Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

PUENTA imszar napisał(a):
niesamowite, ze facet może byc bardziej uczuciowy od suczki zaraz wam wkleję zdjątka Soni :) z zabawką..wtedy jeszcze była dlaniej uczuciowa ale wtedy!!

moje suczki to wszystkie zabawki patrosza :diabloti: :diabloti: :diabloti: za to chlopcy bawia sie bardzo grzecznie

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie chyba sie zabije!!! wstawiłam wszystkie zdjęcia ze spacerku i wczorajszych harcy na ogrodzie łącznie z podpisami a t mi sie coś porobiło i mi znikło wszystko:(:():( no cóż cierpliwość jest cnotą, więc kolejna próba:

gotowy do wyjścia:

na ogrodzie:

podczas "rozmowy" z sąsiadem:

i leeeci:

odpoczynek:

mały stróż i obrońca w jednym:

cmoook:

HOOP:

i piękne wykonanie komendy 'do mnie':

Posted

A kto go zakrył na tym zdjątku ty cy on sam? :evil_lol:

hehe ja:)) ale tylko na momencik to zdjątka:) a czasem jak wróci mokry ze spacerku to lubi się tak wygrzewać przykryty kocykiem

a co do zabawek to on uwielbia się bawić pluszakami bardziej niż jakąkolwiek piłeczką ale po harcach i targaniem się z maskotką zmęczony zwykle własnie zasypia na niej:)

Posted

:klacz: piękne fotki :loveu: a i na s dawno nie było :cool1:

jupiiiii nareszcieeee - śmigam na dwóch łapach :lol:

a mnie się Fcale nie podoba!!! czy możemy już wracać? :shake:

błaaagammm :modla:

no zobacz dopiero 5 minut jesteśmy a mnie już odmarzła i odpadła tylnia połóweczka malutkiego zmarzniętego ciałka :-(

no DOBRA ŻARTOWAŁEM, ale i tak jest niefajnie :roll:

eeee tammm nie słuchaj GO :mad: zobacz jaki wypas :multi:

cudna zima :cool3:

tam zaraz cudna - zima jak zima JEST ZIMNO!!! :shake:

Posted

hihi dzięki - noo Bolutek bardzo marznie - staruszek już :razz: madziorka - wiem że jużdawałaś ale daj mi jeszcze raz namiary na te ubranka co ma Den - z nogawkami, bo coś do tego szycie się nie mogę zebrać :shake:

daleko jeszczeee - chyba nie zamierzasz iść AŻ TAM gdzie ONA jest :mad:

a jednak :shake: no masz szczęście że te ścieżki zrobione :cool3:

haloooo idziecie??? co to za pogadanki??? :razz:

ja tam nie mam czasu na pierdoły

no DOBRA zapozuję i idziemy do domu TAK???!!! :mad:

spójrz mi w oczy i powiedz CZY TAK??!!

trraaalalalaaaa jestem sobie czerwony kapturek i biegnę do babci z koszyczkiem pełnym łakoci :evil_lol:

Posted

Super zdjecia Luny i Bolka!! a teraz dla odmiany znowu Denisek i jego dzisiejsze szaleństwa na śniegu, jakość nieco gorsza bo NON STOP padał śnieg więc wyszło to na zdjęciach...

najpierw wczoraj przed snem:

i dzisiaj podczas ulubionego w życiu zajęcia: jedzenia jogurciku:)

Posted

a czy ja moge się pochwalić naszymi snieznymi fotkami - maoja Tasza ma 2 mies. i u nas sinieg ma 25-30 cm mówie serio a moja tasza pływa w nim jak czołg - heh

Posted

wstawiaj.Warto sie tu chwalić.Akurat dużo osób to specjaliści np. Malawaszka genialnie pisze scenariusz swoich psów a Madziorka z przykrością muszę powiedziec pokazuje swojego Denisa nago bez jego zgody :diabloti:

Posted

Madziorka z przykrością muszę powiedziec pokazuje swojego Denisa nago bez jego zgody :diabloti:

przepraszam bardzo po pierwsze to skad wiesz ze bez jego zgody???:>> a po drugie to dzisiejsze sa juz w ubranku:))) u nas tez ponad 30 cm sniegu

Posted

to i ja wstawię kilka zimowych fotek :D

najpierw moja jemioła - jeszcze się nie pochwaliłam 8)

bubel podziwia załamanie pogody 8)

a to moje auto :D

i osiedle...:roll:

może odpoczynek na ławeczce? :D

Posted

To i ja wstawie foteczke swoich psiaków (tzn. Beski i psa brata staffika Cerusa). Tak w ogole to w koncu dorobilam sie aparatu cyfrowego, ale z kolei teraz w zwiazku z otwieraniem salonu brak mi czasu na foteczki :-( ale postaram sie poprawic;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...