Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PUENTA imszar napisał(a):niesamowite, ze facet może byc bardziej uczuciowy od suczki zaraz wam wkleję zdjątka Soni :) z zabawką..wtedy jeszcze była dlaniej uczuciowa ale wtedy!! moje suczki to wszystkie zabawki patrosza :diabloti: :diabloti: :diabloti: za to chlopcy bawia sie bardzo grzecznie
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 o nie chyba sie zabije!!! wstawiłam wszystkie zdjęcia ze spacerku i wczorajszych harcy na ogrodzie łącznie z podpisami a t mi sie coś porobiło i mi znikło wszystko:(:():( no cóż cierpliwość jest cnotą, więc kolejna próba: gotowy do wyjścia: na ogrodzie: podczas "rozmowy" z sąsiadem: i leeeci: odpoczynek: mały stróż i obrońca w jednym: cmoook: HOOP: i piękne wykonanie komendy 'do mnie':
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 i końcówka, już bardziej statyczne fotki: i odpoczynek po tych harcach na ogrodzie:
madzior_ka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A kto go zakrył na tym zdjątku ty cy on sam? :evil_lol: hehe ja:)) ale tylko na momencik to zdjątka:) a czasem jak wróci mokry ze spacerku to lubi się tak wygrzewać przykryty kocykiem a co do zabawek to on uwielbia się bawić pluszakami bardziej niż jakąkolwiek piłeczką ale po harcach i targaniem się z maskotką zmęczony zwykle własnie zasypia na niej:)
Elitesse Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 heheh te skoki sa super :) :) :) a potem jak slodko spi !!! mi tez dzis co chwile wyskakiwalo ze serwer jest przeciazony i kasowalo to co powstawialam :(
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 rzeczywiście macie tyle śniegu, że to kółko to jagby prawie na ziemi.super forki ale stróż :D
malawaszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :klacz: piękne fotki :loveu: a i na s dawno nie było :cool1: jupiiiii nareszcieeee - śmigam na dwóch łapach :lol: a mnie się Fcale nie podoba!!! czy możemy już wracać? :shake: błaaagammm :modla: no zobacz dopiero 5 minut jesteśmy a mnie już odmarzła i odpadła tylnia połóweczka malutkiego zmarzniętego ciałka :-( no DOBRA ŻARTOWAŁEM, ale i tak jest niefajnie :roll: eeee tammm nie słuchaj GO :mad: zobacz jaki wypas :multi: cudna zima :cool3: tam zaraz cudna - zima jak zima JEST ZIMNO!!! :shake:
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Malawaszka powinnaś zostać reżyserką.Genialny dialog ajaki zmarźluch z tego jednego twojgo psiura
malawaszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 hihi dzięki - noo Bolutek bardzo marznie - staruszek już :razz: madziorka - wiem że jużdawałaś ale daj mi jeszcze raz namiary na te ubranka co ma Den - z nogawkami, bo coś do tego szycie się nie mogę zebrać :shake: daleko jeszczeee - chyba nie zamierzasz iść AŻ TAM gdzie ONA jest :mad: a jednak :shake: no masz szczęście że te ścieżki zrobione :cool3: haloooo idziecie??? co to za pogadanki??? :razz: ja tam nie mam czasu na pierdoły no DOBRA zapozuję i idziemy do domu TAK???!!! :mad: spójrz mi w oczy i powiedz CZY TAK??!! trraaalalalaaaa jestem sobie czerwony kapturek i biegnę do babci z koszyczkiem pełnym łakoci :evil_lol:
madzior_ka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Super zdjecia Luny i Bolka!! a teraz dla odmiany znowu Denisek i jego dzisiejsze szaleństwa na śniegu, jakość nieco gorsza bo NON STOP padał śnieg więc wyszło to na zdjęciach... najpierw wczoraj przed snem: i dzisiaj podczas ulubionego w życiu zajęcia: jedzenia jogurciku:)
madzior_ka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 a to już dzisiejsze harce na ogrodzie: patrzcie na jego minę: myślałam że padne ze śmiechu jak zobaczyłam jak wyszło to zdjęcie: i jeszcze ośnieżona mordka razy 2:
Yorczka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 a czy ja moge się pochwalić naszymi snieznymi fotkami - maoja Tasza ma 2 mies. i u nas sinieg ma 25-30 cm mówie serio a moja tasza pływa w nim jak czołg - heh
PUENTA imszar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 wstawiaj.Warto sie tu chwalić.Akurat dużo osób to specjaliści np. Malawaszka genialnie pisze scenariusz swoich psów a Madziorka z przykrością muszę powiedziec pokazuje swojego Denisa nago bez jego zgody :diabloti:
madzior_ka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Madziorka z przykrością muszę powiedziec pokazuje swojego Denisa nago bez jego zgody :diabloti: przepraszam bardzo po pierwsze to skad wiesz ze bez jego zgody???:>> a po drugie to dzisiejsze sa juz w ubranku:))) u nas tez ponad 30 cm sniegu
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 No dobra nie wiem :] Ale taki był zadowolony, że aż i się wierzyć ie chciało, że wie co jego właścicielka zrobi za chwilę z tymi zdjęciami.
florance Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 to i ja wstawię kilka zimowych fotek :D najpierw moja jemioła - jeszcze się nie pochwaliłam 8) bubel podziwia załamanie pogody 8) a to moje auto :D i osiedle...:roll: może odpoczynek na ławeczce? :D
PUENTA imszar Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ja tez tak chce bo bym do szkoły nie poszła :]
madzior_ka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 ech u nas podobnie jest a do szkoły trzeba iść:(((
alexandra Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Dziewczyny foteczki rewelacyjne!! Jestem pod wrażeniem jak zwykle!!!;)
alexandra Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 To i ja wstawie foteczke swoich psiaków (tzn. Beski i psa brata staffika Cerusa). Tak w ogole to w koncu dorobilam sie aparatu cyfrowego, ale z kolei teraz w zwiazku z otwieraniem salonu brak mi czasu na foteczki :-( ale postaram sie poprawic;-)
madzior_ka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 super fotka Ola:)) i teraz czas polaczyc orzyjemne z pozytecznym i czekamy na foteczki nie tylko Besi ale i nowootwartego salonu:))))
Tangram Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Maluszki wczoraj skonczyly 5 tygodni i troszke je pomeczylam ;) dziewczynki Awabi Arabeska
Recommended Posts