - łóżeczka kupiłam na allegro, robią je w Chorzowie
Madziara Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ka-Vanga super śnieżne fotki :D:D:D:D no i laski.... :evil_lol:
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 jeeeheheeeee Ka-Vanga ale wypas :klacz: normalnie teraz pewnie przez trzy lata nie zobaczymy ani jednej foty bo wstawiłaś tak dużo na raz :evil_lol:
dorotak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 malawaszka napisał(a):normalnie teraz pewnie przez trzy lata nie zobaczymy ani jednej foty bo wstawiłaś tak dużo na raz :evil_lol: No tak, bo znowu jej się baterie wyczerpią :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Ka-Vanga, ale zdjęcia super i fajowskie dziewczyny :loveu: Nareszcie Nafusia "w naturze" :laola:
Romas Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A oto moje dziewczyny na zimowym spacerku :-) Stoja na srodku jeziora :-) A tu cztery dziewczyny pod pomnikiem piatej :-) A to towarzystwo poznajecie ...:-) tesknie do takich krajobrazow i ciepelka ...wiec wstawiam zeby nie zapomniec ,ze jeszcze tylko dwa miesiace zimy :-)
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ahhh Bianeczka duża pannica już :multi: i trochę naszych fotek :cool3: Oliwka na sankach z dziadkami i Luną :lol: na początku miała baaardzo niezadowoloną minę bo zjeżdżała dupką i była na półleżąco, dopiero jak ją zabawialiśmy, pajacowaliśmy z Luną to się jej spodobało :lol: oo Boluiś pomylił kierunki :evil_lol: - on jak zwykle był najmniej zadowolony ze spacerku :shake: hihih Luna szczęśliwa jeszcze nie wie co ją czeka :razz: :evil_lol: mniam mniam - posiłek przed wysiłkiem :lol: haha z tyłu znacznie bezpieczniej :cool1: ja i moje skarby najukochańsze :loveu: i mała myślicielka :cool3: z tatusiem i ciocią :cool1:
malawaszka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 a teraz wyścig buuuahahha ale jakbyście to widzieli - jak Luna wydarła z sankami to siostra moja nie mogła ich złapać :evil_lol: a ja leciała z przodu i krzyczałam jak na haszczaki: Hea!!! Hea!!! :lol: :evil_lol: tylko żałuję że nie wzięłam szelek od pasów samochodowych - byłobyu Lunie znacznie wygodniej i mogłaby dłużej pociągnąć, a tak nie chciałam jej nadwyrężać na obroży :shake: hahaha a tu siostra nie mogła ich złapać :evil_lol: a Boluś zmarzł i chciał do Oliwii na sanki się wpakować :evil_lol:
madzior_ka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 super zdjecia a z Lunci super pies zaprzegowy!!!!!!!!
Ka-Vanga Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 malawaszka napisał(a):jeeeheheeeee Ka-Vanga ale wypas :klacz: normalnie teraz pewnie przez trzy lata nie zobaczymy ani jednej foty bo wstawiłaś tak dużo na raz :evil_lol: dorotak napisał(a):No tak, bo znowu jej się baterie wyczerpią :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Hahahaha Wlasciwie to chyba juz sie wyczerpaly ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cool3: . Nio ale ciesze sie, ze sie fotki podobaja :cool3: .
Recommended Posts