Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jostra']To ja jeszcze dam zdjątko mojego Paryska z wczorajszego wieczora :p

Jostra skąd masz takie SUPERANCKIE legowiska???? :multi: :multi: :multi: ja też takie kcem :oops:

a maluszki WSZYSTKIE CUDNE!!!! ahhh a taką małą białaskę bym ukrazła do torebeczki baaardzo chętnie :cool3:

Posted

Ja cie ale SLICZNE maluszki, Jostra, Marcin macie CUDNE dzieciaczki :loveu: :loveu: :loveu: , GRATULUJE!

A ja wstawie kilka zimowych fot moich dziewczyn (zrobilam to juz raz ale caly post mi zezarlo:angryy: ). Haha Nafka na maxa zarosnieta wiec sie nie przestraszcie ;).

Bangi - czyli prawie bialy sznaucerek ;) :lol: :

trzeaba sie troche wytarzac :evil_lol: :

NO RZUC MI WRESZCIE TA KULKE :mad: :

nie to nie :eviltong: sama sobie znajde sniegowa kulke ;) :lol: :

Posted

No dziala znowu to wstawiam dalej :p :

czego sie nie robi dla zlapania kulki, a pancia mowi, ze nie wolno mi tak skakac, haha ale kto by jej sluchal :diabloti: :evil_lol: :

dziewczyny szaleja ;) :) :

coooooo?????? juz do domu :placz: :placz: :placz: :placz: :

Posted

malawaszka napisał(a):
normalnie teraz pewnie przez trzy lata nie zobaczymy ani jednej foty bo wstawiłaś tak dużo na raz :evil_lol:

No tak, bo znowu jej się baterie wyczerpią :mad: :diabloti::diabloti::diabloti:

Ka-Vanga, ale zdjęcia super i fajowskie dziewczyny :loveu: Nareszcie Nafusia "w naturze" :laola:

Posted

A oto moje dziewczyny na zimowym spacerku :-) Stoja na srodku jeziora :-)

A tu cztery dziewczyny pod pomnikiem piatej :-)

A to towarzystwo poznajecie ...:-) tesknie do takich krajobrazow i ciepelka ...wiec wstawiam zeby nie zapomniec ,ze jeszcze tylko dwa miesiace zimy :-)

Posted

ahhh Bianeczka duża pannica już :multi:

i trochę naszych fotek :cool3:

Oliwka na sankach z dziadkami i Luną :lol: na początku miała baaardzo niezadowoloną minę bo zjeżdżała dupką i była na półleżąco, dopiero jak ją zabawialiśmy, pajacowaliśmy z Luną to się jej spodobało :lol:

oo Boluiś pomylił kierunki :evil_lol: - on jak zwykle był najmniej zadowolony ze spacerku :shake:

hihih Luna szczęśliwa jeszcze nie wie co ją czeka :razz: :evil_lol:

mniam mniam - posiłek przed wysiłkiem :lol:

haha z tyłu znacznie bezpieczniej :cool1:

ja i moje skarby najukochańsze :loveu:

i mała myślicielka :cool3:

z tatusiem i ciocią :cool1:

Posted

a teraz wyścig buuuahahha ale jakbyście to widzieli - jak Luna wydarła z sankami to siostra moja nie mogła ich złapać :evil_lol: a ja leciała z przodu i krzyczałam jak na haszczaki: Hea!!! Hea!!! :lol: :evil_lol:

tylko żałuję że nie wzięłam szelek od pasów samochodowych - byłobyu Lunie znacznie wygodniej i mogłaby dłużej pociągnąć, a tak nie chciałam jej nadwyrężać na obroży :shake:

hahaha a tu siostra nie mogła ich złapać :evil_lol:

a Boluś zmarzł i chciał do Oliwii na sanki się wpakować :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
jeeeheheeeee Ka-Vanga ale wypas :klacz: normalnie teraz pewnie przez trzy lata nie zobaczymy ani jednej foty bo wstawiłaś tak dużo na raz :evil_lol:

dorotak napisał(a):
No tak, bo znowu jej się baterie wyczerpią :mad: :diabloti::diabloti::diabloti:

Hahahaha

Wlasciwie to chyba juz sie wyczerpaly ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cool3: .

Nio ale ciesze sie, ze sie fotki podobaja :cool3: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...